Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chakal131

quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Orijinalden alıntı: #NeWWorlD#

Oyun yüklendi şimdi de ram yeterli değil diye oynayamıyoruz

6 gb rami olmayanlar için kötü bir durum nette ram fix var sanırım bi araştırın hocam

orjinal oyuna fix yapabilirmiyizki nasıl olcak

Ben de bu sorunun cevabını merakla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler tam bir rezalet Single daha oynamadım ama Mulite de sanarsın MW3 zorlarsan MW2 bile olabilir.Ben Activision yerinde olsam sakın E3'de utanmadan grafikleri geliştirdik demeyin derdim PC ısınımıyor bile oyun çalışırken 6GB Ram'i ya da o ekran kartlarını neresine istiyor anlamak zor.Bir de aşırı lag var ama hadi daha bir kaç saat önce çıktı o yüzden bir şey demeyelim.Aşağıdaki görseller inanmakta zorlanacaksınız ama en yüksek ayarda ;

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

• Oyun boyutları 1.5 yılda nasıl 3 katına çıktı anlamış değilim. önceden 500MB - 1GB artardı, şimdi misli misli artıyor. Kalite farkı 3 kat artsa neyse o da yok. Hiç diskte yer açayım diye sorunum yokken şu son yılda hangi oyunu alıp oynayayım diye düşünür oldum bu sorun yüzünden. Bunlar yetmiyormuş gibi 64Bit Dx11, he bide 6-8GB ram dayatması çıktı. Bunlar oyunu daha fazla insana satma kaygısı taşımıyor galiba. Bizimkiler yapsa bunlar tok satıcı diye kimse bir şey almaz böylelerinden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Grafikler tam bir rezalet Single daha oynamadım ama Mulite de sanarsın MW3 zorlarsan MW2 bile olabilir.Ben Activision yerinde olsam sakın E3'de utanmadan grafikleri geliştirdik demeyin derdim PC ısınımıyor bile oyun çalışırken 6GB Ram'i ya da o ekran kartlarını neresine istiyor anlamak zor.Bir de aşırı lag var ama hadi daha bir kaç saat önce çıktı o yüzden bir şey demeyelim.Aşağıdaki görseller inanmakta zorlanacaksınız ama en yüksek ayarda ;

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

hocam grafikler hiçbir cod serisinin oyununa benzemiyor
    bence daha çok crysisin grafiklerine benziyor.CryEngineyi yandan yemişler heralde.

• rezilliklerini 6 gb ram limiti koyarak kapatmaya çalışmışlar halbuki oyun topu topu 2 gb ram kullanıyor adskamdas rezil lan bu codun yapımcıları
  • şimdi benim pc RAM 4 gb alsam oynayamıcakmıyım
  • Ram fix yayınlanmış indirin deneyin derim.
  • quote:

Grafikler tam bir rezalet Single daha oynamadım ama Mulite de sanarsın MW3 zorlarsan MW2 bile olabilir.Ben Activision yerinde olsam sakın E3'de utanmadan grafikleri geliştirdik demeyin derdim PC ısınımıyor bile oyun çalışırken 6GB Ram'i ya da o ekran kartlarını neresine istiyor anlamak zor.Bir de aşırı lag var ama hadi daha bir kaç saat önce çıktı o yüzden bir şey demeyelim.Aşağıdaki görseller inanmakta zorlanacaksınız ama en yüksek ayarda ;

Ben de açtım oyunu grafikleri gördüm, bu ne rezalettir benim pc'de mi sorun var diye bir foruma bakayım dedim. Benim tüm ayarlar extra'da. Önceki oyunların bile gerisinde görünüyor grafikler. Ortalama 60 fps ile oynuyorum. Bir solgunluk, bulanıklık var. Renk paleti çok kötü. Kaplamalar kötü...

Devam edeyim bakalım, belki senaryo ve hikaye anlatımı çok iyidir de bu açıkları kapatır.

• "The Hunted" adlı bölüme gelmeden grafiksel yorumunuzu saklayın o bölümde cidden CoD dışı bir grafik var oyunda.
  • quote:

La bu ne la? Bu ne abi? Paint terk yemin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

"The Hunted" adlı bölüme gelmeden grafiksel yorumunuzu saklayın o bölümde cidden CoD dışı bir grafik var oyunda.

Ekran görüntüsü varmı
  • COD Ghost'taki ghost ile COD MW 2'deki ghost aynı karakterler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşlı emre

COD Ghost'taki ghost ile COD MW 2'deki ghost aynı karakterler mi?

CoD Ghosts'da Ghost diye bir karakter yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşlı emre

COD Ghost'taki ghost ile COD MW 2'deki ghost aynı karakterler mi?

CoD Ghosts'da Ghost diye bir karakter yok.

Teşekkürler
  • Cod serisinin single yeter yemisim dusuk fps sini grafigini her turlu oynatir kendini

• Şu ana kadar oynadığım kadarı ıle yazıyorum,maalesef rezalet bır Multıplayer olmuş.Tamamen Wolf Team oynayan ergenler ıcın yapılmış bır oyun.COD Multıplayer serısı ancak bu kadar katledılırdı.Tebrık etmek lazım.Kımse bu oyunun multıplayerını oynamaz.Ozellıkle Hardcore oyuncular.

Yazık etmısler guzelım COD serısıne.Sıngle player oynamadığım ıcın yorum yapamam ama,multısı tam bır hayal kırıklığı...
  • bu ne la oyunları 30 gb çıkarıyorlarlar artık , kısacık oyundur yine ha
  • 32 bitte oynamanın hiçbir yolu yok mu ? Birdaha kim format atacak..
  • Rel kureklemis bile oyunu gerci aldik oyunuda bi kac gun bekleselerdi keske adamlar animda kiriyorlar oyunu bu nasil bi beceridir arkadas :D

• Sozar35 S kullanıcısına yanıt
    Oyunu zaten ergenlere göre yapıyorlar.O yüzden ergen oyunu diyoruz.Şimdi yaşı 30 üzerinde oynayan vardır muhakkak ama bu oyun 18 altı çocuklar için yapılıyor.Grafikler cidden rezil ötesi.Kendimi bir an 2005 lerde hissettim.2005 de bile bundan iyi grafikli oyunlar vardı.O değil korsanını bile indirsemmi diye düşünüyorum.Şu çöpe birde utanmadan dünya kadar para istiyorlar.Bu oyuna en fazla 5-10 dolar verilir o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.