Yeni sezon 2400 cp puanına alınıyor. Ancak kötü bir haber; MW de sezonu alıp bitirirseniz, aynı cp puanını geri toplardınız. cw cimri davranmışlar. 1000 cp toplayabiliyorsunuz. benim yeterli cp olsa da ilk sezona gömmem büyük ihtimalle. |
Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
Haydaa buna üzüldüm işte. 1400 cp var sezonu tamamlasam yine yetiyor 1000 veriyorsa ama her sezon bu parayla gelecekse arada boş geçeceğiz artık
Oyun içi modlar da sezon ilerleyişine çok az etki ediyordu. Warzone da oynamak daha çabuk level atlatıyordu. Ona da el atsalar keşke.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
warzone puanını her zaman çok yüksek tuttular. değiştireceklerini sanmam. çokta umursamıyorum. oyuncuları oraya kanalize temeye çalışıyorlar. başarılı da oldular.
Şu CP için yazdığımı uygulamadan sanırım hatalı baktım. 16 Aralık gelsin daha doğru yorum yaparız.
-
Saat 9 itibariyle verdi. Park operatorunu istiyordum o geldi.
Artık yarın bakarım hem güncelleme hem nöbet var
-
Olsun. Cepte iste. Bende acip alip kapattim. Oynamadim bile
Dostlar bence oyun modern warfare dan çok daha iyi ve eğlenceli. -
Oyun nasil.beyler mw den gecmeye değermi
iyi bir indirim görene kadar bekle. hala pahalı.
-
Oyunu almak isteyenlere fikir vermesi açısından oyunun artılarını yazmıştım. Ancak; yazdıklarım PC sayfasında kaldığı için buraya tekrar yapıştırıyorum.
Herkes oyunun eksilerini yazdı. Oyunun birazda artılarını yazalım. Almayı düşünen arkadaşlara fikir versin:
- FOV ayarı yapabiliyorsunuz.
- Öldüğünüz zaman score streakleriniz sıfırlanmıyor. MW de ki gibi dur hele vitole bir kaldı, 2 kile heli açıcam diye bir köşede beklemenize gerek yok.
- Görevlerden aldığınız puanlar, score steak puanına eklenir. Kill asistlerinizde kill puanı alır. amaç; olabildiğince görev odaklı oynatmak.
- Ghost perkini alınca görünmez olmazsınız. düşman uav açtıysa, ancak hareketliyseniz görünmez olursunuz. sabit durursanız yeriniz spotlanır. MW de ki gibi alırım ghostu, takarım susturucuyu bu oyunda çalışmaz. MW de oyun sizi kamp yapmaya zorlarken, CW da hareketli olmak zorundasınız.
- Oyuncu boyutları daha idealdir. Ne BF5 de ki kadar küçük, ne MW de ki gibi kocaman değildir. Scale gerçekçidir
- Shotgun rezaleti yoktur. Öyle şarjörü 40 mermilere çıkan, metrelerce uzaktan tek alan, seri atan, ateş saçan shotgun bu oyunda yoktur.
- Tactical riflelar güçlüdür ama MW de ki mesafe tanımayan, kafadan tek alan markman sınıfı SP208 rezaleti yoktur.
- Yeni nesil oyun konsolu alacaklar için 120 fps oyun oynayabilirsiniz.
- Oyun bittikten sonra iki haritayı oylayabiliyoruz. Tasarımını beğendiğiniz haritaları seçebilirsiniz.
- Silahların ve her eklentinin istatistikleri verilmiştir. mw de hangi eklenti ne getirir, gizli özelliği var mıdır gibi kafalar karışmaz. Bilgi açıktadır.
- Ayak sesinizi sürekli azaltan perk vardır. MW de ki gibi rakibin ayak sesini kasarak pusan, bina köşelerine sinen, mayın kuran oyun şekli, CW de işlemez.
- MW de flaşhı yedin mi tavşan gibi kalırsın. üstünde anti perki olsa da işe yaramaz. CW bu saçmalık yoktur. anti perki üstündeyse, maymun gibi saniyelerce kalmazsın.
Eğer ağırlıklı warzone oynuyorsanız ve ara ara multi oynayacaksanız. bu oyun grafikleri ve silah tokluğu açısından sizi tatmin etmez. MW ye devam edin.
MW den mutluysanız, bu oyun sizi sarmaz.
Oyun süpriz gelmedi. Beta sürümünü oynadık, test ettik. iyi kötü fikrimiz oldu.
Son olarak; MW de +400 saatten fazla multiplayer oynamış biri olarak, o oyununda her köşesini blirim. MW gibi "efsane oyun" çıktığında bile bir çoğunuz belki duymadınız, combat chat rezaleti vardı. siz düşmanı arkaladığınızda sizin operatorünüz konuşmaya başlar ve düşmana yerinizi belli ederdi. Combat chat kapatılamazdı. Ayak sesleri o kadar berbattı ki 3 kez revizyon gördü. Bu oyunda güncellemeler alacaktır. İsteyen MW oynar, isteyen CW oynar. Alternatif iyidir. Hangisini beğeniyorsan git orda oyna.
-
Account kısmında ping değerim 80-90 arası gidiyor sizlerin pingleri nasıl arkadaşlar iyi bir ping değeri midir bu? 100 mbt kullanıyorum lan kablosu ile bağlanıyorum.
-
100 den asagi dusmuyorum, 115 150 arasi goruyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Punisher_1907Account kısmında ping değerim 80-90 arası gidiyor sizlerin pingleri nasıl arkadaşlar iyi bir ping değeri midir bu? 100 mbt kullanıyorum lan kablosu ile bağlanıyorum.
Mactan maca degisiyor hangi server a attigina bagli ama genelde 60-70 arasi aliyorum.
net hayatımda oynadığın en kötü cod oyunu. satıp kurtulmalık yomsa her gün krize sokuyor.
2 3 oyun atıp çıkayım diyorum.. oyun basliyor karsi takim hardpointte 240 puanda bizin takım 50'de. e ben Win/Loss'a takan adamım. çıkıp giriyorum tekrar Kill&Confirm'da da keza ayni duurm.
hadi bunlardan kurtuldum 0'dan oyuna girdim. tek basima cebelleniyorum kaybetmemek icin ama nafile. karsi takim tamamrn 100 level ve objektiflere oynarken benin takım bebeler gibi kill pesinde. abi afam onunde öldürmüşsün tag'ıni al ki bize confirm sayılsın, yok inatla almıyor.
en kötüsü de rakiplerin %90'dan fazlasının m16 ve duger uclu mermi atan silah kullanması. kullansın isteyen sorun yok ama bir AR nasıl tek atar abi nasıl? hayatımda daha sacma bir sry gormedim. bildiğin sniper. tak diye aliyor karsi cikma sansin yok. diger kalan kesim de sniper ile ousup adam aliyor.
yemin ederim bu oyundan oturu her gun deli gibi sinirleniyorum ciddi bir sekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu son gelen yamadan sonra özellikle Fireteam: Dirty Bomb modunu oynarken connection interrupted uyarısı alıyorum ve bağlantım gidiyor. Diğer online modlarda (TDM, Domination vb.) bu hiç olmuyor. Çok saçma bir durum, çıkamadım işin içerisinden...
-
Hocam ben de win loss olayına çok takan birisiyim ama bu oyun sayesinde artık umursamamayı öğreniyorum. Tamamen fazla kill alanı , üst üste adam vuranı ödüllendiren bir sistem var. Hal böyle olunca kimse görev pesinde koşmuyor.
Oyunun oyuncu kitlesi de ayrı bir kanser zaten. Görev odaklı modlarda kimse görevleri umursamıyor. Oynanacak tek mod fazla zeka istemeyen, önüne gelene ateş edeceğin tdm modu oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-Hocam ben de win loss olayına çok takan birisiyim ama bu oyun sayesinde artık umursamamayı öğreniyorum. Tamamen fazla kill alanı , üst üste adam vuranı ödüllendiren bir sistem var. Hal böyle olunca kimse görev pesinde koşmuyor.
Oyunun oyuncu kitlesi de ayrı bir kanser zaten. Görev odaklı modlarda kimse görevleri umursamıyor. Oynanacak tek mod fazla zeka istemeyen, önüne gelene ateş edeceğin tdm modu oluyor.
Cok doğru söyledin. yapacak bir sey yok. bizz de görevleri pass gecip sürekli adam vurmaya çalışıcaz. bu oyunun oyuncu kitlesinin büyük çoğunluğu aptal geliyor bana
ps'de oynuyorsaniz beraber oynayalim hocam. psn; cihathalid
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 9 Aralık 2020; 23:44:23 >
bu oyunda görev yapanı cezalandıran sistem kurmuşlar. görev mörev yapmayın, kill inize bakın.
Ben mw özledim şaka maka ayın 16’sından itibaren 2 oyunda da level kasmak eşit ilerleyecekse arada mw atıcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X