Şimdi Ara

Call Of Duty Ghost bi bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ghost'u indirdim 28Gb. Ama şöyle bir durum var dosyada crack yok. Steam'ı istedi. Steam indirdim bu sefer beni oyunu almaya zorluyor. Araştırdım Steam'dan bunu sil sunu sil diyorlar siliyorum tekrardan geri geliyor. Crack arıyorum crack yok. Lütfen yardım edin su problemi çözmeme. Mesele oyunu oynamak değil bu sorunu çözmek kafaya taktımı takan birisiym

• Yapay Zekanın Yanıtı

Call of Duty: Ghosts "Menu Content Not Available" Hatası Çözümü

Call of Duty: Ghosts oyuncularının karşılaştığı yaygın bir sorun olan "Menu Content Not Available" hatası, oyunun menü içeriğine erişmeyi engeller. Bu hata, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve aşağıdaki çözümlerle giderilebilir:

Oyunu Yeniden Başlatın

İlk adım olarak, oyunu yeniden başlatmayı deneyin. Bu, geçici aksaklıkları temizleyebilir ve hatanın çözülmesine yardımcı olabilir.

İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin

Oyunun çevrimiçi hizmetlere bağlanmak için aktif bir internet bağlantısı gerektiğini unutmayın. Bağlantınızın kararlı olduğundan emin olun ve gerekirse yeniden bağlanmayı deneyin.

Oyun Dosyalarını Doğrulayın

Oyun dosyalarında bozulma veya eksiklik hataya neden olabilir. Steam'de, oyun kitaplığınızdan Call of Duty: Ghosts'u seçin, sağ tıklayın ve "Özellikler"i seçin. "Yerel Dosyalar" sekmesine gidin ve "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula..." seçeneğine tıklayın.

Önbelleği Temizleyin

Korsan kopyalarda "Menu Content Not Available" hatası genellikle önbellek bozulması nedeniyle oluşur. Oyunun önbelleğini temizlemek için aşağıdaki adımları izleyin:

• Kullanıcı adınıza ait klasöre gidin: C:\Users*Kullanıcı Adınız*
    • "AppData" klasörünü bulun ve "Local" klasörüne gidin.
    • "Activision" klasörünü açın ve "Call of Duty Ghosts" klasörünü seçin.
    • "cache" klasörünü bulun ve tüm dosyaları silin.
    • Oyunu yeniden başlatın.

Antivirüs Yazılımını Geçici Olarak Devre Dışı Bırakın

Antivirüs yazılımı bazen oyun dosyalarını yanlışlıkla engelleyebilir. Oyunu çalıştırmadan önce antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

Oyunu Yeniden Yükleyin

Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, Call of Duty: Ghosts'u yeniden yüklemeyi deneyin. Bu, eksik veya bozuk dosyaları değiştirecek ve hatanın çözülmesine yardımcı olacaktır.

"Menu Content Not Available" hatası, genellikle geçici aksaklıklardan veya oyun dosyalarındaki bozulmalardan kaynaklanır. Yukarıdaki çözümleri uygulayarak hatayı giderebilir ve Call of Duty: Ghosts'un keyfini yeniden çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinar123

Ghost'u indirdim 28Gb. Ama şöyle bir durum var dosyada crack yok. Steam'ı istedi. Steam indirdim bu sefer beni oyunu almaya zorluyor. Araştırdım Steam'dan bunu sil sunu sil diyorlar siliyorum tekrardan geri geliyor. Crack arıyorum crack yok. Lütfen yardım edin su problemi çözmeme. Mesele oyunu oynamak değil bu sorunu çözmek kafaya taktımı takan birisiym

Steam'ı siliceksin sonrada herhangi bir ilaç Aslında steamı silmeyede gereke yok düzgün bir ilaçlada sorun kalmaz bende steam de yüklü COD da yüklü.
  • Sen reloaded surumunu indir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrossFıreX

Sen reloaded surumunu indir

Ohoo dostum oyun biteli 2 ay oluyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinar123 -- 29 Ocak 2014; 3:08:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar cal of duty ghost oyunu açılmıyor şu hatayı veriyor lütfen yardım edein çıldırıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: xdonanımxhaber

Merhaba arkadaşlar cal of duty ghost oyunu açılmıyor şu hatayı veriyor lütfen yardım edein çıldırıcam

Bu oyunu oynayabilmek için Steam çalışır halde olmalı diye uyarı veriyor.
    Orjinal ise steam'i açın ve Add a game'i tıklayın.
    Size verilen lisansını buraya(steam) ekleyin, oyunu yükleyip oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreathex -- 6 Şubat 2014; 7:30:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of Duty Mobile - Ana Konu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreaz

quote:

Merhaba arkadaşlar cal of duty ghost oyunu açılmıyor şu hatayı veriyor lütfen yardım edein çıldırıcam

kardeş bende "content package no longer available" diye bir hata alıyorum yüklerkende şu dosya yüklenmedi
    ui.ff
    hata bundan mı kaynaklanıyor ? elinizde varsa upload edebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptansakirt
    kardeş bende "content package no longer available" diye bir hata alıyorum yüklerkende şu dosya yüklenmedi
    ui.ff

Sanırım RAM'den dolayı hata veriyor. Bazı yerlerde RAMFIX indirerek sorunu çözebileceğiniz söyleniyor ama konu hakkında tam bilgim yok.
  • quote:

quote:

ui.ff

Sanırım RAM'den dolayı hata veriyor. Bazı yerlerde RAMFIX indirerek sorunu çözebileceğiniz söyleniyor ama konu hakkında tam bilgim yok.

saolasın kardeş çözdüm "ui.ff" dosyası eksik olduğu için açmıyormuş
    Not: Ram 6Gb
  • quote:

quote:

quote:

ui.ff

"content package no longer available" bu hatayı nasıl çözdünüz?

• gs_10 G kullanıcısına yanıt
    pek hatırlamamakla birlikte galiba yüklenirken birkaç dosya eksik yüklenmiş ondan dolayı öyle olmuş bende dosyaları tek tek bulup kopyala yapıştır yapmıştım galiba :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.