Şimdi Ara

CALL of DUTY 2 yi bitiren varmı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bitirdim, hem de bir günde, oyunun sonunda adolf hitleri öldüreceğimi sanıyordum, ama ilginç bir biçimde bitti.Fakat oyun mükemmel.

• KInıyorum seni insan biraz sindirerek bitirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

KInıyorum seni insan biraz sindirerek bitirir.
    bende pek oynamadım ara sıra oynadım iki üç haftada bittiçok kısa yapıyolar codu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

bende pek oynamadım ara sıra oynadım iki üç haftada bittiçok kısa yapıyolar codu

Alıntıları Göster
    ben baya oldu bitireli hatta 2 kez online da bıraktım cod 1.5 oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur ERYILMAZ

ben baya oldu bitireli hatta 2 kez online da bıraktım cod 1.5 oynuyorum

Alıntıları Göster
    İyide cod u 1 günde bitirmek mesele değilki.Coddan tam zevk almak istiyosanız en az hardened kesmezse veteranda oyniicaksınız.Bakın bakalım o zaman da kısa mı sürüyor.Ben hardened da oynuyorum şu anda.1 haftadır bi bölümü bitirmeye çalışıyorum.Ve müthiş zevk ver,yo oyun.

• quote:

Orjinalden alıntı: cayji

Ben bitirdim, hem de bir günde, oyunun sonunda adolf hitleri öldüreceğimi sanıyordum, ama ilginç bir biçimde bitti.Fakat oyun mükemmel.

5 saat desem sana

gece 12 de girdim sabah 5 te bitirip çıktım
  • Benim bitireli baya oluyor 2 günde bitirmiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call Of Duty 1 Hakkında?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sos05

Benim bitireli baya oluyor 2 günde bitirmiştim
    En zor seviyede 1 haftada bitirdim.Grafikler güzeldi.İyi oyundu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Battousai::

İyide cod u 1 günde bitirmek mesele değilki.Coddan tam zevk almak istiyosanız en az hardened kesmezse veteranda oyniicaksınız.Bakın bakalım o zaman da kısa mı sürüyor.Ben hardened da oynuyorum şu anda.1 haftadır bi bölümü bitirmeye çalışıyorum.Ve müthiş zevk ver,yo oyun.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

sana katılıyorum bende ilk oynadıgımda veteranda baslamıstım harbi cok daha zevkli oluyo ben sindire sindire 10 gune yaymıstım.öteki türlü bitirmişsin bitirmemişsin ne farkeder bitirene para ödülü vermiyolarki maksat zevk almak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rekuroy

quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

sana katılıyorum bende ilk oynadıgımda veteranda baslamıstım harbi cok daha zevkli oluyo ben sindire sindire 10 gune yaymıstım.öteki türlü bitirmişsin bitirmemişsin ne farkeder bitirene para ödülü vermiyolarki maksat zevk almak.

Alıntıları Göster
    bu oyunda büyük hayal kırıklığına uğradım valla
    tamam grafikler felan iyide bir oyun bu kadar kısa da yapılmaz kardeşim
    toplam 10 saat gibi bi sürede bitirdim şimdi hiç oynayasım gelmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: combata

Alıntıları Göster
    2 ' yi oynamadım ama 1.sinde iddalıyım 2.sinden daha güzel olduğuna özgürlük bayrağını çekiyorlarya neyse bi sorum olcak (kınamayın beni) çanakkale savaşının oyunu yada ss leri varmı bileniniz

• quote:

Orijinalden alıntı: combata

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: combata

kardeş ben de hayal kırıklığına uğradım ya.6 cd yi hevesle yükledim ve oynamaya başladım ertesi gün oyun bitti dumur oldum.ama süper bi oyun yav

• quote:

Orijinalden alıntı: extreme_mac

quote:

Orjinalden alıntı: combata

kardeş ben de hayal kırıklığına uğradım ya.6 cd yi hevesle yükledim ve oynamaya başladım ertesi gün oyun bitti dumur oldum.ama süper bi oyun yav

Alıntıları Göster
    oyunu ikinci zorluık seviyesinde kısa sürede bitirdim şimdi 3. zorluk seviyesinde oynuyorum oda bitince enzorda devam..

• quote:

Orijinalden alıntı: öz gür

oyunu ikinci zorluık seviyesinde kısa sürede bitirdim şimdi 3. zorluk seviyesinde oynuyorum oda bitince enzorda devam..

Alıntıları Göster
    güzel oyundu gerçekten ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aTi

güzel oyundu gerçekten ..

Alıntıları Göster
    Şİmdi X BOX 360 demosunu indirdim.Bakacam nasıl diye.Bu tarz oyunları hiç oynamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumanda

Şİmdi X BOX 360 demosunu indirdim.Bakacam nasıl diye.Bu tarz oyunları hiç oynamadım.

Alıntıları Göster
    ben bitmesin diye azar azar oynuyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

ben bitmesin diye azar azar oynuyorum :D

Alıntıları Göster
    Umarım ek paketi için çok bekletmezler..tapılası oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolsoru

2 ' yi oynamadım ama 1.sinde iddalıyım 2.sinden daha güzel olduğuna özgürlük bayrağını çekiyorlarya neyse bi sorum olcak (kınamayın beni) çanakkale savaşının oyunu yada ss leri varmı bileniniz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bolsoru
    çanakkale savaşının oyunu yada ss leri varmı bileniniz
    1. dünya savaşının oyununu yapacaklarını sanmam çünkü yeterli sayıda silah ve konu yok. bir tek oyunu vardı o da iron storm diye bir oyun elemanın birini günümüzden 1. dünya savaşının ortasına gönderiyorlardı. bahsettiğim gibi silah seçeneği olmadığı için bu elemanda makinal ve sniperlar falan fardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

quote:

Orjinalden alıntı: bolsoru
    çanakkale savaşının oyunu yada ss leri varmı bileniniz
    1. dünya savaşının oyununu yapacaklarını sanmam çünkü yeterli sayıda silah ve konu yok. bir tek oyunu vardı o da iron storm diye bir oyun elemanın birini günümüzden 1. dünya savaşının ortasına gönderiyorlardı. bahsettiğim gibi silah seçeneği olmadığı için bu elemanda makinal ve sniperlar falan fardı.

Alıntıları Göster
    Ek paketi gelirse çok iyi olur cod 2 de bana göre bazı eksikler vardı yapay zeka olarak atmosfer pek yok gibiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnCoDeR

Ek paketi gelirse çok iyi olur cod 2 de bana göre bazı eksikler vardı yapay zeka olarak atmosfer pek yok gibiydi.

Alıntıları Göster
    oyunu hangı sewıyede bıttırdın bılmıyorum ama bence en zor sewıyede oyna we bıttır oyunun zewkı ole cıkıoo 2 kere bıtırdım ben

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.