Şimdi Ara

Call Of Duty Ghost : Kasma,Donma Sorunu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
8.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tatat07

quote:

Orijinalden alıntı: tatat07

Arkadaşlar sistem özelliklerimi yazayım öncelikle

İşlemci : AMD FX 6100 3.33 GHz
    Anakart : ASUS M5A78L-M LX V2
    Ekran Kartı : ASUS HD 7790 2 GB GDDR5 128 BİT DX 11.1
    Ram : ELİXİR 4 GB DDR3 1333 MHZ
    Güç Kaynağı : CORSAİR VS SERİSİ 550 W
    HDD : SEAGATE BARRACUDA 500 GB 7200 RPM

Arkadaşlar bu sistem ile 1360x768 çözünürlükte Low ayarlarda bile kasıyor nedenini anlayamadım baya araştırdım bazıları sorunsuz oynamış bazılarında benim gibi kasmalar ve donmalar meydana gelmiş sorun ramden mi kaynaklanıyor yoksa sistemim oyunamı yetmiyor diyeceğim sanmıyorum cünkü BF4 ü Ultra ayarlarda cok rahat bir şekilde bitirdim sorun oyundan mı kaynaklı sorun benden mi kaynaklı yardımlarınızı bekliyorum ve birde benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar varsa konunun altına sistemleri ile birlikte yaşadıkları sorunu yazarlarsa sevinirim..Kasma sorunu hem Singleplayer'de var hemde Multiplayer'de var.

Not : Oyun Orijinal

Kardeş Call of Duty Ghost oynaman için minim şu sistemler olmalı;

Kardeş Call of Duty Ghost oynaman için minim şu sistemler olmalı;
    hdd:40
    ram:6 GB
    video:nvida gtx 760
    Ekran kartı:1gb

hocam minimum anlami zaten low demek arkadasimiz extrada oynamak istiyor aciklamam bu yuzden yani o minimumda yazan sistemle kasmasi cok normal ayrica dikkat edersen arkadasin pcsi 4gb ram sahibi o bile yetersizde neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesis85 -- 8 Aralık 2013; 0:41:12 >

• Kardeş hing oyan low oynucana hem daha iyi olur. ben hinge görededim.
  • enesis85 kullanıcısına yanıt
    Ya hocam cod un taktiğini ben cok iyi anladım size basit bir örnek vereyim Black Ops 2 çıktığında sistem gereksinimleri düşüktü o zamanlarda Black Ops 2 nin rakibi Battlefield 3 tü Black Ops 2 bu düşük sistem gereksinimleri nedeniyle birçok kişi dalga geçti küçümsediler şimdi Ghost u yapan firma bunları göz önüne alarak Nex-Gen ayağına sistem özelliklerini abarttı sanki cok iyi bir oyunmuş gibi göstermek istediler oysaki bo2 ile cod ghost u karşılaştır ufak tefek özellikler dışında grafiksel bakımından hiçbir farkları yok zaten benim gibi yıllardır cod oynayan birisi bunu rahatlıkla anlayabilir yani anlayacağınız cod ghost sistem yetmiyor diye kasması gibi birşey yok oyun bariz optimizasyon özürlü bundan bir çok kişi şikayetci ben 16 gb rami olupta 7870 kartı olup şikayet eden birsürü adam gördüm BF3 gibi bir oyunu belirttiğim Çözünürlük ve Ultrada 64 Kişilik haritalarda cok rahat bir şekilde oynuyorum kaldıki Ghost oyununun BF3 kadar büyük haritaları bile yok bu grafiksel bakımından hiç girmiyorum bile bu konuya ama şunu cok iyi anladım yıllarca cod'a para yatırarak her oyununu alan birisi olarak hata yaptığımın farkına vardım BF3 ve BF4 gibi oyunlar varken Cod serisine para vermeyi artık düşünmüyorum bu konuda artık burda kapanabilir nasıl olsa para iadesi yapmayacaklarına göre bu konuda konuşmanın artık bi anlamı yoktur diyorum konu kapanabilir..

• shaphire hd 6870 kart ile hangi ayarlarda olması gerekir oyn full de anlık takılmalar oluyor
    ddr3 4gb ram
  • s.a arkadaşlar bende bu oyunu kurdum ama açılmadı
    sistem
    ana kart gigabyte 990xa-ud3
    işlemci amd fx- 8120
    ram kingston hiperx 4 gb
    erkan kart ati Hd 3850 1 gb 256 bit

illa 6 gb ram mi olması lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazejder -- 12 Aralık 2013; 14:50:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesis85

dalga denizde olur, sistem gereksinimi steamden alarak buraya kopyaliyorum guzel okuyun

Recommended

CPU: Intel® Core™ i5 – 680 @ 3.6GHz
    RAM: 8 GB RAM
    HDD : 40 GB HD space
    Video: NVIDIA® GeForce™ GTX 760 @ 4GB
    Sound: DirectX® compatible sound card
    DirectX®: DirectX® 11
    Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.

sizin pcnizin yukardaki sistemle alakasi bile yokki bf4 ultrada oynamizda imkansiz bende 7870 oc var 256 bit 16 ram var oynayamiyorum ultrada bf4 u muhtemelen anti alasinginiz kapalidir bf4 de veya cozunurluk 1080 p degildir

Abartmayalım 1.arkadaşın o sistemle Ghost'u çok rahat oynaması lazım , her denilene aldanmayın. 2.ise bende 7870 o.c var vede ram 8 GB BF4 Multiplayer Full ayar AA açık 4xMSAA sorunsuz ve akıcı şekilde oynuyorum.Eğer gerçekten kasma yaşıyorsanız full ayarda sisteminizi , driverlarınızı gözden geçirmenizi öneririm.

• ShowLee kullanıcısına yanıt
    hocam 20 kisilik clan lideriyim dual titan karti olan arkadasim bile var oyunda bu oyunun grafik sorunu oldugundan bf4 e gore cok yuksek sistem istiyor bundan adimin enes oldugu kadar eminim 4 gb ram le 128 bit ekran kartiyla bu oyun cop gibi oynanir ayrica bf4 de ultra ile high arasinda cok fark var 1080 p ultra kasmadan oynamak multi imkansiz belki single oynarsin ekran suruculerimde son driver
    Dediklerime geldinizmi şimdi diyorumki Cod Ghost Optimizasyon özürlü bir oyun benim sistemimden yüksek sistemlerde bile kasma donma sorunları meydana geldiğini bir çok yerden okudum ama siz aksini idda ettiniz yani benim sistemimin Ghost a yetmediğini söylediniz şimdi ise oyunda sorun olduğunu kabul ettiniz..
  • bend apple new iMac var.. oyunlar için windows yükledim .. moder war fire ghost da takılmalar donmalar var... genel bi pronlem sanırım ps4 almak ıstıyorum ondada donma problemi yasanıyoru mu?
  • Zoey26 kullanıcısına yanıt
    hocam ben oyunun bf4 den güzel grafikli olduğunu iddia etmedim,sadece verdiğin sistem yetmez dedim halen dahada aynı fikirdiyim oyunun sorunlu olmasından kaynaklansa bile sonuçta benim dediğim doğru ben extrada kasmadan oynuyorum cod'u orası ayrı
    Dostum bir çok kişide kasma donma sorunu mevcut Cod Ghost un istediği sistem i kesinlikle hak eden bir oyun değil kaldıki BF4 grafikleri kadar grafikleri bile yokken neyse tartışmaya girmeyelim bir kaç update ile sorun çözüldü diyebilirim sadece biraz daha sorunları var Ultraya alınca Vram kullanımı 2 GB ı geçiyor bu bir sorundur 1360x768 Ultrada 2 GB kullanması bile bu oyunun sorunlu olduğunu gösterir ki 2 GB ı geçiyor bile kartın VRAM i 2 GB olduğu için kasmalar meydana geliyor.
  • beyazejder B kullanıcısına yanıt
    Kardeş benm Laptop kaldırır mı ghostu sistem özellikler :

ana kart : Hewlett-Packard HP Pavilion dv6 Notebook PC
    İşlemci : Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz, 2201 Mhz, 4 Çekirdek, 8 Mantıksal İşlemci
    Ram : 8 GB
    Ekran Kartı : Intel HD Graphics Family Radeon (TM) HD 6770M
    DirectX : 11
    İşletim Sistemi : Windows 7 64 bit
  • Kardeş benm Laptop kaldırır mı ghostu sistem özellikler :

İşlemci : Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz, 2201 Mhz, 4 Çekirdek, 8 Mantıksal İşlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazaserce

Kardeş benm Laptop kaldırır mı ghostu sistem özellikler :

Bilgisayarın çok iyi bence sorun yok ama istersen bu siteden de bilgisayarını kontrol edebilirsin oyunlar için sistemi test ediyor ve sana bilgi veriyor oyun test sitesi

• beyazejder B kullanıcısına yanıt
    Kardeş oyunu yükledim tam giriş bölümünde adam ayağa kalkıyor ve şu hatayı veriyor :

http://i.hizliresim.com/eXLW15.jpg

ve pc çöküyor
  • Zoey26 kullanıcısına yanıt
    Oyun 6 gb ram istiyor ayrica updatelerini yuklediniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim bu oyunla ilgili bir sıkıntım var bende 2gb gtx 560ti vardı gittim vatandan 2 gb gtx 770 aldım ama görüntüde sorun olmaya başladı kartı taktığımdan beri işlemcim i5 3570k anakartım asrock formula z77 8gb ram windows 8 64 bit oyunlarım ve işletim sistemim orjinal ne yaptıysam sorunu çözemedim acaba sorun karttamı sürücü değiştirdim yine olmadı
     Call Of Duty Ghost : Kasma,Donma Sorunu!
     Call Of Duty Ghost : Kasma,Donma Sorunu! silahın nişangahı görünmüyor ama her haritada ve her zaman yapmıyor lütfen bir yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms_77 -- 2 Nisan 2014; 18:10:09 >

• CrossFıreX kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende COD 4 vardı da hani görev aralarında sinematikler var ya görev yüklenirken bende sinematikler yok onları nasıl yükleyebilirim ..
  • payne41 P kullanıcısına yanıt
    Bence o sinematikleri yüklemen zor çünkü onlar video dosyalarıdır, onlar yüklediğin dvd' nin içinden kendileri otomatik yüklenir. Onları bulsan bile oyunun ana klasöründe ki dosyalardan birine atman gerekir Malesef hangi dosyaya atılır bilmiyorum
    bende aynı sorunu yaşıyorum son ayarlarda oynayamıyorum donma problemi var ne yapmalıyım

i3 işleci 2.93 işleci
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.