zevk alıyorum ve bu zevki birkaç saatte yok etmek istemiyorum
ben de çoktan bitirmiştim
hardened da 1 haftada bir bölümü bitirmekte biraz kazmalık. Ben hardened da oynadım 1 haftada oyunu bitidim ama zamanım yoktu yani akşam okuldan geliyordum biraz bakıyordum. Bu oyun 1 günde biter çok kısa ve çok kolay
bende 2-3 günde öyle akşamları oynayarak bitirdim.bittiğinde "şimdi ne oldu bittimi?" oldum. güzel oyun bence bölüm sayısı arttırlmalı ama o zaman 2-3 dvd ye yazmaları lazım:)
ayrıca savaşta bir sürü dönem var hep müttefik zaferleri işleniyo... hiç bi dunkirk bozunu ,arheim faciası yada, kursk savaşı işlenmiyo , 2.dünya savaşını bilmeyenler sadece normandiyayı biliyo. halbuki 2.dünya savaşında normandiyaya kadar neler oldu.... yani bu savaştan oyun firmalarına daha çok konu ve ekmek var.
Sonu biraz durgun bitti...Ne olduğunu bile anlamadım...
Oligarşi kardeş biraz kazmalık demişsin ama ben bu oyuna günde yarım saat ancak ayırabiliyorumve bazı günlerdede oynamadığım için bi haftamı aldı.Mesela 1 haftadır oyunu hiç oynamadım.O bakımdan söyledim yoksa kendimi vererek oynasam bende biliyorum bitirmeyi.Gerçi ben single a hiç bakmıyorum artık multiplayer oynuyorum.
hardenedda bitirdim ama multiden çıkmıourm
yaw cod super ama oyunu bitirmeyi hiç duşunmedim yani zaman olmadı uğraşmaya hep multiden kapışıyoz akşamları öle daha süper ve zevkli oluyor
bitireli aylar oldu yaw gerçekten çok kısa
ya kardeşim kendimi çabuk bitmesin diye o kadar frenledim ama gene de bitti.ama çok güzel bi oyun.yanlız işte çok kısa...
quote:
Orjinalden alıntı: ThE GaSeS
bitireli aylar oldu yaw gerçekten çok kısa
valla ya epey oldu bitireli tadı damağımda kaldı
Bende bitirdim ama banada çok kısa geldi 6 cd lik oyun bu kadar da kısa olmaz ki FEAR da öyle!
Ben oyunu 4 defa bitirdim en kolay zorluk derecesinden en zoruna kadar süper oyundu.Ama bazı görevlerde en zorla oynamak nerdeyse imkansız gibiydi bölümünerdeyse kendi evin gibi bilmen gerekiyo,anca öyle geçiliyo.
Ben oyunu 4 defa bitirdim en kolay zorluk derecesinden en zoruna kadar süper oyundu.Ama bazı görevlerde en zorla oynamak nerdeyse imkansız gibiydi bölümünerdeyse kendi evin gibi bilmen gerekiyo,anca öyle geçiliyo.
valla en zorda (sanırım veterıandı) 3 günde falan bitirdim..dehşet bi oyundu yaa...tabiki bazı bölümler beni baya bi terletti..ama ikinci kez oynanmıyoo..oynamaya kalkıştım olmadı...
quote:
Orjinalden alıntı: Jackal_53
Arkadaşlar ben bu oyunu 3 defa bitirdim.. son oydadığımda zorluk seviyesi veterandı ve oyundan insan zevk alarak oynuyo gerçi veteran da benim için zor değildi ama olsun genede idare eder..
TURK OYUNCU...!!!
COD2 yi 3 defa bitirdim medium dan veteran a kadar oynadım.. En son seviye de çok zor değildi idare eder...
TURK OYUNCU..!!!
quote:
Orjinalden alıntı: TuGy18
quote:
Orjinalden alıntı: cayji
Ben bitirdim, hem de bir günde, oyunun sonunda adolf hitleri öldüreceğimi sanıyordum, ama ilginç bir biçimde bitti.Fakat oyun mükemmel.
5 saat desem sana
gece 12 de girdim sabah 5 te bitirip çıktım
cdleri aksam 11 de verdim ertesi gün öglen 12 de aldım böle ilginç bi şahsiyet
Amaç oyunu bitirme süresini değil, oyun oynama keyfini uzatmak olmalı bence...Böyle güzel oyun az piyasada
oyun çok güzel ama kısa sürüyor keyif veren bitarz kısa olmasa daha iyi olacaktı şüphesis