Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [Single daha oynamadım Online için konuşuyorum]

2 saat online oynadım online tek kelime ile berbat bildiğin internette bulabileceğiniz binlerce free to play FPS'lerden biri olmuş.Black Ops 2'in Online'ı bence çok zevkliydi ama Ghosts'un rezalet oynanış , her şey bir kaç adım geri gitmiş.Bazı sorunlardan dolayı oyunu oynayamayan arkadaşlar hiç üzülmesin Black Ops 2 veya MW3'e devam edin zaten sizi çekecek hiç bir şey yok.Şu oyunu iki yıl önce çıkarmış olsalar bile sizi tatmin edecek bir yanı yok.Zaten grafikleri daha önceden paylaşmıştım rezalet ötesi , senin arkanda koskoca Activision var Dünyanın en çok satan oyunlarından birisin yaptığın grafiklere bak hayır birde az değil 28 GB yer kaplıyor Online PC'de SSD'ye kurmuştum acıyorum şu an resmem para verdiğim için biraz daha oynayacağım sonra direk çöpe BF4'e devam.Bu arada BF fanı olupta oyunu kötülemiyorum çünkü gözümde ikisinin de yeri farklıdır biri ufak haritalar , hızlı oynanış ile öne çıkarken diğeri tam tersidir.Pusu kurmayı sevmeyen bir oyuncu olarak da COD'dan oldukça zevk alırdım bugüne kadar sürekli koşarak , aksiyona dalarak oynardım ama Ghosts resmen batırmış işi.Şu an merakla inceleme notlarını bekliyorum yüksek veren sitelerinde puanlarına artık ihtibar etmeyeceğim çünkü bu oyuna yüksek para veriyorsa kesin para aldığı içindir.Oyun 60 dolar fiyat etkiketi ile satılıyor hadi ucuza buldunuz diyelim en az olsun size 70TL'ye falan denk gelecek üstüne GTX 660 istiyor , 6GB Ram neresine istiyor anlamak mümkün değil.Forumda bir arkadaş yazmıştı zorlasalar PS2'de bile 30 FPS ile çalışır diye aynen çalışır hatta Intel HD Graphics ekran kartlarında bile zorlasalar çalışması lazım eğer bu kadar yüksek sistem istiyorsa kesinlikle optimize özürlü olduğu içindir ya da sistem yenilemesi yapsınlar diye kapitelistlerin arasındaki anlaşmalardan kaynaklanıyordur.

• Grafik bi kenara ama nerde o BO2'deki oynanıştaki zevk. Kısaca olmamış arkadaşlar.
  • Biraz multi attımda sinir oldum yemin ederim. Her zamanki gibi pusan noob dolu oyun yine.

Grafikler fena değil ama ahım şahım birşey beklemiyordum zaten. Battlefield 4 grafik olarak katlıyor Call Of Duty'i her zamanki gibi.

Single moduna eve geçince başlarım işten gelir gelmez. Online'ı uyuz etmese iyi olacaktı ama her oyunun online'ı böyle malesef. Gelde deli olma.
  • Alsam mı diye düşünüyordum yorumları okuyup vazgeçtim. Yazık valla bu cod a. Bitirdiler gül gibi oyunu. Ahh ahh ne özlüyorum o cod 4 multilerini.
  • oyunun sonuyla ilgili

ee ne oldu şimdi ben bişey anlamadım arkadaş hele credits den sonra gelen görüntü neydi biri açıklaybilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

ram fix çıktı arkadaşlar

http://cs.rin.ru/forum/download/file.php?id=14726

Denedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

quote:

ram fix çıktı arkadaşlar

Denedin mi?

oyun daha iniyor ama deneyenlerin yorumları var sorunsuz çalışıyor

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

oyunun sonuyla ilgili

ee ne oldu şimdi ben bişey anlamadım arkadaş hele credits den sonra gelen görüntü neydi biri açıklaybilir mi?

hocam kaç saatte bitti single acaba ?

• quote:

ram fix çıktı arkadaşlar

Orjinal oyunda geçerlimi fix

• grafikler berbat onu geçtim haritalar çok yapay hadi onuda geçtim zaten arcade bir oyun yapısı vardı iyice içine etmişler f2p fps oyunlarına dönmüş cidden bunu aklı selim bir insan 100 küsür lira verip satın almaz tam çocuk oyunu olmuş bol bol çoluk cocuktan para kırarlar artık onun dışında eski codları oynamaya özlemeye devam edicez gibi geliyor black ops 1 yada cod 4 gibi...
  • zorrentten bakdım oyuna 29 gb diyor bu ne arkadaş ya blueray filmmi koydunuz içine ne yapdınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERATTAN

quote:

Orijinalden alıntı: gazor

Playstoredan cod ghost oyununu internetin azizligi sebebiyle 2 defa yanlislikla almis bulunmaktayim.on siparis oldugu icin activasyon kodu daha gelmedi.bu sorunun cozumu varmidir bilen var mi?

slm hocam istersen 100 tl ben alabilirm sadece cdkey bana vereceksin o kadar tabi geri iade etmediysen,sabahtan beri steam gift arıyorum saygılar

Tamam arkadasim ozel mesaj attim.activasyon kodu daha yeni geldi zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

quote:

ram fix çıktı arkadaşlar

Orjinal oyunda geçerlimi fix

çalışıyor....fakat fixi yapan cracker arkadaş Steamden VAC ban hakkında bir bilgim yok yazmış...kullanıp kullanmamak size kalmış..aslında steam forumlarında bi konu açılmalı bunun hakkında bence

To use the RAM fix on a legit copy you just need to replace iw6sp64_ship.exe, I don't know if you can get VAC banned by using it.

• 6 gb ram nedir abiya çok gereksiz ram firmalarından para almışlar heralde fixle düzeltirleri onu takmayın ekran kartında sıkıntı olmasın yeter
  • Single oynamak için indireyim dedim yorumları okuyunca ve grafikleri görünce vazgeçtim. Boşu boşuna AKK'den olmayalım bir de. Bu kadar satılan bir oyunu hiç yenilik getirmeden piyasaya sürmeleri ve her önüne gelen ortamda şöyle yenilik yaptık şunu yeniledik demeleri gerçekten büyük pişkinlik. Orijinal alan arkadaşlara üzülmemek elde değil gerçekten
  • Allahtan turnuvadan kazanmıştım ghostu yoksa üzülürdüm

• Çalıştığında max. 2 GB ram harcayacak oyuna 6 GB ram alt sınırı koymak hangi mantığa sığar bilemiyorum. Arkadaşların paylaştığı görüntülerden yeni nesile ait hiçbir görüntü görmüyorum ben. Hala COD 2 motorunu geliştirip geliştirip önümüze koyuyorlar..

Modern Warfare 2 'ye devam :)

Bu arada, bu yeni oyunların boyutları neden bu kadar fazla diye merak edenler; oyunlardaki doku kaliteleri ciddi seviyelere ulaştı.. Texture kalitelerinin büyüklüğü, oyunlardaki haritalardaki büyüklük, detayların fazlalığı..

COD'da ise bi 5 GB DLC vardır içinde eminim.
  • Dx10 da deneyen varsa lütfen yazsın buraya...ramfix çıktı ama dx10 da çalışıyormu net bir bilgi yok hiç bi yerde

Crysis 3 gibi Dx11 ise laptopta oynucaz yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 5 Kasım 2013; 10:39:00 >
  • Ram fix çıkmış ya resmen rezalet. 2gb ram yiyen oyuna 6gb kılıfı giydirmişler.
  • Neyi 29 gb bu oyunun ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.