Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be ghostu detayli bir sekilde gorcez heralde hic bu kadar bir cod oyunu icin heycanlanmamistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın kaçında gelir ?

• Bu oyun yeni mw4 mü olacak ? yoksa extradan mı geliyor _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Bu oyun yeni mw4 mü olacak ? yoksa extradan mı geliyor _?

Yanlış anlamadyısam PS4 X720 ve PC için MW4 gelecek PS3 Ve 360 için özel COD Ghost
    Yan oyun
    çok bir şey beklemeyin ama ben yinede akarım ghost lan borumu en sevdiğim cod karakteri

• Ben cod mw3 den itibaren braktım ama ghost için oynarım açıkcası. Blackops'ları hiç sevmemiştim.
  • Black Ops 2 yi oynayayim dedim dayanamadim kapattim,umarim bu guzel olur.

• quote:

MW4 büyük ihtimalle bir sonraki sene Next-gen'e gelecek bu yeni bir oyun bu sene için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

MW4 büyük ihtimalle bir sonraki sene Next-gen'e gelecek bu yeni bir oyun bu sene için.

Sağolasın. Yeni oyunumuz bu olucak o zaman.
  • "Ghosts" mu vay canına.. Ne işlenecek acaba çok merak ettim
  • Duyuru 1 Mayıs'ta geliyor.

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU)  ONLİNE OYUNCULAR
  • Second Tesco LEAK indicates ‘Ghosts’ will have “new story, setting, cast and next-generation Call of Duty engine”

• -Serinin lideri yeniden Infinity Ward tam teşekküllü olarak geri dönüyor.

-Oyunun yeni grafik motoruyla gelmesi Xbox'ın tanıtımı ardından yeni nesilede duyurulabileğini gösteriyor.

-Yepyeni bir oynayış sunacak.

-Tamamiyle yeni bir senaryo ve karakterler.

-Tüm bunlara yepyeni bir Call of Duty Engine hayat veriyor.
  • Ps3'e Kasım'da çıkıyordu sanırım 2-3 ay sonrada ps4'e çıkarırlar kesin.Zaten esktra bir maliyetide olmaz Activision ps4'ü 1 sene boş tutmaz hehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ps3'e Kasım'da çıkıyordu sanırım 2-3 ay sonrada ps4'e çıkarırlar kesin.Zaten esktra bir maliyetide olmaz Activision ps4'ü 1 sene boş tutmaz hehe

Belkide direk olarak Next-gen içinde çıkacak ama Xbox'ın tanıtımını bekliyorlar.(Call of Duty - Xbox anlaşması biliniyor 21 mayısta next-gen CoD'u yeni Xbox'da ilk gameplay ile gösterebilirler.)
  • Aynen doğru diyorsun xbox'ı bekliyorlardır. Eğer yeni nesil konsollar çıktığı gibi bir cod oyunu çıkıcaksa ps3'e artık almaya gerek yok. Bekleriz bir kaç ay direk ps4'e geçiş yaparız.
  • YENİ OYUN MOTORU;

Call of Duty 4: Modern Warfare dan bu yana ilk defa Call of Duty oyununda oyun motoru değişiyor hayırlı olsun.

quote:

Call of Duty: Ghosts uses new engine, reveal this week – rumour

Pull up a stump, old chum, and let’s chew over the latest batch of entirely believable Call of Duty rumours, which could be confirmed, denied, or forgotten about in just a few more days.

The first and most credible cab off the rank comes via IGN, which claims to have received a photo of GameStop’s promotional display plans for the next Call of Duty game.

The plan simply describes the game as “Call of Duty title” for multiple platforms, and expects posters to arrive in-store and go on display on May 1.

As it’s quite unlikely Activision would allow retail promotional material to proceed the shooter’s reveal, we may be in for an information drop mid-week; as IGN notes, this lines up neatly with previous years’ Call of Duty marketing schedules.

Meanwhile, this image allegedly shows a screengrab of a Tesco’s listing for Call of Duty: Ghosts, which was leaked by Tesco’s and Target last week.

The listing is not available now, so there’s no proof it isn’t a PhotoShop job, but the text accompanying it is quite interesting:

“The franchise that has defined a generation of gaming is set to raise the bar once again with the all-new Call of Duty: Ghosts. Published by Activision and developed by Infinity Ward, the studio that created the original Call of Duty and the seminal Call of Duty: Modern Warfare series. Call of Duty: Ghosts ushers in the next generation of the franchise, delivering a riveting all-new gameplay experience built on an entirely new story, setting and cast, all powered by a new next-generation Call of Duty engine.”

Every Call of Duty game since Call of Duty 4: Modern Warfare has used a modified version of the same engine. Although it has been significantly upgraded on multiple occasions, the use of the same core technology has been the focus of some criticism of the franchise.

Activision hasn’t made any official noises about the next Call of Duty, but we can probably expect it to launch on next-generation consoles when they drop at the end of the year.

Kaynak:
    http://www.vg247.com/2013/04/29/call-of-duty-ghosts-uses-new-engine-reveal-this-week-rumour/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Sizlere aylar önce bahsetmiş oldugum Activision'un Yeni Nesil Teknolojisi bugün geldi buyrun.

Activision'un Yeni Nesil Teknolojisiyle Tanışın!

Bu senenin başında çıkan haber gerçek oldu. Activision Blizzard'ın araştırma & geliştirme ekibi, üzerinde çalıştıkları yeni nesil grafik teknolojisini GDC'de tanıttı.

GDC panelinde GeForce GTX 680 kartını DirectX 11 teknolojisi üzerinde çalıştırarak 180 fps'ye kadar değer alınan tanıtım videosunda firmanın yeni karakter renderleme teknolojisini görüyoruz. Değerlere baktığımızda sistem dostu olarak gözüken bu teknoloji videosunun bazı sahnelerde gösterilen karakterin kafası neredeyse gerçek kalitesine kadar ulaşıyor.

İşte yeni nesil Call of Duty ve yeni nesil Warcraft oyunlarının çıkabileceği teknolojinin tanıtım videosu;

http://www.vg247.com/2013/03/28/activision-shows-of-next-gen-rendering-tech-at-gdc/

Yeni Call of Duty Engine hayırlı olsun diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 29 Nisan 2013; 16:03:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni oyunda boss olarak taksim delisi cenk 'in pesinde olucaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Second Tesco LEAK indicates ‘Ghosts’ will have “new story, setting, cast and next-generation Call of Duty engine”

-Serinin lideri yeniden Infinity Ward tam teşekküllü olarak geri dönüyor.

-Oyunun yeni grafik motoruyla gelmesi Xbox'ın tanıtımı ardından yeni nesilede duyurulabileğini gösteriyor.

-Yepyeni bir oynayış sunacak.

-Tamamiyle yeni bir senaryo ve karakterler.

-Tüm bunlara yepyeni bir Call of Duty Engine hayat veriyor.

"Entirely new story,setting and cast."

Bu Ghost bizim bildiğimiz Ghost değilde yeni bir karakter de olabilir zira üzerine basa basa yeni senaryo yeni karakterler demezlerdi.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.