Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ramfix in orjinal oyunda kullanılması hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen buraya yazabilir mi?
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Ya senin grafik ayarı düşük falan olmasın, bu nedir, bu kadar kötü olabilirmi berbat duruyor, bf4 ile kıyaslama falan denemesin kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Çalıştığında max. 2 GB ram harcayacak oyuna 6 GB ram alt sınırı koymak hangi mantığa sığar bilemiyorum. Arkadaşların paylaştığı görüntülerden yeni nesile ait hiçbir görüntü görmüyorum ben. Hala COD 2 motorunu geliştirip geliştirip önümüze koyuyorlar..

Modern Warfare 2 'ye devam :)

Bu arada, bu yeni oyunların boyutları neden bu kadar fazla diye merak edenler; oyunlardaki doku kaliteleri ciddi seviyelere ulaştı.. Texture kalitelerinin büyüklüğü, oyunlardaki haritalardaki büyüklük, detayların fazlalığı..

COD'da ise bi 5 GB DLC vardır içinde eminim.

MW2 steam'da hala oynanıyor mu? Tekrar yüklemeyi düşünüyorum da oyun bulma sıkıntısı olur diye yüklemiyorum.

• Yeni oyunlar Bellek düşmanı belli oldu, Bellek sattırmak için yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Çalıştığında max. 2 GB ram harcayacak oyuna 6 GB ram alt sınırı koymak hangi mantığa sığar bilemiyorum. Arkadaşların paylaştığı görüntülerden yeni nesile ait hiçbir görüntü görmüyorum ben. Hala COD 2 motorunu geliştirip geliştirip önümüze koyuyorlar..

Modern Warfare 2 'ye devam :)

Bu arada, bu yeni oyunların boyutları neden bu kadar fazla diye merak edenler; oyunlardaki doku kaliteleri ciddi seviyelere ulaştı.. Texture kalitelerinin büyüklüğü, oyunlardaki haritalardaki büyüklük, detayların fazlalığı..

COD'da ise bi 5 GB DLC vardır içinde eminim.

MW2 steam'da hala oynanıyor mu? Tekrar yüklemeyi düşünüyorum da oyun bulma sıkıntısı olur diye yüklemiyorum.

Oynanıyor. Akşam vakitlerinde 1000 - 2000 arası TDM oyuncusu, 350 civarı Search & Destroy oyuncusu oluyor. Oyuncuların en vefa gösterip oynadığı COD oyunlarından biri MW 2.

• ramfix in dosya içeriğine baktım biraz, anladığım kadarıyla sadece single player için bir fixleme mevcut.. ayrıca ilk güncellemede dosya etkisisini yitirecektir, bütün bunlar olmasa bile ban yemek garanti o dosya içeriği ile orjinal oyuna sahip olanlar kullanmasalar iyi ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozar35

Şu ana kadar oynadığım kadarı ıle yazıyorum,maalesef rezalet bır Multıplayer olmuş.Tamamen Wolf Team oynayan ergenler ıcın yapılmış bır oyun.COD Multıplayer serısı ancak bu kadar katledılırdı.Tebrık etmek lazım.Kımse bu oyunun multıplayerını oynamaz.Ozellıkle Hardcore oyuncular.

Yazık etmısler guzelım COD serısıne.Sıngle player oynamadığım ıcın yorum yapamam ama,multısı tam bır hayal kırıklığı...

Hazır BF4 için yerel sunucu da açılmışken BF4'e geçmek için bahane olur belki. Oyunu beğenmesem de 100 pingle ve laglı olarak oynamak yerine 20 single oynamak çok daha iyidir.

Ekran kartından belleğe, işlemciden diskte kapladığı yere kadar Ghost'un sistem gereksinimleri konusunda ise şunu yazayım: Yeni ve çok tutulan oyunlar kullanılarak millete yeni PC parçası aldırmanın yolu artık böyle malesef. Yoksa Black Ops 1'i ve Crysis'i bile ayar kısarak oynatan benim ATI 2600 bunu da oynatırdı ama açmıyor bile. Oyunda DX 11 grafiklerinin zerresi olsa gam yemezdim ama... :-|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Kasım 2013; 10:55:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ACG3

Neyi 29 gb bu oyunun ?

Ben de çok merak ediyorum
  • multiyi oynayamadım fare yi hafif sağa yapıyorum lagdanmıdır nedir aşırı derece gidiyor bazen normal oynanmayacak bir halde ben kaç yıldır cod serisini takip ediyorum multide bu kadar düşük grafik görmedim infinity ward multi konusunda berbat

multiplayer = treyarch
    single player = infinity ward

bence ,
  • grafikler bayaa iyi olmuş yapmayın
  • 29gb nedir ya...
  • Sistem ihtiyaçlarına bakmadan steamden aldım oyunu, 4GB ram'im var oynayamayacakmıyım yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Sistem ihtiyaçlarına bakmadan steamden aldım oyunu, 4GB ram'im var oynayamayacakmıyım yani...

Çok kötü bir durum. yakın zamanda update gelecektir ve bu çözülecek

• quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Sistem ihtiyaçlarına bakmadan steamden aldım oyunu, 4GB ram'im var oynayamayacakmıyım yani...

Açar büyük ihtimal 4 gb ramle bf4ü açıp oynuyoz bunu mu açmıcak ha açmazsa activision hangi ram firmasiyla anlaştı bilemem artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

"The Hunted" adlı bölüme gelmeden grafiksel yorumunuzu saklayın o bölümde cidden CoD dışı bir grafik var oyunda.

Sen dedikden sonra part 9 sanırım youtube'da baktımda girişindeki uçak olayı aynı dark knight rises'deki gibi olmuş hehe :D Seyretmedim ve benzemiyor deme, neyse sonuç olarak grafikler kötüde olsa cod serisinde ben sinematik sahneler yani böyle farklı gaz veren bir hava alıyorum ve sarıyor. Bu olayı ilk oyunu oynarken fark ettim biz cephede saklanırken asker diger askeri sırtına almıştı taşımaya çalışıyordu.
  • Cidden soyluyorum bf4 un optimizasyonu bu oyundan daha iyi.imzamdaki sistemle full ayarlarda aa 2x iken genis alanlarda(ornegin stadyumun oldugu bolum)45 fps ye kadar dusuyor.bf4 te full ayarlarda 2x iken minimum gordugum 55 fps.boyle grafige bu kadar rezil optimizasyon olamaz.dx11 i 10 senelik grafik motoruna entegre edersen olacagi bu..

• @regujohn hocam karşılaşitırmayı bile denemeyin bf4 ün aaltında ezilir cod bu grafiğe bu sistem özelliklerini istemek ayıptırr yahu ayıpp !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran18

@regujohn hocam karşılaşitırmayı bile denemeyin bf4 ün aaltında ezilir cod bu grafiğe bu sistem özelliklerini istemek ayıptırr yahu ayıpp !

Ya grafikleri gectim boyle grafige boyle sistem istemesi cok sacma ilk defa cod serisinde bu kadar kotu optimizasyon gordum.bu oyunda 40-45 fps gormem bazi yerlerde cok mantiksiz geliyor bana.ayruca bazi arkadaslar hunted bolumunun grafikleri cok iyi demis bf 3 un mp grafikleri o bolumun grafiklerinden daha iyi emin olun

• quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

Orijinalden alıntı: Baran18

@regujohn hocam karşılaşitırmayı bile denemeyin bf4 ün aaltında ezilir cod bu grafiğe bu sistem özelliklerini istemek ayıptırr yahu ayıpp !

Ya grafikleri gectim boyle grafige boyle sistem istemesi cok sacma ilk defa cod serisinde bu kadar kotu optimizasyon gordum.bu oyunda 40-45 fps gormem bazi yerlerde cok mantiksiz geliyor bana.ayruca bazi arkadaslar hunted bolumunun grafikleri cok iyi demis bf 3 un mp grafikleri o bolumun grafiklerinden daha iyi emin olun

o arkadaşlar bf4 oynamamışlar daha oyunun boyutunu görünce bende tamam dedim müthiş bi oyun bizi bekliyor ama sistem özelliklerine bakınca şok geçirdim hatta neyse dedim onada bi bakıyım indiriyim belki grafikler olağanüstü seviyededir diye düşündüm ama adamlar paint terk resmenn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baran18 -- 5 Kasım 2013; 12:25:12 >

• Arkadaşlar steam den aldık oyunu. Her Play butonuna bastığımda Ghost ekranını görüyorum. Tam oyun girecek, çalışmayı durduruyor. Ne yapacağım mağdurum var mı böyle olay arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum.

8GB RAM - Windows 8- 64 Bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonolog -- 5 Kasım 2013; 12:35:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.