Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun malum sitelere düşmüş.. Tabii ki bu oyun orjinal alınır.. Bu arada 22:30 da canlı yayın var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

beyler oyun bu akşam 00:00 damı açılıyor yoksa salı akşamımı karışmış ortalık

steam'de 2 saat içinde yazıyor 22:00'da açılacak heralde
  • Biz hala mw3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

beyler oyun bu akşam 00:00 damı açılıyor yoksa salı akşamımı karışmış ortalık

steam'de 2 saat içinde yazıyor 22:00'da açılacak heralde

Hadi ya endi sitesinde 3 saat var yaziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Oyun malum sitelere düşmüş.. Tabii ki bu oyun orjinal alınır.. Bu arada 22:30 da canlı yayın var..

Canli yayin nerede hocam?
  • arkadaşlar Dx9 veya dx10 yokmu bu oyunda kesin mi şimdi bu ? 32gb maşallah boyutta fena
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    saat 9 oldu süre 1 saate indi 10'da açılıyor demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

saat 9 oldu süre 1 saate indi 10'da açılıyor demek ki

hocam öylede o saat türkiye saati değil sanırım çünkü geçen steam marketten banlandım şu saatte açılacak diyordu ama sonrasında açıldı.
    tabi 10 da ollması süper olur.
    vpn açsak avrupadan steam için sorun olurmu acaba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Oyun malum sitelere düşmüş.. Tabii ki bu oyun orjinal alınır.. Bu arada 22:30 da canlı yayın var..

Canli yayin nerede hocam?

22:30da başlıyor hocam.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Call_of_Duty_Ghosts_Acilisini_Canli_izleyin-43847.htm

• Bakalım BF4'ü akıcı bir şekilde oynadığımız PC'de bunu oynayabilecek miyiz ?
  • Beyler 22:30 da call of duty ghostun açılışı varmış canlı aşağıdan ulaşabilirsiniz

http://veteranoyun.com/pc/call-of-duty-ghost-acilisi-canli-yayin-saat-2230da-burada.html
  • ilgiç bilgiler geliyor bu oyun hakkında :D

Gelen bilgilere göre oyunu çalıştırırken eğer donanımınızda 6 GB'dan az RAM varsa, Fatal Error aldıktan sonra oyun açılmıyor. Fakat 6 GB RAM'le oyunu açtığınızda ise RAM kullanım miktarı, önceki oyunlara benzer olarak 2 GB'ı aşmıyor. Bir kullanıcının yaptığı testlere göre bütün grafik ayarları en üst seviyedeyken CoD: Ghosts, 1.1 GB ve 1.8 GB arasında RAM kullanıyor.

Ve ram fix çıkmış..galiba yukardaki haber doğru...Infinity Ward böylelikle neyi amaçlamış tahmin etmek zor. Bakalım ilerleyen günlerde konuyla ilgili bir açıklama gelecek mi?

ne saçmalıyo bunlar ya
  • abi şakamı ya dün multisini steam 24.4 GB indirmişti şimdi 21 GB olmuş baştan indiriyor olaya bak :S
  • oyun steamda açıldı dalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

oyun steamda açıldı dalın

hocam sadece bana mı oldu bu saçma olay. multiyi tekrar indiriyor halbuki hepsini indrimiştim. multi inmediği için single ada giremiyorum
  • quote:

quote:

hocam sadece bana mı oldu bu saçma olay. multiyi tekrar indiriyor halbuki hepsini indrimiştim. multi inmediği için single ada giremiyorum

bende de aynı :s saçmalığa bak
  • açıldı oyunda millet multi inmeden single'da giremiyorsak benim girmem 3 günü bulacak
  • böyle saçmalıkmı olur akşam akşam insanı çileden çıkarıyorlar
  • quote:

quote:

quote:

bende de aynı :s saçmalığa bak

steamin rezilliği cidden superonline 100 mbit aktif ettim bu seferde o aktif olmadı hala eski hızlı böyle birşey olamaz
    1 nisan şakası resmen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 4 Kasım 2013; 22:18:45 >

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    benimde akk biticek daha ayın 4 ü 26 gün 3 mbit çekilirmi :S
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.