Şimdi Ara

Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA: (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
649
Cevap
4
Favori
166.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kino der toten da 2 kisi 47.level yaptim.45 ve ustu olan arkadaslar eklesin beni. miralay2007
  • kino der toten da 2 kisi 47.level yaptim.45 ve ustu olan arkadaslar eklesin beni. miralay2007
  • quote:

Orijinalden alıntı: ossssy

kino der toten da 2 kisi 47.level yaptim.45 ve ustu olan arkadaslar eklesin beni. miralay2007

2 Kişi 52.... (yaklaşık 9 saat sürdü...)

Ama Zombie baydı artık, multi oynuyorum daha çok...

PSN: izmirli1980
  • bu ZOMBİE HARİTA PAKETLERİ PARALI Dimi
  • o kadar moon falan geldi sayfa hala ölü yahu
  • ego555 artık ilgilenmiyor sanırım. Muhtemelen o da sıkıltı bu işten .
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick666

quote:

Orijinalden alıntı: ossssy

kino der toten da 2 kisi 47.level yaptim.45 ve ustu olan arkadaslar eklesin beni. miralay2007

2 Kişi 52.... (yaklaşık 9 saat sürdü...)

Ama Zombie baydı artık, multi oynuyorum daha çok...

PSN: izmirli1980

valla multi de baydi 15.level da 50 de durdum.baska level yok zaten
  • valla multi dede 15.prestige bitti.daha ustu yok zaten.ama zombi daha zavkli bence
  • ben prestij kasmıyorum gerek görmedim, yeni silah vs çıkmıyor ki, ya da özelliklerin artmıyor, 1. level da 50 de kaldım ben.

multi daha eğlenceli gelio, çünkü yapay zekaya karşı oynamıyorsun, zombilerin ise taktiği var zaten, zamanın olsun, 100 levela kadar çıkarsın, nerden çıktıkları hareket tarzları vs hep belli :)

üstüne doğru son sürat koşan bir zombie den iki adım sağa, bir adım ileri atarak kurtulabiliyorsun mesela

merkezkaç kurallarına fevkalade uyuyorlar, 40 tekerlekli tır mübarek, geniş açıyla dönüo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 4 Ekim 2011; 10:25:21 >
  • Zombi oynamak isteyen varsa eklesin lütfen. PSN: mertvontrier
  • beni de alın dlc lerin hepsi war r. dahil :DD bide bi trophy daha war kimse söylememiş,, :D crossbowu upgrade yap awful lawton oluo sonra monkey at sonrada arkadaşına sık :DDD arkadaşında zombilerin arasına dalsın ama en az 6 tane öldürmen lazım böyle yada monkey atmadan yap ama bilmiorum belki zombiler seni de bırakır arkadaşına dalar fln :D monkey patlamadan ama dikkat et
  • he bide headset de war
    yanlız bişey dicem hemen dışlarsınız ama yammayın 3 yıllık zombiciyim 78 e geldim kino da :D ascensionda da 52 ye ama ben daha 13 yaş :D
  • moon oynayan yokmu yav easter egg i yaptıktan sonra çok kolay oluyor map pcde güzel güzel oynuyorum ama ps3te talibi yok daha nedense

psn= cpt_serdar
  • ya bişey dicem glitch isteyenler eklesin 3 4 taane war unpatched glitch bende :) bide pc de map packler paralı mı????
  • ARKADASLAR BU MAP PACKLERİ NASIL ALIORUZ KREDİ KARTIYLAMI YOKSA İNTERNET FATURASINA MI GELİYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: NigdeLEE51

ARKADASLAR BU MAP PACKLERİ NASIL ALIORUZ KREDİ KARTIYLAMI YOKSA İNTERNET FATURASINA MI GELİYOR

psn card ile alabilirsin daha çok alternatif var.
  • Ben bu alternatifleri pek bilmiyorum anlatırsan sevininirim psn card ne onuda bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xEpixSnipez -- 17 Ekim 2011; 16:10:59 >
  • rezzurucation map pack ps3 te artık satılmıyo mu store girdim baktım videosu var bitek
  • Arkadaşlar merhaba;

biz arkadaşla 2 ps3 ü lan dan birbirine bağladık ve zombiyi 4 kişi oynamak istedik. Ancak 3 kişi oynayabildik. 4.kolu bir türlü oyuna dahil edemedik. orda 4 kişi yazıyor ama yanında ünlen işareti ile kalıyor. Bunun çözümü var mıdır. Yabancı forumlarda kablo ile ilgili bir şey demişti ama ben pek bir anlam veremedim.

iyi forumlar.
  • Arkadaşlar ben PS Store'dan Resurrection DLC'sini aldım. Bunu indirdim. Yanında soundtrack ve temada indi, birde CoD World At War zombi haritaları. Hepsini kurdum fakat oyuna girdiğimde zombi haritalarında gözükmüyorlar yada '' Downloadable content must be purchased to use this playlist'' yazıyor. Nedenini şöyle düşündüm :
    Diğer dlcleri almadığım için olabilir. Lütfen yardım edin :(
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.