Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • psn den pre order yapmıştım acaba indirmeye açıldı mı ona gore bakicam da
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

psn den pre order yapmıştım acaba indirmeye açıldı mı ona gore bakicam da

steamde pre load başlamış
    />
  • oyun 28.4 gb arkadaşlar 40 gb değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex

oyun 28.4 gb arkadaşlar 40 gb değil
    />

multi indirmiyor gözüküyor nedenki ? multiyi download etmeye kalkarsak 23 gb indiriyor. bilemedim
  • Arkadaşlar dedicated serverlar olacaksa cod 4 deki gibi xfire uzerinden oynama imkanı opur mu sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Haritadaki yıkılma sahneleri neye göre olcak çok merak ediyorum

http://veteranoyun.com/pc/call-of-duty-ghostsun-cok-oyunculu-haritasi-icin-yeni-video-yayinlandi.html
  • Call of Duty: Ghosts’un Extinction modu zombi modunu aratmıcak gibi oldukça hareketli, zombilerin yerini uzaylılar almış

http://veteranoyun.com/pc/call-of-duty-ghostsun-extinction-modu-ilk-temas-videosu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king128 -- 3 Kasım 2013; 1:59:07 >
  • Sistem gereksinimleri bf4ten yüksek.
    Rezalet resmen
    Acaba oyunda optimize sorunu falan mı var
  • Steamde 59 dolardan 69 dolara yükseldi oyun... Daha oyun çıkmadıki alacaktık
  • Windows 8 Pro 32 bit
    İntel(R) Core(TM)2 Quad CPU 2,33GHz
    4GB Ram
    2553MB Ekran kartı

ben şimdi call of duty ghost recon'a para biriktirmeye başlicam ama bu sistem özelliklerine göre kasmadan yüksek çözünürlükte oynayabilirmiyim vede bu oyunun 64 bitte çalıştığı söylentisi var 32 bitte çalışmazmı
  • öncelikle ghost recon değil ghosts
    oyunu büyük ihtimalle açar sistem gereksinimleri pek gerçekçi değil ama yine de beklemekte fayda var para biriktir olursa alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekmezzzz

Windows 8 Pro 32 bit
    İntel(R) Core(TM)2 Quad CPU 2,33GHz
    4GB Ram
    2553MB Ekran kartı

ben şimdi call of duty ghost recon'a para biriktirmeye başlicam ama bu sistem özelliklerine göre kasmadan yüksek çözünürlükte oynayabilirmiyim vede bu oyunun 64 bitte çalıştığı söylentisi var 32 bitte çalışmazmı

Benim sistemde neredeyse aynısı tek fark 8 ram var ama bende korktum kaldırmayacağından o nedenle erken sipariş vermedim bekliyorum kaldırırsa bilgisayar alıcam. Herşey uyuyorda ekran kartından çok pis yüksek istiyorlar anlamadım gitti
  • saçma sapan şeylere inanmayın call of duty herzaman iyi görüntü düşük gereksinimle çıkartmıştır oyunlarını salı günü göreceksiniz medium da oynarsınız
  • Vay be daha oyun çıkmadan adamlar neredeyse oyun parasına dlc paketleri duyuruyorlar. Playstore'dan fiyatlara bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi.Normal oyun 132 tl,season pass(eklenti paketi) 108 tl ve Digital Hardened Edition ise 240 tl. Soygunculukta son nokta artık.Daha oyun çıkmadan adamlar bir oyun parası daha kazanmaya çalışıyorlar.Bu kadar rezil bir durum olamaz.
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    bu fiyatlar doğrumu cidden

yuhh diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

bu fiyatlar doğrumu cidden

yuhh diyorum.

Al hocam kendin gör rezilliği.Hevesle bekliyordum alır oynarım diye ama vazgeçtim.

http://www.playstore.com/#!/sayfa/gelecek-urunler

• kkratoss kullanıcısına yanıt
    Yasal soygun var polisi çağırın polissss
  • Ya cidden bu DLC olayı çok kafamı bozuyor. Yıllarca korsan oyuna alışmışız Türk milleti olarak. Yavaş yavaş orjinal oyun almaya başlarken insanlar, böyle DLC ler olunca insanlar tekrar bozucak bak

Ama yine iyi bir yanı varki öyle paytowin tarzı bir olay değil yani. Çokta sorun değil bilgisayar kaldırırsa normal oyunu alırım direk ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troiler -- 3 Kasım 2013; 19:30:23 >
  • verdiğiniz cevaplar için saolunda ben şimdi anlamadım hep korsan çekerdim internetten veya alırdım bu season pass almasak normal call of duty ghosts alsak multplayer oynayamıcakmıyız.Digital pakketle season nun ne katkısı var maptan başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekmezzzz

verdiğiniz cevaplar için saolunda ben şimdi anlamadım hep korsan çekerdim internetten veya alırdım bu season pass almasak normal call of duty ghosts alsak multplayer oynayamıcakmıyız.Digital pakketle season nun ne katkısı var maptan başka

Oynayacaksin ancak ilerde yeni map paketleri geldiginde yani dlc paketleri, eger season pass alirsan direkt olarak ek ucret odemeden sahip olacaksin. Eger sadece oyunu alip season pass almazsan yeni gelecek dlc paketlerini ek ucret odeyerek alacaksin bu ucret 10 dolar da olur 20 dolar da tam olarak demek sitedigim online oynarsin ancak ayni mapler bir zamandan sonra can sıkmaya basliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.