Şimdi Ara

Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA: (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
166.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Call Of Duty Black Ops Zombies'in en büyük ve en uzun ve en karışık easter eggi Shangri-La Eclipse Easter Egg ,yakında Türkçe olarak buraya yazıcam.Gerçekten şuana kadar ki en karışık easter egg.Easter Egg'i tamamladığınız zaman çıkan bir taşı alıcaksınız ve bu taş sayesinde 7 perkin tamamına sahip olucaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: tygnsnl

hayır ben bilenler için söylemedim taktikleri bilmeyenler için toplayınca bi kere ölmediğini bende biliyorum 40 tan sonra 4 posta zombie geliyor 55 ten sonra 6 :) ekleyemem makineler kırık psn girmiyor :) ama beklerim bigün kadiköye...

40 tan sonra 4 dalga mı zombie geliyor :) bizim oyunlarda birşey var ozaman 4 dalga 20 lerde geliyor bize :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

quote:

hayır ben bilenler için söylemedim taktikleri bilmeyenler için toplayınca bi kere ölmediğini bende biliyorum 40 tan sonra 4 posta zombie geliyor 55 ten sonra 6 :) ekleyemem makineler kırık psn girmiyor :) ama beklerim bigün kadiköye...

40 tan sonra 4 dalga mı zombie geliyor :) bizim oyunlarda birşey var ozaman 4 dalga 20 lerde geliyor bize :D

Kardeş zombiler kimi severse ona gider, demekki seni çok seviolar :))

senin gözün zaten artık call of dead ten başkasını görmüo, unutmuşundur Kinoyu, ilk dalgada gidersin sen artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 30 Haziran 2011; 12:06:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick666

quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

quote:

Kardeş zombiler kimi severse ona gider, demekki seni çok seviolar :))

senin gözün zaten artık call of dead ten başkasını görmüo, unutmuşundur Kinoyu, ilk dalgada gidersin sen artık

• anlamıyosunuzki yazdığım diyorumki gelin kadiköye oynayalım :)) kimseyi kandırmak gibi bir amacım yok eğer zombilerin hepsini toplamassan 20 de gelir tabi :) neyse ben diyorum hergün gelebilirsiniz beklerim :)
  • PSN varken kimse gelmez kardeş bence
  • arkadaslar ps3ü ve oyunu yeni aldım herhangibi yüklü dlc yok benim gibi normal yerleri oynayanlar varsa eklesinler dlc i anca 1 aysonra falan alabilirim psn:yigido2626
  • merhaba bende dlcleri indirmek isterim gameshare yapacak adam arıyorum nekadara gelirse gönderirim benide ekleyin şimdilik harita paketlerim yok ama yardım eden olursa alacağım
  • Solo 44'e kadar, 4 kişide'de 29'a kadar gelebildim Psn: aschill12 beraber oynamak isteyenler eklesin bekliyorum ..
  • Duayen ekle beni psnden.
  • kino level 52. (9 saat sürdü)
    785.000 puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 17 Temmuz 2011; 12:51:04 >
  • Demin kino da bir yabancıyla 24. rounda geldik. Maalesef int sağolsun oyundan attı:S Eski rekorum 17 roundu hala 17. round. Bunu düzeltme imkanı yoktur herhalde. Ben mutfaktayım bir bardsak su içiyom
  • call of dead lvl 37 ye geldik bugun 2 kişi gerçekten çok zor
  • iyi aksamlar arkadaslar black ops da iki kisiyiz iki kisiyede ihityac var tropyleri almakda yardimci olacak arkadaslar ekleyebilirmi ??

PSN: Mehmetim
  • Call of the Dead oynayanlar ekleyebilir PSN imzamda.

Bu zamana kadar zombi modu genelde öylesine çok canım sıkıldığında yada kuzenle birlikte split screen oynamıştım.Call of the Dead ilk defa perleri silahları kasarak oynadığım zombi modu oldu WaW'dan bu zamana.Kısa bir süredir oynuyorum ve en yüksek 21. seviyeye gelebildim fakat host düşmesi ile kayıt olmadı şu anda 14 olarak görünüyorum.Sürekli yabancılarla oynadığım için daha yukarı bir seviyeye gelemedim zira iyi yabancı oyuncular 30-35'lik adam olmadan oyuna girmiyorlar 15-16lık adamlarlada extrem birşey yapılmıyor.

Gizli bölümlerin yapılışını bilmiyorum(eski zombi karakterlerini kurtarma radyolar müzikler vs.),perkler,silah ve geliştirmeleri ve mapin daha kolay zombi öldürülen bölgeleri hakkında yeterli bilgim var 20+ hedefiyle oynamak isteyen varsa ekleyebilir.

• Merhaba beyler ben bu zombie mod da oynayamıyorum hata alıyorum nedenini bilen varsa yardımcı olursa cok memnun olurum ?
  • shangri la nasıl??
  • Dün 3. ek paketi aldım mapları beğendim ama zombi mapı gerçekten kötü geldi bana. Ama erken konuşmayayım daha 1 kez oynadım double xp varda oynamıyorum.
  • selam arkadaşlar ; black ops'ta platinium almak istiyorum ama almam gereken 5 trophy var.4 ü zombie mod ile alakalı.. Bunlar :

1- Date Night
    http://www.youtube.com/watch?v=QB2T8v9TdIk

2-The Collector
    http://www.youtube.com/watch?v=t-YROe4v3Bo

3-Hands off the Merchandise
    http://www.youtube.com/watch?v=NU7PlRBa1hg&feature=relmfu

4-Sacrificial Lamb
    http://www.youtube.com/watch?v=EtkaQrfvOvg&feature=relmfu

5-See Me, Stab Me, Heal Me ( Gizli Trophy )
    http://www.youtube.com/watch?v=ICsuIBYVHcg&feature=relmfu

-------------------------------------------------

bu 5 trophy için ekip oluşturabiliriz ... black ops fanıysak bunu platinium alarak taçlandırabiliriz herkesin yardımını bekliyorum , şimdiden teşekkür ediyorum.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 19:48:20 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.