Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunu önsipariş vermeyi düşünüyorum sizce değermi ?
    black ops gibimi olcak mw gibi mi ?
  • Oyun Yarın gece kaç gibi açılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

Oyun Yarın gece kaç gibi açılır

Türkiye saati salı akşamı 20:00 de oynanışa açılacak.

• Aldik kurduk bekliyoz bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

quote:

Orijinalden alıntı: pekmezzzz

verdiğiniz cevaplar için saolunda ben şimdi anlamadım hep korsan çekerdim internetten veya alırdım bu season pass almasak normal call of duty ghosts alsak multplayer oynayamıcakmıyız.Digital pakketle season nun ne katkısı var maptan başka

Oynayacaksin ancak ilerde yeni map paketleri geldiginde yani dlc paketleri, eger season pass alirsan direkt olarak ek ucret odemeden sahip olacaksin. Eger sadece oyunu alip season pass almazsan yeni gelecek dlc paketlerini ek ucret odeyerek alacaksin bu ucret 10 dolar da olur 20 dolar da tam olarak demek sitedigim online oynarsin ancak ayni mapler bir zamandan sonra can sıkmaya basliyor.

Anladım saolasın

• pc için 150 - 160 arasaı duruyor bir kaç ay geçsin o zaman alalım en mantıklısı :)
  • Arkadaşlar malum ki Ghost'ta adanmış sunucu olacak. Yerel sunucu olup-olmadığı konusunda bi mâlumâtı olan var mı? Yoksa BO 1 ve 2'deki gibi süründürecekler mi bizi yine?

• playstreden oyunu alan varmı ?
  • arkadaşlar ben steamtrades 'ten 16 Dota2 Key yani 48 TL ye aldım. o kadar para vermenize gerek yok. steamde keyler 2,4 $ satılıyor bir yerde tanesi 4 TL aldım ama o arkadaştada bitmiş keyler. dota2 keylerini steamden alsanız 38$ yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 4 Kasım 2013; 9:39:22 >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Bo gibi olacak bu oyunu iw nin yaptığına şüpheliyim bo2 silahlarından birkaç tanesini gördüm ve mw serisinin ana silahı denebilecek m4a1 yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hs3y1n

playstreden oyunu alan varmı ?

ben aldım ghost ama hala keyleri vermediler daha oyun inecek
  • nezaman dağıtılıcağı hakkında bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.LawLess

Bo gibi olacak bu oyunu iw nin yaptığına şüpheliyim bo2 silahlarından birkaç tanesini gördüm ve mw serisinin ana silahı denebilecek m4a1 yok

Hadi ya! Yine Avrupalılara yem olacağız desene :-(((

• chakal131 kullanıcısına yanıt
    oo süper az önce bf4 oynadım ama senaryo modunda çok sıktı 2 bölüm oynuyorum kapatıyorum nasıl oyun anlamadım cod kadar olamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

oo süper az önce bf4 oynadım ama senaryo modunda çok sıktı 2 bölüm oynuyorum kapatıyorum nasıl oyun anlamadım cod kadar olamıyor

bf'ın seneryosu sıkıcı bf3'de tankla çölü geçiyorsun resmen yarım saat tank görevi koymuşlar yarım saat jet görevi var sırf bizde jet-tank var diye gösteri yapıyorlar. tek beğendiğim görevi son görevdi bi CoD asla olamaz.
  • bence call of da artık bi araba yada atv ile dolaşma yapabilir büyük haritaları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

bu fiyatlar doğrumu cidden

yuhh diyorum.

Al hocam kendin gör rezilliği.Hevesle bekliyordum alır oynarım diye ama vazgeçtim.

http://www.playstore.com/#!/sayfa/gelecek-urunler

Free fall haritası önsiparişte ücretsiz diyor, buradan alınca geçerli mi acaba hala

• Playstoredan cod ghost oyununu internetin azizligi sebebiyle 2 defa yanlislikla almis bulunmaktayim.on siparis oldugu icin activasyon kodu daha gelmedi.bu sorunun cozumu varmidir bilen var mi?

• ikiside farklı cod multide de güzel fakat bf gerçekci oluyor, gerçekcilikten kastım yardımlaşma falan görsel olaya hiç girmiyorum :)
    Cod senaryo olarak herzaman üstün gelmiştir (benim fikrim) Bf3 de ne oldu ne bitti anlamadım zaten ikisini sadece ortak noktalarda değerlendirmek mantıklı olur, neyse sonuçta ghost alacağız
  • aldım bende kaçta açılıyor oyun?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.