Bugün son galiba |
Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] (40. sayfa)
-
-
3. Sezon 15 saat sonra bitiyorquote:
Orijinalden alıntı: 19karabulut07Üçüncü Sezon ne zaman bitecek acaba bilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LuffyBeyBugün son galiba
Teşekkürler cevap için
-
quote:
Orijinalden alıntı: Deathbringer
3. Sezon 15 saat sonra bitiyor
Alıntıları GösterTeşekkürler cevap için
-
Hijacked gelsinde bi oynayalım bıkana kadar
-
quote:
Orijinalden alıntı: LuffyBeyHijacked gelsinde bi oynayalım bıkana kadar
PS5'de 120 FPS'de oyun bambaşka bir keyif verdi. Başından kalkamıyorum oyunun
-
quote:
Orijinalden alıntı: 19karabulut07PS5'de 120 FPS'de oyun bambaşka bir keyif verdi. Başından kalkamıyorum oyunun
Alıntıları Gösterben de PS5 alıcam hocam bu günlerde.120 fps'yi merak ediyorum. aktif etmek icin performance modu gibi bir seyi acmak gerekiyomus galiba. bunu acinca diger tüm oyunları mı performance modunda açıyor ya da sadece Cold War'a özel mi? bir de 165 hz alıcam Cold War'da 120 hz'de oynayabiliyoruz dimj
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her 120 Hz üzeri monitör 1080p 120 Hz modunu desteklemiyor. Monitörü almadıysanız iyi araştırıp emin olunquote:
Orijinalden alıntı: Cihathalittben de PS5 alıcam hocam bu günlerde.120 fps'yi merak ediyorum. aktif etmek icin performance modu gibi bir seyi acmak gerekiyomus galiba. bunu acinca diger tüm oyunları mı performance modunda açıyor ya da sadece Cold War'a özel mi? bir de 165 hz alıcam Cold War'da 120 hz'de oynayabiliyoruz dimj
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cihathalittben de PS5 alıcam hocam bu günlerde.120 fps'yi merak ediyorum. aktif etmek icin performance modu gibi bir seyi acmak gerekiyomus galiba. bunu acinca diger tüm oyunları mı performance modunda açıyor ya da sadece Cold War'a özel mi? bir de 165 hz alıcam Cold War'da 120 hz'de oynayabiliyoruz dimj
Alıntıları GösterHocam monitör alırken iyice araştır. Bütün monitörler 120 hz vermiyor. 120 hz almak için performans modunu aktif etmek gerekiyor ayrıca ps5 video ayarlarından da 1080p yi seçmen gerekiyor. Permormans modunu açınca tüm oyunlar permormans moduna geçiyor. 120 hz destekliyen ki şuan 4-5 oyun sadece 120 hz destekliyor onları 120 hz oynayabilirsin. Dİğerleri 60 hz
Ben geçen hafta arkadaşımla bu monitörü hepsi buradadan 2.470 TL'ye aldım çok araştırarak aldım. Monitör'e kefilim diyebilirim. Eğer bu fiyata bulabilirseniz muhakkak alın derim. Ama şuan benim aldığım sitede ürün 3.500_TL ( Hepsi burada)
Trendyol ve Amazon'da 2.950_TL bilginize..
Biz ürünü aldık ürün 1.000_TL zamlandı. Tabiki bu rakama alınmaz bence ederi 2.500-2.750
-
quote:
Orijinalden alıntı: 19karabulut07Hocam monitör alırken iyice araştır. Bütün monitörler 120 hz vermiyor. 120 hz almak için performans modunu aktif etmek gerekiyor ayrıca ps5 video ayarlarından da 1080p yi seçmen gerekiyor. Permormans modunu açınca tüm oyunlar permormans moduna geçiyor. 120 hz destekliyen ki şuan 4-5 oyun sadece 120 hz destekliyor onları 120 hz oynayabilirsin. Dİğerleri 60 hz
Ben geçen hafta arkadaşımla bu monitörü hepsi buradadan 2.470 TL'ye aldım çok araştırarak aldım. Monitör'e kefilim diyebilirim. Eğer bu fiyata bulabilirseniz muhakkak alın derim. Ama şuan benim aldığım sitede ürün 3.500_TL ( Hepsi burada)
Trendyol ve Amazon'da 2.950_TL bilginize..
Biz ürünü aldık ürün 1.000_TL zamlandı. Tabiki bu rakama alınmaz bence ederi 2.500-2.750
Alıntıları GösterCevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Almak istediğim monitörün modeli
MSI G27CQ4 modeli.
2560x1440 çözünürlüğü var 165 hz destekliyor.
Tepkime suresi 1 ms.
tavaiye eder misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 17 Haziran 2021; 13:27:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güncelleme geldi mi acaba?
-
Bişey diyemem hocam youtube da ps5'e bağlayıp inceleyen olmuş mu bi arat derim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LuffyBeyGüncelleme geldi mi acaba?
Evet sezon 4 geldi. Yamantau haritası gitmiş çok üzüldüm harika haritaydı.
-
Aynen Standoff'da güzeldi ama gelen Hijacked aratmayacak belkide :) geri kalan 3 haritada aynı güzellikte nedense , akşam bakalım
-
PS5 de şu an için 2k desteği yok hocam. Eğer monitör destekliyorsa sinyali 4k alıp 2k ya downscale ederek görüntüyü veriyor. 1080p görüntü isterseniz, mesela Black Ops 120hz için 1080p de çalışıyor. Bu kezde 1080p görüntüyü 2k ya upscale eder, görüntü bulanık bir hal alır.quote:
Orijinalden alıntı: CihathalittCevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Almak istediğim monitörün modeli
MSI G27CQ4 modeli.
2560x1440 çözünürlüğü var 165 hz destekliyor.
Tepkime suresi 1 ms.
tavaiye eder misiniz?
Alıntıları Göster
MSI sitesinde aşağıdaki linkte hangi monitörün hangi özelliği desteklediği yazıyor inceleyip bilgi sahibi olabilirsiniz
www.msi.comMSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creationhttps://www.msi.com/blog/msi-monitor-console-mode-designed-to-answer-your-concern
-
120 hz destekli tv kullanıyorum , oyunu 120hz ile açıyorum fakat eski halinden daha kötü oldu durum. Sanki 30 fps’ye kadar düşmüş gibi titriyor. Aynı durumu yaşayan oldu mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Deathbringer
PS5 de şu an için 2k desteği yok hocam. Eğer monitör destekliyorsa sinyali 4k alıp 2k ya downscale ederek görüntüyü veriyor. 1080p görüntü isterseniz, mesela Black Ops 120hz için 1080p de çalışıyor. Bu kezde 1080p görüntüyü 2k ya upscale eder, görüntü bulanık bir hal alır.
MSI sitesinde aşağıdaki linkte hangi monitörün hangi özelliği desteklediği yazıyor inceleyip bilgi sahibi olabilirsiniz
https://www.msi.com/blog/msi-monitor-console-mode-designed-to-answer-your-concern
Alıntıları Gösterhocam kafam çok karıştı. 2k desteklemedigini biliyorum PS5'in fakat sene sonuna kadar desteklemesi için güncelleme geleceği konusuluyor. o yuzden biraz gelecege yatirim gibi. 350 euro yasadigim yerde. uyum saglamaz mi ps5'de
-
quote:
Orijinalden alıntı: Since1903
120 hz destekli tv kullanıyorum , oyunu 120hz ile açıyorum fakat eski halinden daha kötü oldu durum. Sanki 30 fps’ye kadar düşmüş gibi titriyor. Aynı durumu yaşayan oldu mu ?Çok kişi yaşadı. 165 HZ destekleyen çoğu monitör bile PS5 de 120 HZ vermiyor.
-
2k desteği için geç bile kalındı Tv/Monitörü doğal çözünürlüğü dışında kullandığınızda illa ki değişim olacaktırquote:
Orijinalden alıntı: Cihathalitthocam kafam çok karıştı. 2k desteklemedigini biliyorum PS5'in fakat sene sonuna kadar desteklemesi için güncelleme geleceği konusuluyor. o yuzden biraz gelecege yatirim gibi. 350 euro yasadigim yerde. uyum saglamaz mi ps5'de
Alıntıları Göster
-
hocam o zaman tercihimi Asus'un Tuf gaming 27" 2k (VG27AQ)'dan yana kullanacağım. bu monitor hakkinda fikriniz var mı? baya pahalı bir monitor 5.000 tl. yurt disindan alicam 500 kusur euro deger mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 18 Haziran 2021; 16:50:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X