Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Modern Warfare 1 , 2 , 3 (Orjinal ve illegal) olarak online çok oynadım. Oyunların multisini ben kötü bulmadım doğru konuşayım hatta MW2 de aldığım zevki BF3'de şuan alamdım (ilerleyen zamanlarda durum ne gösterir bilmem)
    Black Ops 2 orjinal olarak hediye geldi ve oyunun multisi REZALET! Silahları mı dersin , mapları mı dersin , camperlardan bahsetmiyorum bile oyunda kill streaklerin puanları artınca alması da zor oldu. Tadı da kaçtı , MW4 den ümitliyim , MW3'ün senaryosu gerçekten MW2 yada MW1'e yakışmayacak düzeyde onu da belirteyim MW4 , MW2'nin ruhu olursa tamamdır. Black Ops 2'yi BF3 Premium ile takas yaptım. BF3'ün grafiklerinin bütün oyunlardan iyi olduğu kesin (MW Serisi) , ama yukarda belirtiğim gibi MW2 yada MW3'deki tadı alamadım oyunda daha yeniyiz belki onunda ihtimalleri olabilir. Açıkca ve tarafsızca yazmaya çalıştım , 4 gözle MW4'ü bekliyorum

Ben mw2 nin gelmiş geçmiş en iyi fpslerden biri olduğunu düşünüyorum.Harita ve silah modellemeleri,vuruş hissiyatı perkler killstreaklar falan gerçekten çok zevk veren bir multisi vardı.Trollük yapanlar oluyordu her oyun gibi ama çaresiz bırakmıyordu seni.O günleri mumla arıyorum.

MW2 evet güzeldi vs falan fakat abartı lancher ölümleri sınırsız marathon koşusu ve haritalardaki o inanılmaz base hataları base hataları derken biliyorsundur adam oyun başlar başlamaz 5.4.3.2.1 gl yi bir fırlatıyordu sen dogdugun yerde ölüveriyordun bunlar mw2 nin büyük sıkıntılarıdı.Ve sınırsız koşu adam haritayı hiç durmadan 10 saat koşabiliyordu buda bir başka büyük sıkıntı idi..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Modern Warfare 1 , 2 , 3 (Orjinal ve illegal) olarak online çok oynadım. Oyunların multisini ben kötü bulmadım doğru konuşayım hatta MW2 de aldığım zevki BF3'de şuan alamdım (ilerleyen zamanlarda durum ne gösterir bilmem)
    Black Ops 2 orjinal olarak hediye geldi ve oyunun multisi REZALET! Silahları mı dersin , mapları mı dersin , camperlardan bahsetmiyorum bile oyunda kill streaklerin puanları artınca alması da zor oldu. Tadı da kaçtı , MW4 den ümitliyim , MW3'ün senaryosu gerçekten MW2 yada MW1'e yakışmayacak düzeyde onu da belirteyim MW4 , MW2'nin ruhu olursa tamamdır. Black Ops 2'yi BF3 Premium ile takas yaptım. BF3'ün grafiklerinin bütün oyunlardan iyi olduğu kesin (MW Serisi) , ama yukarda belirtiğim gibi MW2 yada MW3'deki tadı alamadım oyunda daha yeniyiz belki onunda ihtimalleri olabilir. Açıkca ve tarafsızca yazmaya çalıştım , 4 gözle MW4'ü bekliyorum

Ben mw2 nin gelmiş geçmiş en iyi fpslerden biri olduğunu düşünüyorum.Harita ve silah modellemeleri,vuruş hissiyatı perkler killstreaklar falan gerçekten çok zevk veren bir multisi vardı.Trollük yapanlar oluyordu her oyun gibi ama çaresiz bırakmıyordu seni.O günleri mumla arıyorum.

MW2 evet güzeldi vs falan fakat abartı lancher ölümleri sınırsız marathon koşusu ve haritalardaki o inanılmaz base hataları base hataları derken biliyorsundur adam oyun başlar başlamaz 5.4.3.2.1 gl yi bir fırlatıyordu sen dogdugun yerde ölüveriyordun bunlar mw2 nin büyük sıkıntılarıdı.Ve sınırsız koşu adam haritayı hiç durmadan 10 saat koşabiliyordu buda bir başka büyük sıkıntı idi..

Evet bazı base hataları olduğu kesin fakat bu hatalar olsa da olmasada Benim en sevdiğim oyunlardan biridir

• Alakası yok ama paylaşmak istedim.

• black ops 2 hiç güzel değildi senaryo berbat silahlar efektler ve grafikler falan rezalet.mw3 ve mw2 tam isabetli oyunlardı umarım yeni çıkacak oyun senaryoların devamı niteliğinde olur.
  • Normalde poster için fake derdim ama yukarıdaki aynı arkaplanı kullanan posteri Sledgehammer resmi sayfasında yayınladı.

Eğer aşağıdaki poster doğru ise 2 ihtimal var.Birincisi GDC'de yada daha sonra yeni nesil için bir Call of Duty tanıtılacak ikincisi ise Black Ops ve Modern Warfare isimlerinden hariç yeni bir Call of Duty daha geliyor.

Bekleyip göreceğiz ama ikinci ihtimal daha ağır basıyor zira Sledgehammer bir aralar zaten kendine ait bir Call of Duty geliştiriyordu sonra IW zor durumda kalınca MW3'e yardım etmişlerdi.

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU)  ONLİNE OYUNCULAR

• Activision ın Game Developers Conference 2013 konferansında Yeni Nesil oyunları için, 60 dakikalık bir sunumunu bekleyin herşey orada ortaya cıkacak.
  • Söylenti: Modern Warfare 4 İçin Geri Sayım Başladı

Her sene olduğu gibi Call of Duty serisi, bu sene de yeni bir oyunla karşımıza çıkacak. Bugün, Activision cephesinin yeni duyurusuyla ilgili ilginç bir site ortaya çıktı.

UnExpectedReveal.com(Beklenmeyen Duyuru) adlı sitede başlayan geri sayım, 6 gün 16 saat sonra sona eriyor. Sitenin WhoIs kayıtlarına baktığımızda ise Infinity Ward adı karşımıza çıkıyor. Sitede yer alan geri sayım sayacının ve efektlerin Modern Warfare temasıyla oluşturulmuş olması da Call of Duty: Modern Warfare 4 fikirlerini aklımıza getiriyor.

21 Mart'ta sona erecek sitenin sayfa kayıtlarında gösterilen anahtar kelimeleri arasında "Call of Duty, Activision, Modern Warfare, Teaser Trailer, Infinity Ward, Sledgehammer Games, Neversoft, 2013 March 21, Countdown, MW4" kelimeleri yer alıyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Modern_Warfare_4_icin_Geri_Sayim_Basladi-36473.htm

• wario 64

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Buyrun 3 gün içinde elinizde

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-call-of-duty-modern-warfare-4-ps3-118960438/detay

Acaba ne gönderecek çok merak ediyorum.İnsanlar iyice kafayı bozmuş milleti kandırmakla.

•  CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU)  ONLİNE OYUNCULAR

New Call of Duty MW4 Poster Reveal Four Studios Working On It

quote:

We all know this was coming. Considering Activision released a new Call of Duty every year.

Insomniafs Psycho_Warhead has spotted a new poster hinting incoming announcement/reveal for the next Call of Duty March 21st (Supposedly today). Not only that, the poster also revealed four studios are working on the next Call of Duty: Infinity Ward, Raven Software, Sledgehammer Games and Neversoft.

Further noticed. The poster also indicates Activision will unveil more during PAX East or GDC.
    Apparently, a new live-action were revealed earlier today which seems to be a fan-made movie for Modern Warfare 4. The movie feature Ghost as the main character.

Kaynak:
    http://playstationgang.com/new-call-of-duty-mw4-poster-reveal-four-studios-working-on-it/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 22 Mart 2013; 8:35:09 >

• Yeni Call of Duty'nin Posteri Sızdı!

Call of Duty: Ghosts mu?

Modern Warfare 4'ün gelişine dair ipuçları yayınlayan bir sitede gözüken poster, beraberinde pek çok dedikoduyu getirdi.

Postere göre duyurusu 21 Mart tarihinde (yani dün) yapılacak olan yeni Call of Duty oyunu üzerinde gördüğünüz gibi 4 farklı yapımcı çalışıyor. Pek de sağlam olmayan dedikodulara göre yeni oyunun ana karakteri serinin sevilen ismi Ghost. Bir diğer dedikodu ise oyunun Call of Duty: Ghosts olarak adlandırılabileceği.

Gelecekte geçecek oyun kıyamet senaryosu işleyebilirmiş. Oyun mekaniğine kayarak ateş etme mekaniğinin eklendiği de (Vanquish'de olduğu gibi) gelen haberler arasında.

Dedikodular arasında en dikkat çekici detay ise oyunun sadece yeni nesil konsollar (PlayStation 4 ve yeni nesil Xbox) ve PC'ye geleceği yönünde ki bu pek inandırıcı gelmiyor. Zira mevcut nesile sahip oyuncu kitlesi göz önüne alındığında Activision bu nüfusu göz ardı etmeyecektir. Call of Duty 3'de olduğu gibi bir geçiş oyunu olması daha büyük bir olasılık.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Call_of_Dutynin_Posteri_Sizdi-36686.htm

• Almayacagim dedim insallah almam.Sozum var kendime

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni jenerasyonun Call of Duty'si belli oldu mu?

İşte Infinity Ward'ın sızdırdıkları

Infinity Ward bir süredir Call of Duty konusunda sessizdi, neyin peşinde olduklarını ise henüz kestirmek oldukça zordu gelen bir sızıntıya göre yeni Modern Warfare oyununun adı Modern Warfare 4 değil, Call of Duty: Ghosts.

Modern Warfare serilerinden etkilenecek fakat gelecekte geçecek oyun, yapı olarak Black Ops 2'ye benzeyecek. Gelen bir söylentiye göre oyun gelecekte geçmesine rağmen, senaryosal sebepler yüzünden günümüzün silahlarını kullanacağız.

Yeni jenerasyon için hazırlanan oyun aynı zamanda PC'yi ihmal etmeyecek. Yapımın duyurusunun 1 Mayıs'ta gelmesi bekleniyor.

http://www.merlininkazani.com/Yeni_jenerasyonun_Call_of_Dutysi_belli_oldu_mu-haber-60167p1.html

• multi les olmasinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modern Warfare 4 teaser bu video fake olabilirmi yoksa gerçekmi nedersiniz?
    Not: GDC 2013 konferansı dün başladı zira Activision GDC 2013 konferansında yeni nesil teknolojilerini açıklayacaklardı.

quote:

Is this the first Modern Warfare 4 teaser video?

Call of Duty 2013, Call of Duty: Ghosts, Call of Duty: Modern Warfare 4, PC, PS3, Xbox 360

A new video has been unearthed for Call of Duty: Modern Warfare 4.

Take this with a massive grain of salt, but the production values on offer here are quite good. Earlier Call of Duty 2013 was rumoured to be called Call of Duty: Ghosts and we have a lot more information on that as well.

This trailer shows Captain Price and his info being deleted and stuff like that. The sound effects seem to be recycled, but take a look at it below.

Thanks to our reader Evol for sending in this video.

Kaynak:
    http://www.gamechup.com/is-this-the-first-modern-warfare-4-teaser-video/

• oyun çıkmış galiba

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-call-of-duty-modern-warfare-4-ps3-118960438/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iOS Developer -- 26 Mart 2013; 16:39:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4rk3ff3ct

oyun çıkmış galiba

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-call-of-duty-modern-warfare-4-ps3-118960438/detay/

Şikayet ettim llanı.Yalnız nasıl izin veriliyor bu ilanlara ?Hiçbir denetim yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can sıkıntısı ve biraz photoshop.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.