Şimdi Ara

Call Of Duty Black Ops Zombi Rehberi|3.YENİ HARİTA: (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
166.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasim uzurdilerim ama senin taktik pek iyi degil galiba bir glicht ogrendim hatta burda paylastim oyle bir sey ki yane o glicht isede yariyor dusunsene istedigin zaman kutudan ray gun ve thundergun cikrmak guzek olmazmiydi caktinmi simdi
    quote:

Orijinalden alıntı: elzooro

arakdaşlar 42 levele geldim 2 oyuncuyla süper bi taktik var ama kendim kardeşimle oynadıım için kaydetmedi sinir oldum online olmak gerekio mutlaka karşındaki oyuncuda bana uyarsa tekrar gelebilirm şuan 31 leveldeim isteyen arkadaşlar eklesin levelini belirterek bekliyorum sizleri yabancılarla oynamaktan sıkıldm :D ekleyin DaDaSh34 bekliyorum

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sMh_hsfk -- 24 Şubat 2012; 2:48:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sMh_hsfk

kino der toten 2 oyuncu ile ps3de 32 lvl e kadar geldik ;) lazer ve thunder şart..

ciddi olamassın
  • lazer dediğin ray gun olmasın
    quote:

kino der toten 2 oyuncu ile ps3de 32 lvl e kadar geldik ;) lazer ve thunder şart..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadWolf

quote:

ciddi olamassın

• Yeni haritada oynamak isteyenler eklesin.
  • kino der toten de 2 kişi level 36 da bıraktık daha gideri vardı ama uyku basıt.

takım oyununa ayak uydurabilecek varsa gelsin şuan 2 kişiyiz.pm atın bana

psn: Spirit_of_Judge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 12 Haziran 2011; 10:04:58 >
  • Yeni harita hakkında yorumum:Zombi haritaları arasındaki en zor harita.Harita feci şekilde büyük .Açılmaz dediğim kapıların yanına gidince bile açılabildiğini falan görüyorum.Gerçekten düzgün bir taktik bulursak buraya yazıcam.
  • Yeni haritada biz 2 kisi 12 ye geldik :)), bence ilk once kutuyu bulmak, sonra gemiye gidip elektrigi acmak ve jugger almak ama su elektrikli adam kasiyor biraz, hakkaten en zo harita
  • Biz 2 kişi 6 round yaptık en fazla.Bu kutu nerde ya bulamadık bir türlü?
  • Yapariz bu gun uyarsa , gosteririm
  • Soyle diyim yada , havaya bakinca isikla gosteriyor, ama genellikle , dogdugunda sol tarafin oldugu kayik i acmak mp5 e giden yol, sonra merdivendeki kapiyi acmak ordan en altta inip ilk gelen degilde sagdaki kapiyi acinca direk gidince oraya cikiyor hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Soyle diyim yada , havaya bakinca isikla gosteriyor, ama genellikle , dogdugunda sol tarafin oldugu kayik i acmak mp5 e giden yol, sonra merdivendeki kapiyi acmak ordan en altta inip ilk gelen degilde sagdaki kapiyi acinca direk gidince oraya cikiyor hep

Deniz fenerinin en altındaki odalardan biri sanırım.Tam gezemedim de haritayı??
  • Aynen orada oluyor
  • okadar zor olamaz bence 6 yla 12 lvl çok düşük siz o lwl lere geliyosanız ben 1 . lvl zor geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxtotkaxx

okadar zor olamaz bence 6 yla 12 lvl çok düşük siz o lwl lere geliyosanız ben 1 . lvl zor geçerim

Bunlar ilk oynayışlarımız falan ondan da olabilir de taktik bulamadık şuan.Zor harita.
  • 13
  • ego555
    cllyldrm

size birşey soracam call od duty escaletion ne kadar ve nasıl alınıyo storda göremedim

cevap bekliyorum sizden
  • bu arada dün kino da 28 . lvl geldim abim artislik yapıyo ben seni geçerim falan diye ama 10 a zor geliyo hehe acemi
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.