Şimdi Ara

CALL of DUTY 2 yi bitiren varmı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cenks

ben bitmesin diye azar azar oynuyorum :D

aynı kafadanız valla

zevk alıyorum ve bu zevki birkaç saatte yok etmek istemiyorum
  • ben de çoktan bitirmiştim
  • hardened da 1 haftada bir bölümü bitirmekte biraz kazmalık. Ben hardened da oynadım 1 haftada oyunu bitidim ama zamanım yoktu yani akşam okuldan geliyordum biraz bakıyordum. Bu oyun 1 günde biter çok kısa ve çok kolay
  • bende 2-3 günde öyle akşamları oynayarak bitirdim.bittiğinde "şimdi ne oldu bittimi?" oldum. güzel oyun bence bölüm sayısı arttırlmalı ama o zaman 2-3 dvd ye yazmaları lazım:)

ayrıca savaşta bir sürü dönem var hep müttefik zaferleri işleniyo...
    hiç bi dunkirk bozunu ,arheim faciası yada, kursk savaşı işlenmiyo ,
    2.dünya savaşını bilmeyenler sadece normandiyayı biliyo. halbuki 2.dünya savaşında normandiyaya kadar neler oldu....
    yani bu savaştan oyun firmalarına daha çok konu ve ekmek var.
  • Sonu biraz durgun bitti...Ne olduğunu bile anlamadım...
  • Oligarşi kardeş biraz kazmalık demişsin ama ben bu oyuna günde yarım saat ancak ayırabiliyorumve bazı günlerdede oynamadığım için bi haftamı aldı.Mesela 1 haftadır oyunu hiç oynamadım.O bakımdan söyledim yoksa kendimi vererek oynasam bende biliyorum bitirmeyi.Gerçi ben single a hiç bakmıyorum artık multiplayer oynuyorum.
  • hardenedda bitirdim ama multiden çıkmıourm
  • yaw cod super ama oyunu bitirmeyi hiç duşunmedim yani zaman olmadı uğraşmaya hep multiden kapışıyoz akşamları öle daha süper ve zevkli oluyor
  • bitireli aylar oldu yaw
    gerçekten çok kısa
  • ya kardeşim kendimi çabuk bitmesin diye o kadar frenledim ama gene de bitti.ama çok güzel bi oyun.yanlız işte çok kısa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

bitireli aylar oldu yaw
    gerçekten çok kısa

valla ya epey oldu bitireli tadı damağımda kaldı

• Bende bitirdim ama banada çok kısa geldi 6 cd lik oyun bu kadar da kısa olmaz ki FEAR da öyle!
  • Ben oyunu 4 defa bitirdim en kolay zorluk derecesinden en zoruna kadar süper oyundu.Ama bazı görevlerde en zorla oynamak nerdeyse imkansız gibiydi bölümünerdeyse kendi evin gibi bilmen gerekiyo,anca öyle geçiliyo.
  • Ben oyunu 4 defa bitirdim en kolay zorluk derecesinden en zoruna kadar süper oyundu.Ama bazı görevlerde en zorla oynamak nerdeyse imkansız gibiydi bölümünerdeyse kendi evin gibi bilmen gerekiyo,anca öyle geçiliyo.
  • valla en zorda (sanırım veterıandı) 3 günde falan bitirdim..dehşet bi oyundu yaa...tabiki bazı bölümler beni baya bi terletti..ama ikinci kez oynanmıyoo..oynamaya kalkıştım olmadı...
    quote:

Orjinalden alıntı: Jackal_53

Ben oyunu 4 defa bitirdim en kolay zorluk derecesinden en zoruna kadar süper oyundu.Ama bazı görevlerde en zorla oynamak nerdeyse imkansız gibiydi bölümünerdeyse kendi evin gibi bilmen gerekiyo,anca öyle geçiliyo.
  • Arkadaşlar ben bu oyunu 3 defa bitirdim.. son oydadığımda zorluk seviyesi veterandı ve oyundan insan zevk alarak oynuyo gerçi veteran da benim için zor değildi ama olsun genede idare eder..

TURK OYUNCU...!!!
  • COD2 yi 3 defa bitirdim medium dan veteran a kadar oynadım.. En son seviye de çok zor değildi idare eder...

TURK OYUNCU..!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

Orjinalden alıntı: cayji

Ben bitirdim, hem de bir günde, oyunun sonunda adolf hitleri öldüreceğimi sanıyordum, ama ilginç bir biçimde bitti.Fakat oyun mükemmel.

5 saat desem sana

gece 12 de girdim sabah 5 te bitirip çıktım

cdleri aksam 11 de verdim ertesi gün öglen 12 de aldım
    böle ilginç bi şahsiyet

• Amaç oyunu bitirme süresini değil, oyun oynama keyfini uzatmak olmalı bence...Böyle güzel oyun az piyasada
  • oyun çok güzel ama kısa sürüyor keyif veren bitarz kısa olmasa daha iyi olacaktı şüphesis
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.