Şimdi Ara

Call Of Duty Ghost : Kasma,Donma Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
8.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sistem özelliklerimi yazayım öncelikle

İşlemci : AMD FX 6100 3.33 GHz
    Anakart : ASUS M5A78L-M LX V2
    Ekran Kartı : ASUS HD 7790 2 GB GDDR5 128 BİT DX 11.1
    Ram : ELİXİR 4 GB DDR3 1333 MHZ
    Güç Kaynağı : CORSAİR VS SERİSİ 550 W
    HDD : SEAGATE BARRACUDA 500 GB 7200 RPM

Arkadaşlar bu sistem ile 1360x768 çözünürlükte Low ayarlarda bile kasıyor nedenini anlayamadım baya araştırdım bazıları sorunsuz oynamış bazılarında benim gibi kasmalar ve donmalar meydana gelmiş sorun ramden mi kaynaklanıyor yoksa sistemim oyunamı yetmiyor diyeceğim sanmıyorum cünkü BF4 ü Ultra ayarlarda cok rahat bir şekilde bitirdim sorun oyundan mı kaynaklı sorun benden mi kaynaklı yardımlarınızı bekliyorum ve birde benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar varsa konunun altına sistemleri ile birlikte yaşadıkları sorunu yazarlarsa sevinirim..Kasma sorunu hem Singleplayer'de var hemde Multiplayer'de var.

Not : Oyun Orijinal

• ++
  • lenovo y 580 ilk bölümde kapı acılıyor ve oyundan hata verip cıkıyor nasıl cozulur bılemedım.
    3d device... dıye bır hata ekran kartı denıyor (gt 660 m kartım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowman

lenovo y 580 ilk bölümde kapı acılıyor ve oyundan hata verip cıkıyor nasıl cozulur bılemedım.

Hocam o ilk bölümde bende sorun yaşamıştım pc mavi ekran hatası felan vermişti donmuştu oyun sonra düzeldi bitirdim oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

quote:

lenovo y 580 ilk bölümde kapı acılıyor ve oyundan hata verip cıkıyor nasıl cozulur bılemedım.

Hocam o ilk bölümde bende sorun yaşamıştım pc mavi ekran hatası felan vermişti donmuştu oyun sonra düzeldi bitirdim oyunu

Nasıl duzeldı yardımcı olursan sevınırım .Ben yonetıcı olarak baslatıyorum kapı acılıyor ama sonra atıyor oyundan..
  • yuh o bilgisayarda kasıyormu ghost iyiki söylediniz almaktan vazgeçtim oyunu hem 40 gb grafikte hoşuma gitmedi zaten 6 gb ram istiyormuş çöp çöp
  • bu gerizekalı oyun bendede var steamdan aldım
    sistemim
    AMD FX8150 işlemci
    Asus crosshair V formula anakart
    AMD HD6850 ekran kartı
    G'skıl 8gb cl7 1333hz ram
    corsair h70 sıvı sogutucu
    cooler master HAF 912 750w kasa

ama gel gelelim oyunu açıyorum, ultra ayarlarda takılma olmadan, kasma olmadan, oynuyorum ama olmadık bir anda bazen hemen, bazen biraz oynadıktan sonra, oyun donup kalıyor en düşük ayarlarada getirsem aynı şekilde donuyor windows 7 ultimate 64 bit işletim sisteminde görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu uyarısı alıyodum, daha sonra windows 8.1 64 bit yükledim aynı şekilde yine dondu çalışmayı durdurdu uyarısı verdi buseferde, görüntü sürücüsünü amd sitesinden güncel eski envai çeşidini denedim sonuç alamadım kasayı komple açtım vidalarına kadar bütün heryerini temizledin olası ısınmaya karşı ki ısınmasına imkan yok sıvı sogutma var ekstra 22" lik 2 tane fan taktım kasaya oyun güncellemsini bekledim 2 tane güncelleme geldi fakat yine aynı sistemde, ekran kartında bir sorun yok, okadar zorladım bi sorun çıkmadı aynı anda call of duty black ops ,call of duty black ops 2 call of duty 4, call of duty word of war, call of duty mw2, call of duty mw3, battlefiel bad company 2 , battlefield 3 , medal of honor dota2 ultra ayarlarda açtım ve 1080p 3D film açtıgım halde aynı anda anca %50 kasabildim pc yi yani pc le alakalı bir sorun yok driverlerle alakalıda bir sorun yok sorun nerde ben çözemedim çözebilen varsa yardım etsin yaktıracak bu pc yi bana bu oyun call of duty fanatigiydim ama her yeni çıkan seride nefret etmeye başladım call of dutyden

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

yuh o bilgisayarda kasıyormu ghost iyiki söylediniz almaktan vazgeçtim oyunu hem 40 gb grafikte hoşuma gitmedi zaten 6 gb ram istiyormuş çöp çöp

Bosuna alma sorunlu bı oyun gıcık oldum.
  • BF4 alın, verdiğiniz parayı hak eden bir oyun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

quote:

Nasıl duzeldı yardımcı olursan sevınırım .Ben yonetıcı olarak baslatıyorum kapı acılıyor ama sonra atıyor oyundan..

hocam kendiliğinden düzeldi tekrardan başladım oyuna düzeldi bu sefer

• ++
  • YA ARKADAŞLAR SAMSUNG LAPTOPUM VAR 3.2 MİLYAR PARA VERDİM GT 650M EKRAN KARTI 8 ÇEKİRDEK 2.6 GHZ İŞLEMCİ 16 GB RAM 8 GB SSD VE GECE 1 DEN SABAH 8 E KADAR BU PROBLEMİ ÇÖZMEYE ÇALIŞTIM SONUÇ DEĞİŞMEDİ. DİRECT3D DEVİCE FELAN FİLAN OYUNA GİRİYORUM İLK BÖLÜMÜN HEMEN HEMEN BAŞLARI TEAM ARKADAŞIYLA BİR KAPIYI İTİYORLAR KAPI AÇILIYOR BEYAZ BİR GÖRÜNTÜ GELİYOR VE ARDINDAN YA HATAYI ALIYORUM YADA EKRAN SİYAHLAŞIP DONUYOR OYUN YANIT VERMİYOR OYNAMAYI ÇOK İSTEDİĞİM BİR OYUNDU FAKAT SANIRIM OYNUYAMIYCAĞIM :(
  • Zoey26 kullanıcısına yanıt
    hocam işlemciniz biraz zayıf ekran kartınız fena değil ama 128 bit olması tabi zayıf bırakıyor yine,ram zaten yetersiz,kısacası hocam bu pcye upgrade yaparak yüksek performans alabilirsiniz,low performans seçiliyken oyundaki vsync i kapatın birde öyle deneyin yanlız vsync kalkınca ekranda yırtılmalar olucaktır bunu engellemek için amd nin ekran kartınıza uyumlu son sürümünü yükleyin ve amd catalsy control center içinden oyun bölümünden kare hızı denetimini her zaman açık yapın böylelikle vsync aktif olucak ama oyundaki kapalı gözükücek.
  • Bende ise grafiklerin hepsini high yaptım kasma , donma olmuyor ama yine grafikler very low'daymış gibi anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesis85

hocam işlemciniz biraz zayıf ekran kartınız fena değil ama 128 bit olması tabi zayıf bırakıyor yine,ram zaten yetersiz,kısacası hocam bu pcye upgrade yaparak yüksek performans alabilirsiniz,low performans seçiliyken oyundaki vsync i kapatın birde öyle deneyin yanlız vsync kalkınca ekranda yırtılmalar olucaktır bunu engellemek için amd nin ekran kartınıza uyumlu son sürümünü yükleyin ve amd catalsy control center içinden oyun bölümünden kare hızı denetimini her zaman açık yapın böylelikle vsync aktif olucak ama oyundaki kapalı gözükücek.

hocam dalgamı geçiyorsunuz bu sistemle bf4 ü ultra bitirdim diyorum kalmışki cod ghost için sistem düşük diyorsunuz?
  • Zoey26 kullanıcısına yanıt
    dalga denizde olur, sistem gereksinimi steamden alarak buraya kopyaliyorum guzel okuyun

Recommended

CPU: Intel® Core™ i5 – 680 @ 3.6GHz
    RAM: 8 GB RAM
    HDD : 40 GB HD space
    Video: NVIDIA® GeForce™ GTX 760 @ 4GB
    Sound: DirectX® compatible sound card
    DirectX®: DirectX® 11
    Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.

sizin pcnizin yukardaki sistemle alakasi bile yokki bf4 ultrada oynamizda imkansiz bende 7870 oc var 256 bit 16 ram var oynayamiyorum ultrada bf4 u muhtemelen anti alasinginiz kapalidir bf4 de veya cozunurluk 1080 p degildir
  • Arkadaşlar sistem özelliklerimi yazayım öncelikle

Arkadaşlar bu sistem ile 1360x768 çözünürlükte Low ayarlarda bile kasıyor nedenini anlayamadım baya araştırdım bazıları sorunsuz oynamış bazılarında benim gibi kasmalar ve donmalar meydana gelmiş sorun ramden mi kaynaklanıyor yoksa sistemim oyunamı yetmiyor diyeceğim sanmıyorum cünkü BF4 ü Ultra ayarlarda cok rahat bir şekilde bitirdim sorun oyundan mı kaynaklı sorun benden mi kaynaklı yardımlarınızı bekliyorum ve birde benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar varsa konunun altına sistemleri ile birlikte yaşadıkları sorunu yazarlarsa sevinirim..Kasma sorunu hem Singleplayer'de var hemde Multiplayer'de var.

Kardeş Call of Duty Ghost oynaman için minim şu sistemler olmalı;

hdd:40
    ram:6 GB
    video:nvida gtx 760

• quote:

Orijinalden alıntı: tatat07

Arkadaşlar sistem özelliklerimi yazayım öncelikle

hdd:40
    ram:6 GB
    video:nvida gtx 760
    Ekran kartı:1gb

• enesis85 kullanıcısına yanıt
    hocam 1080p oynamıyorum zaten 1360x768p de ultrada bitirdim tüm herşey açıktı gayet akıcı bir şekilde oynadım bf4 gibi bir oyunun grafikleri ile ghost un grafikleri asla bir tutamassınız ordaki yazılan sistemi kesinlikle hak eden bir oyun değil kesinlikle optimizasyon özürlü bir oyun ghost o yazılan sistemi neye dayanarak yazmışlar bilmiyorum lakin şöyle düşünmüş olabilirler GTX 760 gibi bir kart alın önümüzdeki 10 yıl cod serisini ultrada oynayın diye çıkarmışlar heralde tüm cod serisini orjinal alan biri olarak ghost u çok övdüler ama resmen mw3 ü editleyip koymuşlar üstelik bir çok kişide şikayetci benim sistemimden daha iyi sistemi olupta kasıyor diye isyan eden çok kişi gördüm
  • tatat07 kullanıcısına yanıt
    Dostum GTX760 minimum ha ? Önerilen Ekran Kartı GTX Titan heralde ? GTX760 ı bırak o grafikteki oyuna GTX650 bile fazla
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.