Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa1300

benimde akk biticek daha ayın 4 ü 26 gün 3 mbit çekilirmi :S

çoğu kişiye olmuş sanırım

http://steamcommunity.com/app/209160/discussions/0/666824801139167915/

hayır o zaman niye preload yaptırıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

benimde akk biticek daha ayın 4 ü 26 gün 3 mbit çekilirmi :S

çoğu kişiye olmuş sanırım

http://steamcommunity.com/app/209160/discussions/0/666824801139167915/

hayır o zaman niye preload yaptırıyorsun

ben crack indiricem hocam dayanamıyorum

• harbi korsan indirsek steam'e atsak daha iyi hem daha indiririz hem mtu falan var
  • yemedi dosya eksik dedi
  • hayır birde 100 bit satın aldım 24 saatlik sanırım steam sunucularına aşırı yüklenme var 3mb/s ile indiriyor 2 saate hazır ama normal hızda olsa 10 mb indirse 45 dk içerdeydim
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    ayarlardan sunucyu Turkey yap dene hocam benimkide 1 ile 2,6 arası oynuyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

ilgiç bilgiler geliyor bu oyun hakkında :D

Gelen bilgilere göre oyunu çalıştırırken eğer donanımınızda 6 GB'dan az RAM varsa, Fatal Error aldıktan sonra oyun açılmıyor. Fakat 6 GB RAM'le oyunu açtığınızda ise RAM kullanım miktarı, önceki oyunlara benzer olarak 2 GB'ı aşmıyor. Bir kullanıcının yaptığı testlere göre bütün grafik ayarları en üst seviyedeyken CoD: Ghosts, 1.1 GB ve 1.8 GB arasında RAM kullanıyor.

Ve ram fix çıkmış..galiba yukardaki haber doğru...Infinity Ward böylelikle neyi amaçlamış tahmin etmek zor. Bakalım ilerleyen günlerde konuyla ilgili bir açıklama gelecek mi?

ne saçmalıyo bunlar ya

hocam bahsettiğin olay

http://s9.postimg.org/p5pm73ofj/6_GB.jpg

• Ben direk korsanını bekliyorum bakalım ne zaman gelecek.
  • korsan çıktı hocam site vermiyim ama var internette skidro
  • quote:

ayarlardan sunucyu Turkey yap dene hocam benimkide 1 ile 2,6 arası oynuyor :S

tam olarak nereden yapılıyor hocam ?
  • quote:

quote:

Gelen bilgilere göre oyunu çalıştırırken eğer donanımınızda 6 GB'dan az RAM varsa, Fatal Error aldıktan sonra oyun açılmıyor. Fakat 6 GB RAM'le oyunu açtığınızda ise RAM kullanım miktarı, önceki oyunlara benzer olarak 2 GB'ı aşmıyor. Bir kullanıcının yaptığı testlere göre bütün grafik ayarları en üst seviyedeyken CoD: Ghosts, 1.1 GB ve 1.8 GB arasında RAM kullanıyor.

Ve ram fix çıkmış..galiba yukardaki haber doğru...Infinity Ward böylelikle neyi amaçlamış tahmin etmek zor. Bakalım ilerleyen günlerde konuyla ilgili bir açıklama gelecek mi?

ne saçmalıyo bunlar ya

hocam bahsettiğin olay

komedi valla ya :) 6gb ramin olsa bile oyun açıldıktan sonra 1.1 gb ram kullanıyor sadece...kafası güzelmi bu oyun yapanların amaçları ne anlamadım gitti.

yabancı forumlarda ram fix yapımı ile uğraşıyor elamanın biri

• buldum hocam autria idi turkey yaptım acaba en hızlı tr den mi iner
  • böyle preload mı olur ya saçmalık.mp bitmeden sp ye giremiyorsun bide üstüne mp yi indirmemiş bile preloadda %12 den başladı toplam boyut 29 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Ben direk korsanını bekliyorum bakalım ne zaman gelecek.

Coktan geldi yav ben basladim bile

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    call of duty bu zamana kadar iyi pc olanda kötü pc olanda herkesin gönlünü kazanmış oyundur. çok iyi sistemin olmasa bile oyunu oynayabiliyordun.
    fakat bu 6 gb mevzusu çok saçma olmuş.

sanırım yeni nesil konsollar için geliştirdiler önce orada 8 gb ram var sonra pc ye tam optimize edemediler.
  • mustafa1300 kullanıcısına yanıt
    ewt gördüm sağol.
  • Konsolda başımı kaldıramasamda Next-gen'de nasıl duracağını görmek için 23gb ekledim listeye bakalım yeni motor PC'de gerçekten bir iyileştirme yapmış mı.
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    görünüm / ayarlar / indirmeler ordan var indirme bölgesi

evt bende daha hızlı gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1300 -- 4 Kasım 2013; 22:54:48 >
  • quote:

quote:

quote:

ne saçmalıyo bunlar ya

hocam bahsettiğin olay

komedi valla ya :) 6gb ramin olsa bile oyun açıldıktan sonra 1.1 gb ram kullanıyor sadece...kafası güzelmi bu oyun yapanların amaçları ne anlamadım gitti.

yabancı forumlarda ram fix yapımı ile uğraşıyor elamanın biri

dostum fix çıkarsa haber edersin

sağlamcılar için rld kırmış bulunmakta

• ram fix çıkmış hocam googleden araştırabilirsin ****cehennemimde mvcut
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.