Şimdi Ara

CALL OF DUTY Configure.csv hatası çözümü.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sürü yerde araştırmama rağmen bu sorunun çözümünü hiç bir forumda bulamadım.
    Diğer arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaşırlarsa saç baş yolmasınlar diye sorunu çözdükten sonra paylaşayım dedim.

Normalde oyun yüklenirken dosyada bir hata ile karşılaştığı zaman hata mesajı vermeden sorunlu dosyayı yarım bırakıp bir sonraki dosyayı kopyalamaya başlıyor. Bu da kurulumun sorunsuz olduğu hissi veriyor..

Oyunda configure.csv tipi bir hata yada başka türlü dosya bulunamadı hataları alıyorsanız.
    Pak dosyaları sisteme düzgün atılmamış demektir. (pak1.pk3, pak0.pk3 vb...)
    Configure hatasını pak0.pk3 için veriyor. O dosyayı düzgün bir şekilde HDD'te ilgili yere kopyalayıp, daha sonra dosyanın salt okunur özelliğini kaldırırsanız, oyun açılıyor. W98'de salt okunur özelliğini kaldırmak gerekiyor. Fakat XP'de dosya salt okunur olarak kopyalı gelmiyor olabilir yine de kontrol edin.
    Eğer dosyayı yinede HHD'e kopyalayamıyorsanız CD'yi yada CD-Rom'u, değiştirmekten başka çare yok.
    Pak0.pk3 dosyasını cd okuyucum okuyamadı ama cd writer okudu öyle atabildim..

Birde tüm pak'ları kontrol edin.. CD'deki boyutları ile HDD'tekileri karşılaştırın. Sorun yoksa oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 14 Mart 2005, 11:47:36 >

•  CALL OF DUTY Configure.csv hatası çözümü.

kardeşim bende pak dosyası yok başka bi çare varmı ya
  • Tarihe bakarsanız 2005.
    Şimdi hatırlamıyorum. Yüksek ihtimal oyun da Call Of Duty 1
    Siz 13 sene sonra gelmiş COD4 deki benzer bir hata için, pak dosyası yok, başka çözüm var mı diyorsunuz.
  • sizde haklısınız seneye bakmamışım ben hatayı yazınca bu çıktıda baktım zaten 2005 de atmışsınız o zaman cod4 mw yoktu kusura bakmayın ama yinede çözümünü biliyorsanız yazarmısınız
  • Furkan78996 F kullanıcısına yanıt
    Malesef COD 4 ü oynamadım. Umarım bir şekilde sorununuz çözülür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yinede bende yeniden yükledim uzun sürmüyor zaten
  • Furkan78996 F kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.