Şimdi Ara

CALL of DUTY 2 yi bitiren varmı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENDE BİTİRDİM BENİM BİTİRMEM 5 GUN ALDI AMA OKUL OLDUGU İÇİN AZ OYNAYABİLİYODUM GUNDE 2 SAAT FALAN 6 DA OKULDAN CIKIYOM ZATİ
  • oyunun sonunda anladımki call of duty 3ü sabırsızlıkla beklemekten başka çaremiz yok
  • Arkadaşlar bu oyunun çözümlerini bulabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thalasus

Arkadaşlar bu oyunun çözümlerini bulabilir miyim?

kardeş aslında tam çözüme fln gerek yok oyunun anlaşılmıcak bi tarafı yok yaniiillede istiyorum diyosan oyun sitelerine bak bulursun
  • Doğru diyosun hocam zaten 1'i çatır çatır oynamıştım ama 2'de Mısır'daki ikinci görevde bir şeyi doğru yapamıyorum.
  • hayatımda oynadığım enkısa oyundu bu. ama güzeldide. ben ruslarla oynamaktan daha zevk aldım ingilizlerin ve amerikalıların üniformaları, silahları ve senaryolarını beğenmedim fazla 2.kez başladım tekrar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 4 Nisan 2006; 15:14:54 >
  • cod 1 i bitirdim 2 yi de yakın zamanda alıcam
    cod 2 nin kısalığından şikayet edenler eğer cod 1 i bitirmediyseniz onu oynayın 25 bölüm var cod 1 de
    cod 2 nin demosu var 1.level var bitek 10-15 kere bitirdim onu
  • erken bitirince bi b** mu oluyo

ben 2,5 hafta da bitirdim ... sindire sindire
  • yaww ben single takılmıyom multisi daha güzel clan grubum war savaşıyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoRDD

yaww ben single takılmıyom multisi daha güzel clan grubum war savaşıyoz

İyi sen savaşmaya devam et ok?
  • Bana oyun çok kısa geldi göz açıp kapayıncaya kadar bitirmişim ama finali beş para etmez cod 1 deki final sahnesindeki tadı alamadım
  • bitirmeyen var mı peki?
  • hard da iki hafta da bitirdim good game
  • walla pek fazla uzun surmedi 4 gunumu aldı sadece bitirmek
  • Oyunu kolay derecesiyle 4,5 saatte bitirdim. Arkadaşın dediği gibi bölümleri evim gibi hatta odam gibi biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cayji
    oyunun sonunda adolf hitleri öldüreceğimi sanıyordum, ama ilginç bir biçimde bitti

• Ben oyunları oturup birkaç saat içinde bitirme taraftarı değilim.3-4 saatte bitirilebilecek bir oyunu ben 3-4 ay oynadım. Ne acelemiz varki. Bitince ne olacak yeni güzel bir oyunun çıkmasını bekleyeceksiniz.Ama maalesef güzel oyun da öyle 3-4 saatte bir çıkmıyor. Tabi yine de zevk sizin.
  • arkadaşlar beni afedin birazdan oyunun incelemesine bakıcam fakat merakımı mazur görün bu oyunun türü nedir ? nasıl bi oyun ben pek strateji oynamayı beceremem genelde çabuk sıkılan bi yapım vardır öle saatlerce takıldığım bi yeri geçmek için uğraşamam yani oyun psikolojim böle takıldım mı uğraşmıyo oyunu siliyorum bu oyunu bana tavsiye eder misiniz tşkler
  • arkadaşım aynı şekilde bende çabuk sıkılırım hatta strateji oyunlarından nefret ederim bilgisayarıma yaklaştırmam cod2 denen şey savaş oyunu eyer güzel bi ekran kartın varsa deyme keyfine X800GTO 256bit le oynuyorum vuruldugum zaman nerdeyse sandalyden düşücem o derece yani,
    1 haftadır 1 er 2ser saat oynuyorum oyunu çözersen başından ayrılamassın geçen 4 saat oynadım yatınca üzerime gelen askerleri görüyodum şimdilik rüyalarıma girmiyo savaş oyunlarını seversen oyna bende bu tarz filimleri seyretmeyi sevmem ama bu başka bişey fenerbahçe lilik gebi bişey yaşamadan anlamassın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 2 Mayıs 2006; 19:22:14 >
  • Dostum ben BJK liyim bugün kupayı sizden alıyoruz peki bu oyunu alıp denicem F.Bli dostumu kırmıcam ama daha önce bi DVD rom alıyım cd versiyonu 6 cd den 6 * 2 = 12 ytl ye denk geliyo dvd 4 ytl 12 ytl ye hem dvdrom taktırıp hem oyunu alırım bea :) Savaş olsun western olsun bu tarz filmlere bayılırım sanırım ben bu oyunun üstesinden gelirim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.