"Bu harita en cesur zombi avcılarını bile zorlayacak ölümcül tuzaklar,karanlık sırları,yenilik dolu,egzotik ve gizemli bir harita"
- Mark Lamia (Treyarch Stüdyo Başkanı)
Bu harita yeni çıkacak harita paketi Annihilation içinde yer alıyor. Zombiler intikam içinde mistik bir şekilde geri dönüyor. Bu adımda ölümcül tuzaklara,toprak kaymalarına gizli kayan duvarlara dikkat etmek gerek. Bu haritayı yaparken Temple of Doom'dan etkilendik.
Özellikler;
- Orjinal zombi karakterleri bu harita ile geri dönüyor! (Nikolai,Richtofen,Dempsey ve Takeo)
- Maymun zombiler kazandığımız bonusları çalıp yerine random bir bonus atıyor. (Videoda gördüğümüz gibi K-Boom'u çalıp Çekiç bırakmıştı.)
- Bayan zombilerde bulunmakta :) Ayrıca Double Tap bu haritada bulunmakta.
Bunlar haritayla ilgili şimdi edinilen bilgiler gün yaklaştıkça daha çok bilgi gün açığına çıkar diye düşünüyorum.
--
Gökhan döküman elde ettimde konuya ekliyim dedim. İstersen 1.mesaja alırsın.
Daha ayrıntılı bilgiler gelse alıcam mesaja.Şuan çok kısıtlı bilgiler var
quote:
Orijinalden alıntı: KmKz_Lito
quote:
Orijinalden alıntı: ego555
quote:
Kino 49-Five 32-Ascension 33 geldik o kadar Call of the Dead'de 18'i geçemiyorum nedense 4 kere o levelde yattım :)
Dün akşam oynarken ben bir ara epey puan yaptıydım.Sizin sesinizi duysaydım daha ilerlerdik epey
Gökhan biz arkadaşla oynarken bugün splitscreen güç podunu masalar üzerinde bulamadık? 2-3 round sürekli baktık ama yoktu ardından round sırasında bi anda almış olarak gözüktüm ama kesinlikle almak için kareye falan basmadım rastgele idi. Bendende konuya biraz katkı olsun;
bu makul mu sizce deneyen oldu mu?
Ohaaaa,mükemmel bir fikirmiş.40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
cod zombinin kronolojik sırayla konusunu türkçe olarak bulabileceğimiz bir yer varmı veya ingilizce bulup çevirecek bir babayiğit
ben genelde online ım psn de msj atarsanız gelirim
quote:
Orijinalden alıntı: hata_I
quote:
Orijinalden alıntı: nejoe
zombi severler beni de ekleyebilir, kino der toten rekorum 50 five rekor 34 call of the dead yeni başladım psn: bynejoe
bi ara kinoda bizim grupta boşluk olursa senide 4.cü olarak görmek isteriz genelde 21:00 dan sonra on oluyoruz.
izmirli1980 orumcek ben turktrend35
gelirse ovarinli
gerçi genelde hep bir fire oluyor grupta :d
Gökhan senin yazdığın yol olmuyor şunu biraz daha düzgün ve açıklayıcı yazar mısın? Onu çeviriyoruz diğeri değişiyor en sona birtanesi kalıyor hepsi bozuluyor. Daha açıklayıcı bir anlatım lütfen.
--
Lazarus ve Hydro Indead ile ateş edince Romero denizin içine kaçıyor biz onu anlamadık?
quote:
Gökhan senin yazdığın yol olmuyor şunu biraz daha düzgün ve açıklayıcı yazar mısın? Onu çeviriyoruz diğeri değişiyor en sona birtanesi kalıyor hepsi bozuluyor. Daha açıklayıcı bir anlatım lütfen.
--
Lazarus ve Hydro Indead ile ateş edince Romero denizin içine kaçıyor biz onu anlamadık?
İlter valla bende sadece bir kere denk getirebildim sayıları .Orda yazdıklarımı daha açık nasıl yazarım bilmiyorum ama şuna dikkat edin;İlk başta butonlardan birini çevirdiğiniz zaman diğerinin ne tarafa döndüğüne dikkat edin.Örneğin ;Mavi 7'den 9 yaptın.2 arttırdın demek.Turuncu da diyelim 3'den 5 oldu ama sonra turuncuyu 3'de tutmak istiyosun.O zaman turuncunun 1'de olması gerek.
Teşekkürler
kinocuyum levelim 41 dahada fazla gitmek isiyorum....
psn:taneryilmaz16462
sen bul yazıyı ben çeviririm
quote:
Orijinalden alıntı: ovarinli
cod zombinin kronolojik sırayla konusunu türkçe olarak bulabileceğimiz bir yer varmı veya ingilizce bulup çevirecek bir babayiğit
arkadaşlar bir soru soracam duble tap diye bir içecek var ne işe yarıyor
Silahlarla hedef almanı geliştiriyor .Daha stabil atış yapıyosun.
double tap , silahın daha seri atel etmesini sağlıyor
sağolun anladım şimdi ve bir şey daha soracam
bazı vidyolarda adamlar elerine pack a punch lı ray gun almış mermisi 60= 200 bende 40=200 nasıl oluyo bu bir adamda 100=200 bu hilemi
barier glicht i hangi versyonda yapılır ?
call of dead geldi, kino kardeşliği bozuldu.
forza kino der toten
arkadaşlar öncelikler meraba baya bi okudum ama şöyle diyenler var hilesiz 50 ye gelinmez vs. işte yok tiyatro salonundaki şifreleri çözüyorsun öyle birşey yok. ben tek başıma 50 yi görüyorum. bu oyunda yapıcağınız şey 3. lvl a kadar tekli ile geçeip sonra sol taraftaki kapıyı açıp duvardaki uziyi alıp köpek gelene kadar orda geçmeniz sonraki lvl da bir tane zombie bırakıp soldan devam edip 3 kapıyıda açmanız sonra elektiriği açtıktan sonra teleportu açıp ilk salona gidip aktif etmelisiniz eğer paranız varsa önce jugg içmelisiniz silah almadan önce 4 içeceğide içmelisiniz. zaten uzi ile 12. lvl a kadar rahatlıkla gelirsiniz. 12. den sonra kutu açıp silah ne olursa olsun alıp 1 level da olsa o silahla geçip puan toplayın. thundergan çıkması çok önemli o silah çıkmassa 30 u geçmek çok zor olur. her el puan kasıp 35. lvl a gelene kadar en az 50 bin yapmanız lazım 35 ten sonra teleporttan iner inmez ilk sol kapıyı açtığımız yerdeki trap i açıp hiç beklemeden devam edin ana salona geldiğinizde teleportun arka alanında bütün zombileri kaçarak toplayın kaçarken camlara bakın eğer zombi gelmiyosa o an gelicek bütün zombiler gelmiştir. hepsini toplayıp ilk salona gittiğiniz kapıdaki trap i açın sonra sol kapıdan dolanıp tekrar ana salona gelin teleportu aktif edin ve bölüm bitmiştir... bu oyunun stratejisi budur deneyin görüceksiniz :)) eğer 50 ye 60 a geldiğime inanan yoksa buyrun kadiköyde ps3 cafemiz var beraber oynayalım
Beyler yeni harita çıktı Xbox 360 için.En kısa zamanda bilgiler eklenicektir.Şu aralar biraz yoğun olduğum için ekleyemiyorum..
kardeş bu söylediğin taktikleri burdaki kullanıcıların çoğu biliyor zaten. sorun şu ki bu söylediğin taktikle 40. turda yaklaşık 10 kere toplayıp öldürmen gerekiyor zombileri yani çok zaman alıyor. uyku bastırınca da konsantrasyon kayboluyor öyle bi kere toplayıp öldürmekle bitmiyor bölüm. herneyse sen ekle bizi bakalım kaça gidiyorsun hep beraber görelim ustalığını :)
PSN: izmirli1980
hayır ben bilenler için söylemedim taktikleri bilmeyenler için toplayınca bi kere ölmediğini bende biliyorum 40 tan sonra 4 posta zombie geliyor 55 ten sonra 6 :) ekleyemem makineler kırık psn girmiyor :) ama beklerim bigün kadiköye...