Şimdi Ara

Call of Duty : Black Ops Plot (Senaryo) SS'li :) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
28.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hazır konumu uplamışsınız bende atlayayım bari Black Ops 2'nin senaryosundanda multiplayer kısmındanda çok umutluyum, ama eminim yine çok güzel bir oyun gelecek.Endişe duyduğum kısım oyunun performansı şu anda başka birşey değil.

Edit : Birde içten içten hala Treyarch'a hayranım dizilerin acımadan ana karakterlerini ve önemli karakterlerini öldürdüğü gibi onlarında karakterleri ve arkadaşlarını acımasızca öldürdüğü için, yoksa iş Captain Price işine dönerdi 200 yıl yaşardı böyle böyle aklımıza,içimize işlemiş bir kurgu oluşturabilirlerdi ancak.Şimdi söyleyeceğim dizileri izlemeyenler için belki garip gelir ama Reznov'un ölümü,Woods'un şüphede bırakılması gibi şeyler aklıma geldikçe Heroes'un Nathan'ı,Lost'un Charlie'si Jake'i geliyor aklıma.Bu tür yapımlarda etkileyecek bir şey bekliyor insan süreklide cliffhanger bırakılmaz değil mi suyu çıkıyor sonra Polat'ın sürekli sezon finallerinde ölüp bir sonraki sezonun ilk bölümünde canlanmasına döner

Not : İzlemiyorum ha en son ırakta bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 5 Mart 2012; 23:31:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JasonHudson

abi süper konu açmışsınız tebrik ederim bir sorum var son bölümü bitirdiktenm sonra videoda masonu gösteriyor o video gerçekmi gerçekse treyarch bu videoyu nerden buldu

O gerçek bi video hatta dikkatli bakarsanda görürsün 1:16'da hudson var başkanın yanında
    Black Ops 2 çıkcak çok büyük bi ihtimalle hatta hanoi hiltondan woodsuda kurtarabiliriz belki

• reznov kısmını anlayamadım. Reznov vorkutadan kaçarken ölüyor,ama mason'ın beyin yıkamasını sabotaj ettiği için mason çift kişilikli biri olup reznovumu goruyor(bu arada eğer boyleyse woods kravchenko yu oldururken olmedı cunku kravchenko oldukten sonra bir belirti çıkıyor ve reznov ' kalk arkadaşım mı ne oyle birşey diyordu.Reznovu hayali kişilik olarak alırsak o woodstu) yoksa reznov hep yaşıyor muydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

reznov kısmını anlayamadım. Reznov vorkutadan kaçarken ölüyor,ama mason'ın beyin yıkamasını sabotaj ettiği için mason çift kişilikli biri olup reznovumu goruyor(bu arada eğer boyleyse woods kravchenko yu oldururken olmedı cunku kravchenko oldukten sonra bir belirti çıkıyor ve reznov ' kalk arkadaşım mı ne oyle birşey diyordu.Reznovu hayali kişilik olarak alırsak o woodstu) yoksa reznov hep yaşıyor muydu ?

Bu konu biraz karışık sana sonra herşeyi anlatırım ama şunu söyleyeyim:call of duty wikia'da reznovun statüsünün ne olduğu bilinmiyor yani black ops 2 çıkınca herşey netleşir
  • ForBlack hani sen sordun ya:Rusalka'yı basıp Dragovich'i öldürüp gemi battı,bizde dışarı yüzerek çıktık.Orası "Numbers Station"'du.o sesler Vorkuta'nın kodları idi.O sayıları söyleden kadın başkanın(John F. Kennedy)eşidir.Oyun bittiğinde başkan evlenirken yanında bir adamı gösteriyor.O kişi Mason'du.Evet Reznov öldü.Zaten bir bölümde yüzerek Vietnam'a geliyoruz.Bir tünele Swift adlı bir asker ile giriyoruz.Orada Reznov'u görüyorsun konuşuyorsun.Swift'de 'Kiminle konuşuyorsun sen!?' diyor ve ilerlerken ölüyor.(Hayal)Reznov'la gidiyoruz.Farkındaysanız düşmanlardan işte bazı zorluklardan tek başımıza Reznov'suz kurtuluyoruz.Ve Reznov Tear Gas'dan ölmüyor.Biz 'Minigun' ile giderken bize Tear Gas geliyor.Reznov'a gelmiyor.Çünkü Reznov arkadan ilerliyor.Reznov biz trene atladıktan sonra Mason:
    -Freedom Reznov!Jump!
    No!Freedom for you!Not for me!Diyor ve duruyor orada öldürülüyor.Mason bir SOG askeridir.Steiner'i öldürürken (hayal)Reznov
    tabancayı doğrultup:
    -My name is Viktor Reznov!And I will have my revenge!diyor.Sonra Hudson ve Weaver geliyor.Aslında Mason:
    -My name is Viktor Reznov!And I will my revenge!diyor.Reznov demiyor!

• Evet kuku1236512365 Bazen çift kişilikli oluyor.Woods öldü Kravchenko bombayı patlattı Woods ise kendini feda etti.O çıkan gölge hayal Reznov ama altyazıda gölge iken 'Woods' yazıyor gölge geçince 'Reznov' yazıyor.Aslında kendi kendine kalkıyor Reznov kaldırmıyor.Reznov nedense ilk Vorkuta'daydı Kravchenko'yu öldürdüğümüz bölümde başka bir kafeste idi.Bu adamda hayalimizde hep hapse giriyor
  • Mason ın beynini Dr. Steiner yıkıyor Reznov Mason un hayali karakteri normalde Viktor Reznov Vorkutadan kaçarken öldü Hudson cıa ajanı gayet basit anlamıyacak bişi yok çok güzel bi yapım nova 6 nın peşinden gidiyolar tabi psikolojik olaylar hat safada senaryo süper
  • Boşverin artık bunları, Black Ops 2 geliyor

Eğer birbiriyle bağlantılı çıkarsa baştan türkçe altyazılı olarak bir daha black ops oynanır ondan sonra 2 oynanır ve tüm soruların cevabı ortaya çıkar. (HERALDE, GALÜBA, SANURSAM)
  • BLACK OPS 2,2025 YILINDA GEÇİCEK VE MASONUN OĞLU DAVİD MASONU OYNAYCAĞIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

yorumlara kadar okudum arkadaşlar gerçekten süpersiniz sırf bunu yazmak için üye oldum. Herşeyi anladım ama ben kennedynin convoyu geziyo ve orada da mason oldugunu söledinz. ama ben oraları görmedm. videosu varmıdır acaba

heyt be ilk mesajım
  • beyler black ops 3 ün ilk oyunla bağlantısı var mı ya merak ettim.
  • Konuda eski sınırsız banlanan hesabımı görünce duygulandım. İşte bu abi, senaryo dediğin bu ne tartışırdık be şu oyunun senaryosunu, aylarca tartıştığımızı bilirim. Feci beyin yakan bir senaryoydu. Ve herkese "OHA HASS--..." dedirten bir tarzı vardı.
  • Süper bir paylaşımmmmm senaryo çok iyi özetlenmiş fakat 6 yıl olmuş tabii :)
  • bende bir gazla oyunun türkçe altyazısınında çıktığını görünce tekrar bitirdim oyunu steinerin masonu kullanamamasının sebebi asi kişiliği olmuş , tam olarak uyum sağlamıyolarmuş deneye dragovichte bırakın çürüsün demiş , reznovda olayı fırsat bilip masonın kafasına dragovich , kravchenko , steiner 3lüsünü sokmuş gerisi malum
  • Black ops 2 bunun kadar iyi değil sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.