Şimdi Ara

Call of Duty devam edecek!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Activision, Call of Duty ve Guitar Hero serilerinin devamını getirecek.
    Firmanın finans departmanı başkanı Thomas Tipple, yılın üçüncü çeyreğine dair yayınladığı raporda, 2010 yılı için yeni Call of Duty ve Guitar Hero oyunlarının şirket planları dahilinde olduğunu ortaya koydu. Her iki serinin de ellerindeki önemli markalar olduğunu söyleyen Tipple, üç serinin daha (Shrek, Spider-Man, Tony Hawk) devamını getireceklerini belirtti. Yeni Call of Duty oyununu, Call of Duty: World at War’un yapımcısı Treyarch’ın geliştirecek olması da konuyla ilgili önemli bir detay olarak dikkat çekiyor.

Kaynak-- Level

• Tony Hawk'ın yeni oyununun gelecek olmasına sevindim .
  • Ben Cod waw'ı çok beğendim, 60 milyon insanın öldüğü bir savaşı en iyi anlatan oyundu. Devamı gelmeli.
  • Merak etmeyin zaten bu seriler bizi mezara bile gömer.Altın yumurtlayan tavuğu kimse kesmek istemez.
  • O kadar para kazanıyorlar devam etsinler yani...
  • Para kazanıldıktan sonra çağ bile atlatırlar merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Merak etmeyin zaten bu seriler bizi mezara bile gömer.Altın yumurtlayan tavuğu kimse kesmek istemez.

+1 Öyle ama oyunda kötü değilki.Yapıyorlar yani
  • altın yumurtlayan kazı neden kessin adamlar.hem bizin içinde iyi olur.devam ettirsinler gidebildikleri yere kadar...
  • Bu Cod serisi hepimizi gömer walla Piyasada bulunan en sağlam oyun sonuna kadar devam etsin kimsenin çıkıp ta itiraz ediceğini sanmıyorum .
  • call of duty serisini herhalde 10 ar kez oynadım galiba
  • COD devam ederde bu konu burda devam etmez başka yere taşınır
  • pazara kadar değil mezara kadar COD
  • Abi şu Tony Hawk serisini törpülemeleri,adam etmeleri lazım.Ben bildim bileli aynı oyunu oynuyoruz.Skate gibi olsa oynasak skater hissiyatı alsak süper olur.Guitar Hero ve COD'un başarısı tabiki tartışılmaz.Bu serilere yapılarını bozmadan devam edilmeli.Shrek'le spider man aynı devam ederlerse çöp kalırlar ki zaten shrek'te adam olma potansiyelide yok.
  • Devam etmemesi saçma olurdu zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.