Şimdi Ara

Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA: (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
166.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadranqueL

bendede rezurrection dlc var headsette var ekleyin oynayalım

Psn:KadranqueL

görkem ekledim seni

Evet. kabul ettim maçlarımız süperdi.
  • ya moon easter egg çok zor onun hakkında bilgi verebilcek biri var mı biri dediki tüm dlc lere sahip olman lazımmış yapmak için
  • Arkadaşlar 1-2 yıldır COD 5 Zombie Mod Oyuncusuyum Yani Tecrübeliyim Ama PS 3 le Black Ops Zombie Modda Nası Multi(İnternet Üzerinden) Nası Oynıcam Bilmiyorum Lütfen Cevap Verin
  • Hala Oynayan varsa Eklesin.

CrAzY_Tr_42

Call Of The Dead var.
  • İlk önce oyun orjinal olcak daha sonra playstationı internete bağlayıp playstation'ın menüde playstation network hesabı açıcan (abd hesabı açsan iyi olur) hesabı açtıktan sonra hesaba giriş yapıp oyuna gircen zombie den playstation networke tıkla sonra o arama yapıo oynucak biri bulunca oynuosunuz.
  • NigdeLEE51 kardes oyun orjinalde nasıl nete bağlıcam???(size zahmet olcakta açıklayıverin be abicim )
  • quote:

Orijinalden alıntı: NigdeLEE51

İlk önce oyun orjinal olcak daha sonra playstationı internete bağlayıp playstation'ın menüde playstation network hesabı açıcan (abd hesabı açsan iyi olur) hesabı açtıktan sonra hesaba giriş yapıp oyuna gircen zombie den playstation networke tıkla sonra o arama yapıo oynucak biri bulunca oynuosunuz.

Nası bağlıcam nete????
  • fake death hala oynuyorum waw 5 haritaları ve moon um var call of the dead i paylaşmak istersen oda olur istiyosan ekle oynayalım çoğu zaman zombideyim

Psn:KadranqueL
  • ps3 ün arkasında ethernet kablosu girişi var ordan veya kablo yetmiyosa wirellesle bağlıcan(modemin wirellesi olcak) sonra ps3 ten settings e gelcen internet connection settings var ordan wirellesle bağlıcan netin şifresini adını filan gircen bağlanıo sonra ama kabloyla bağlarsan uğraşmana gerek kalmadan bağlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: byilmaz080

Arkadaşlar merhaba;

biz arkadaşla 2 ps3 ü lan dan birbirine bağladık ve zombiyi 4 kişi oynamak istedik. Ancak 3 kişi oynayabildik. 4.kolu bir türlü oyuna dahil edemedik. orda 4 kişi yazıyor ama yanında ünlen işareti ile kalıyor. Bunun çözümü var mıdır. Yabancı forumlarda kablo ile ilgili bir şey demişti ama ben pek bir anlam veremedim.

iyi forumlar.

internet varsa iki PS ten ayrı ayrı PSN e girip 4 kişi oynasanız olmaz mı
  • izmirli1980 ben seni psn de ekledim ama 1 hafta geçti kabul etmeyince sildim kabul ediceksen tekrar ekleyeyim
  • quote:

izmirli1980 ben seni psn de ekledim ama 1 hafta geçti kabul etmeyince sildim kabul ediceksen tekrar ekleyeyim

:)

1 ay PS açmadım hiç, o aradır.. ekle kabul edeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NigdeLEE51

ps3 ün arkasında ethernet kablosu girişi var ordan veya kablo yetmiyosa wirellesle bağlıcan(modemin wirellesi olcak) sonra ps3 ten settings e gelcen internet connection settings var ordan wirellesle bağlıcan netin şifresini adını filan gircen bağlanıo sonra ama kabloyla bağlarsan uğraşmana gerek kalmadan bağlanır

Çok Saol Nigdelee Denicem Olursa Oynarız Beraber

• Oyun orjinal olmayınca da bu haritaları indirip oynayabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimox -- 5 Ocak 2012; 15:23:46 >
  • Oyun orjinal olmak zorunda ps3 kırdırdısan olmaz zaten oyunun mapleri internetten indiriliyor o zaman versyon yükseltmen gerek eğer yükletirsen sahte oyun yükleyemezsin ama map ve multiplayer oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick666

quote:

izmirli1980 ben seni psn de ekledim ama 1 hafta geçti kabul etmeyince sildim kabul ediceksen tekrar ekleyeyim

:)

1 ay PS açmadım hiç, o aradır.. ekle kabul edeyim :)

tamam ekledim eğer hala oynuyorsan oynayalım senle

• Bildiğim bilgiler hep ama ellerine sağlık
  • arkadaşlar oyunda mod felan yüklemeden zombisiz oynayabilirmiyiz
  • black ops zombi oynayan kalmadı mı yav :) hala oynayan varsa eklesin KadranqueL ama forumdan diye belirtin lütfen
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.