Şimdi Ara

Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA: (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
166.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaslar ben ps3 ten cod7yi multi oynuom zombie de kind ve five da oyun baslıo herkes 1 pencere kapıo ben 1000 puan oluom diyelim adam 2000 olmus bi anda ben nasıl çok puan biriktircemi orenmek istiom.Bide mesela zombileri pesime takıp sonra hepisini oldrcem orda ama bi zombi çıkıo onume sıkısıo adam arkadaki zombiler gelio hemen koyuyolar oluom.Bunların ipuçlarını istiom nasıl çok puan biriktirir im onu soylerseniz iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: NigdeLEE51

Slm arkadaslar ben ps3 ten cod7yi multi oynuom zombie de kind ve five da oyun baslıo herkes 1 pencere kapıo ben 1000 puan oluom diyelim adam 2000 olmus bi anda ben nasıl çok puan biriktircemi orenmek istiom.Bide mesela zombileri pesime takıp sonra hepisini oldrcem orda ama bi zombi çıkıo onume sıkısıo adam arkadaki zombiler gelio hemen koyuyolar oluom.Bunların ipuçlarını istiom nasıl çok puan biriktirir im onu soylerseniz iyi olur

ilk levellerde puan çok önemli değil iyi oynarsan asıl puanı sonraki levellerde kazanırsın.ama puan kazanmak biraz şans işi ilk levellerde herkes bir pencere seçiyorya o pencerenin spawn sayısı öylesine belirleniyor aynı pencereden hiç zombie çıkmıyabilir yada 10 zombie çıkabilir.
    puan taktikleri:
    1: m1911 i zombilerin bacaklarına sık 8.10=80 puan bir şarjörden sonra bıçakla 120=200 puan bir zombiden.

2: hep zombilere biraz hasar ver sonra bıçakla her zaman 120 daha fazla alırsın.

3: bombaları kullan.

• Bilgilendirme için saol
  • 4.Harita çıktı artık sende yetişemiyorsun sanırım Gökhan dlc lere
  • yha bide bu mikrofon kulakılıkla sesli konusanlar var onlar türkiyede satılıomu blgisi oln var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

4.Harita çıktı artık sende yetişemiyorsun sanırım Gökhan dlc lere

Ya valla birini hazırlıyorum diğeri çıkıyor,tadı kaçtı artık.Arada biraz zaman olsa güncellicem de bunaldım bende artık.Nadir güncellerim bundan sonra
  • %100 için shangrila easter egg kaldı sadece daha önce yapmış 3 arkadaş arıyorum yardım edebilecek
    psn kaptanado

ayrıca zombi trophysi eksik arkadaşlara yardım edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanado

%100 için shangrila easter egg kaldı sadece daha önce yapmış 3 arkadaş arıyorum yardım edebilecek
    psn kaptanado

Ben almadım ama trophy'yi YouTube'dan öğrendim nasıl alıncağını katılabilirim 2 kişi daha bulursan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

quote:

Orijinalden alıntı: kaptanado

%100 için shangrila easter egg kaldı sadece daha önce yapmış 3 arkadaş arıyorum yardım edebilecek
    psn kaptanado

Ben almadım ama trophy'yi YouTube'dan öğrendim nasıl alıncağını katılabilirim 2 kişi daha bulursan.

tamam 2 kişi buldum bu gece girebilirsen yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Ben PC üzerinden aylardır oynuyorum. İlk defa kutudan ilk iki çekişte raygun ve thunder verdi ve 53. levele kadar çıktım. Uykusuzluktan sersemlemiştim artık ve karambole gelip öldüm yine. Raygun'ın modifiye edilmiş haliyle 70 mermide bir tanesi ölüyordu artık. MP5'le bir tanesine tam 3 şarjör boşalttım, ölmedi yine de. Mermiler bitince gidebildiğim yere kadar elimdeki puan nisbetinde elektrik kullanarak geçmeye çalıştım.

2 veya 4 kişiyle 22'yi geçemedik ama. Aramızda iyi bilmeyenler de var çünkü.

Bu kadar sûnî zorlaştırmanın ne anlamı var anlamadım. Artan level nisbetinde zombilerin sadece sayısı artsa daha mantıklı olurdu. Bu kadarı imkansıza yakın saçma. Vurulma zorlukları artacaksa bile 15-20 mermiyi geçmemesi gerekir bence.

Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA:

bana göre saçma olan şey var 53.lvl gelmişsin ama sadece 1000 küsür kişi öldürmüşsün saçma değilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: xxtotkaxx

quote:

Ben PC üzerinden aylardır oynuyorum. İlk defa kutudan ilk iki çekişte raygun ve thunder verdi ve 53. levele kadar çıktım. Uykusuzluktan sersemlemiştim artık ve karambole gelip öldüm yine. Raygun'ın modifiye edilmiş haliyle 70 mermide bir tanesi ölüyordu artık. MP5'le bir tanesine tam 3 şarjör boşalttım, ölmedi yine de. Mermiler bitince gidebildiğim yere kadar elimdeki puan nisbetinde elektrik kullanarak geçmeye çalıştım.

Bu kadar sûnî zorlaştırmanın ne anlamı var anlamadım. Artan level nisbetinde zombilerin sadece sayısı artsa daha mantıklı olurdu. Bu kadarı imkansıza yakın saçma. Vurulma zorlukları artacaksa bile 15-20 mermiyi geçmemesi gerekir bence.

bana göre saçma olan şey var 53.lvl gelmişsin ama sadece 1000 küsür kişi öldürmüşsün saçma değilmi

trap lar sayılmıyor.

• Trap dediğiniz ne bilmiyorum ama elektrikle öldürdükleriniz sayılmıyor. Orada yazılan kill sayısının en az 2-3 katını elektrik kullanarak halletim, çünkü mermiyle ölmüyorlar, yurarıda da yazmıştım zaten.
  • quote:

Trap dediğiniz ne bilmiyorum ama elektrikle öldürdükleriniz sayılmıyor. Orada yazılan kill sayısının en az 2-3 katını elektrik kullanarak halletim, çünkü mermiyle ölmüyorlar, yurarıda da yazmıştım zaten.

trap zaten elektrikli şey oluyor.
  • Bu kadar sûnî zorlaştırmaya neden ihtiyaç duyarlar anlamak mümkün değil. Karşında mezardan çıkmış bir varlık değil de sanki terminatör var gibi o levellerde. Mermileri artık sadece elektrik açmakta kullandığımız puanları kazanmak için kullanıyorsunuz sadece. Her köpekten sonra ölmeleri daha da zorlaşıyor. Belli bir levelden sonra ölmeleri o kadar zorlaşmaması gerek bence.

Atıyorum 20 mermide ancak ölecek olsunlar ve her levelde sayıları da artsın ancak 3 şarjör MP5 mermisiyle ölmemesi ne demek ya Allah aşkına. Bence bu çok saçma. Juggernaut perkiniz yoksa iki pençede aşağı alıyorlar zaten, mübarek aslan veya ayı sanki. Ki iki ayı veya aslan pançesiyle en fazla ağır yaralanır bir insan ancak bunlarda böyle bir sûnî zorlaştırma var işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 28 Eylül 2011; 13:18:25 >
  • quote:

Bu kadar sûnû zorlaştırmaya neden ihtiyaç duyarlar anlamak mümkün değil. Karşında mezardan çıkmış bir varlık değil de sanki terminatör var gibi o levellerde. Mermileri artık sadece elektrik açmakta kullandığımız puanları kazanmak için kullanıyorsunuz sadece. Her köpekten sonra ölmeleri daha da zorlaşıyor. Belli bir levelden sonra ölmeleri o kadar zorlaşmaması gerek bence.

Atıyorum 20 mermide ancak ölecek olsunlar ve her levelde sayıları da artsın ancak 3 şarjör MP5 mermisiyle ölmemesi ne demek ya Allah aşkına. Bence bu çok saçma. Juggernaut perkiniz yoksa iki pençede aşağı alıyorlar zaten, mübarek aslan veya ayı sanki. Ki iki ayı veya aslan pançesiyle en fazla ağır yaralanır bir insan ancak bunlarda böyle bir sûnî zorlaştırma var işte.

cod 5 deki zombi haritalarında öyleydi.

• quote:

Trap dediğiniz ne bilmiyorum ama elektrikle öldürdükleriniz sayılmıyor. Orada yazılan kill sayısının en az 2-3 katını elektrik kullanarak halletim, çünkü mermiyle ölmüyorlar, yurarıda da yazmıştım zaten.

he tamam anladım ben oyunda en fazla 3-4 kere açtım için onu düşünemedim
  • quote:

sade ce zombilerin sayısı artsada saçma olur amadediğinde haklısın çünkü 40. 50. level lerde hk21 falan sade ce puan kasmaya yarıyor nerdeyse ama dediğingibi olsa hepsini bıcakla teke alırdık 1.lvl de 1 bıçağa ölüyo zombiler

• quote:

Yukarıda yazmıştım bunu. 20 mermi gerekiyorsa kaç bıçak gerekir hesap edin işte. Ben ilk, bazen 3 level mermisiz geçiyorum zaten.
  • Beyler split-screen sadece iki kişi mi zombi yapabiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Beyler split-screen sadece iki kişi mi zombi yapabiliyor?

şöyle söylim sen evinde bir playstation ile en fazla aynı anda 2 kullanıcı oynayabilir ,multi player da ise psn network üzerinden en fazla toplam 4 kullanıcı aynı anda oynayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.