Bildirim
call of duty ghosts directx hatası alıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up! -
dx11 ekran kartın yoksa oynayamazsın hacı...6gb ram olayı update ile kalktı,64 bit ve Dx11 şartı devam ediyor -
quote:
Orijinalden alıntı: senseman62
dx11 ekran kartın yoksa oynayamazsın hacı...6gb ram olayı update ile kalktı,64 bit ve Dx11 şartı devam ediyor
ekran kartı dx 11 destekliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pro_Pc
quote:
dx11 ekran kartın yoksa oynayamazsın hacı...6gb ram olayı update ile kalktı,64 bit ve Dx11 şartı devam ediyor
ekran kartı dx 11 destekliyor
:D
ordaki ekran kartının directx sürümü değil kullandıgın win7 nin directx sürümü
ekran kartının directx 11 olduğunu anlamak için bu çektiğin resimdeki yere tekrar gir dxdiag
ordan üst sekmede ekran yazıyor oraya gir...sağda DDI sürümü yazıyor oraya bak,orada Dx10 10.1 11 artık ne yazıyorsa ekran kartının directx i odur.
Sonucu banada yazarsan sevinirim :D muhtemelen dx10.1 dir çünkü aynı hatayı bende alıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 1 Ocak 2014; 20:30:49 >
-
Aynı hata mesajını bende alıyorum, çözdünüz mü sorunu? -
ekran kartını değiştirin...sorun çözülecektir -
quote:
ekran kartını değiştirin...sorun çözülecektir
Bu oyunu açacak en ucuz kart hangi modeldir, ikinci el almayı düşünüyorum, nvdia olursa iyi olur, ticari kullandığım bi program ati'de saçmalıyo.
Şu an ki kart sparkle 8800 gts.
Ilginiz için şimdeden teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.youtube.com/watch?v=spi3Yie66Qw
Bu video ile sorunumu çözdüm. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X