Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modern Warfare 1 , 2 , 3 (Orjinal ve illegal) olarak online çok oynadım. Oyunların multisini ben kötü bulmadım doğru konuşayım hatta MW2 de aldığım zevki BF3'de şuan alamdım (ilerleyen zamanlarda durum ne gösterir bilmem)
    Black Ops 2 orjinal olarak hediye geldi ve oyunun multisi REZALET! Silahları mı dersin , mapları mı dersin , camperlardan bahsetmiyorum bile oyunda kill streaklerin puanları artınca alması da zor oldu. Tadı da kaçtı , MW4 den ümitliyim , MW3'ün senaryosu gerçekten MW2 yada MW1'e yakışmayacak düzeyde onu da belirteyim MW4 , MW2'nin ruhu olursa tamamdır. Black Ops 2'yi BF3 Premium ile takas yaptım. BF3'ün grafiklerinin bütün oyunlardan iyi olduğu kesin (MW Serisi) , ama yukarda belirtiğim gibi MW2 yada MW3'deki tadı alamadım oyunda daha yeniyiz belki onunda ihtimalleri olabilir. Açıkca ve tarafsızca yazmaya çalıştım , 4 gözle MW4'ü bekliyorum
  • Benim listemde CoD 10'un yeri yok,gerçi daha pek fazla şey açıklanmadı oyunla ilgili ama,BF4 daha üst sırada.
  • bu oyun ps3emi çıkacak ps4'emi?
  • En güzel seri MW2'idi

MW3 ve sonrasını sevemedim... Sürekli ısıtıp ısıtıp aynı oyunu piyasaya sürüyorlar..
  • quote:

NEW CALL OF DUTY IMAGE LEAKED ONLINE

Rumours have been circulating for months about their possible involvement in the next Call of Duty release but there is no official statement there.The release date seems plausible, although the fact that it is a Monday has a few doubters. The image seems a little too reminiscent of Black Ops 2cand what about the line eReady to get back to basicsf? OK enough said?

The image is stamped with a release date of 11-11-13 and bears the Neversoft and Activision brand. The rumour mill is pumping again. While avid Black Ops 2 fans are wracking up double XP points this weekend, stories are popping up everywhere about an image that may be advertising the release of the next Call of Duty title.

A visit to Neversoftfs website and the first thing you see is Call of Duty splashed across their page. So is this just a fake? Only a few days after the eOrientationf tale, most of us are skeptical

Kaynak:
    http://www.thealivezone.com/new-call-of-duty-leaked-online/

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU)  ONLİNE OYUNCULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 1 Mart 2013; 9:59:26 >

• ''Just another day at the office'' Price reyizz
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

''Just another day at the office'' Price reyizz

Aynen herkez gibi benimde ilk dikkatimi o çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 1 Mart 2013; 10:56:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

''Just another day at the office'' Price reyizz

Aynen herkez gibi benimde ilk dikkatimi o çekti

price reyiz elini bu işlerden çekecek galba savunma bakanı felan olup emir komuta düzeninimi sağlayacak acaba?

• Pardon ama hikaye olarak geriye ne kaldı ki?
  • heyecanlanacak bir durum yok bence sonuçta her yıl çıkıyor
    ama alıp yine oynayacağız tabi
  • son iki oyundan sonra açıkcası artık hiçbir heyacan yaratmıyor bende her yıl oyun çıkacaklarına 1 sene daha otursunlar nerde yalnış yapıyoruz düşünsünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

son iki oyundan sonra açıkcası artık hiçbir heyacan yaratmıyor bende her yıl oyun çıkacaklarına 1 sene daha otursunlar nerde yalnış yapıyoruz düşünsünler

Haklısınız evet serinin son iki oyunu oldukca vast hatta ops2 yok böyle birsey, fakat ne varki Call of Duty'nin sıradaki oyunu büyük ihtimal hem Yeni nesil konsollara hemde mevcut nesil konsollora çıkacak, yei nesil konsollara cıkacagından dolayı elleri mahkum artık Oyun motoru değişiyor,daha önce Unreal Engine 4 oyun motorunun sıradaki yeni Call of Duty oyunu için kullanılacağı yazılmışdı. Artık UE4 mü olur, Fox Engine mi olur yoksa yeni bir oyun motorumu yazarlar bilmiyorum. Bildiğim tek şey sıradaki yeni COD oyunu için yeni oyun motoru hazırlanıyor. Bu yüzden heyecanla yeni oyunu bekliyorum.

• Yeni nesil konsollara çıkış oyunu olarak üçüncü parti oyun kütüphanesine Infinity Ward'dan MW4 bekliyoruz ozaman.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Infinity Ward'dan SteamBox'lu Fotoğraf

Bildiğiniz üzere Valve, SteamBox adında yeni bir donanım üzerinde çalışıyor. Ancak bu donanım uzun süreden beri gördüğümüz mini PC'ler gibi herhangi özel bir işletim sistemi içermeyecek. Yani Valve'in donanımı için kısaca "Özellikleri kısıtlanmış PC" tanımlaması yapabiliriz. Bugün Call of Duty serisinin yapımcılarından Infinity Ward, Valve'in yeni donanımını ilgilendiren bir fotoğraf paylaştı.

Daha önce Valve'in SteamBox tanıtımında 'Piston' adı verilen bu mini PC prototipi kullanılmıştı. Infinity Ward'ın yayınladığı fotoğraflarda ise aynı prototipin üzerinde Infinity Ward logosu yer alıyor. Zaten oyunlarını PC'lere de çıkaran Infinity Ward'ın aşağıdaki fotoğrafla birlikte vermek istediği mesaj ne olabilir? Yorumlarınızı bekliyoruz...

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Infinity_Warddan_SteamBoxlu_Fotograf-35155.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 4 Mart 2013; 9:48:46 >

• BF4 veya BC3 alırım, bu seri artık benden uzak dursun.. istemiyorumm git git..bak hala geliyor..
  • Beyler PS3 için gelmicek PS4 için bide MW4 olmayacak diye duydum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/281881_10151298442726497_1485112812_n.jpg
    Evet beyler geliyor.
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151298442726497&set=a.400977801496.171706.354663871496&type=1

Hayırlı olsun simdiden, Game Developers Conference, 2013 konferansında Yeni Nesil oyunların için, Yeni Teknolojilerini gözler önüne serecek 60 dakikalık bir sunumu bekliyoruz artık, haber icin tesekkürler elinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/281881_10151298442726497_1485112812_n.jpg
    Evet beyler geliyor.
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151298442726497&set=a.400977801496.171706.354663871496&type=1

Hayırlı olsun simdiden, Game Developers Conference, 2013 konferansında Yeni Nesil oyunların için, Yeni Teknolojilerini gözler önüne serecek 60 dakikalık bir sunumu bekliyoruz artık, haber icin tesekkürler elinize sağlık.

Rica ederim hocam, gördüklerimi paylaşıyorum işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Modern Warfare 1 , 2 , 3 (Orjinal ve illegal) olarak online çok oynadım. Oyunların multisini ben kötü bulmadım doğru konuşayım hatta MW2 de aldığım zevki BF3'de şuan alamdım (ilerleyen zamanlarda durum ne gösterir bilmem)
    Black Ops 2 orjinal olarak hediye geldi ve oyunun multisi REZALET! Silahları mı dersin , mapları mı dersin , camperlardan bahsetmiyorum bile oyunda kill streaklerin puanları artınca alması da zor oldu. Tadı da kaçtı , MW4 den ümitliyim , MW3'ün senaryosu gerçekten MW2 yada MW1'e yakışmayacak düzeyde onu da belirteyim MW4 , MW2'nin ruhu olursa tamamdır. Black Ops 2'yi BF3 Premium ile takas yaptım. BF3'ün grafiklerinin bütün oyunlardan iyi olduğu kesin (MW Serisi) , ama yukarda belirtiğim gibi MW2 yada MW3'deki tadı alamadım oyunda daha yeniyiz belki onunda ihtimalleri olabilir. Açıkca ve tarafsızca yazmaya çalıştım , 4 gözle MW4'ü bekliyorum

Ben mw2 nin gelmiş geçmiş en iyi fpslerden biri olduğunu düşünüyorum.Harita ve silah modellemeleri,vuruş hissiyatı perkler killstreaklar falan gerçekten çok zevk veren bir multisi vardı.Trollük yapanlar oluyordu her oyun gibi ama çaresiz bırakmıyordu seni.O günleri mumla arıyorum.

• Sanirim artik kesinlesti yine bir 2. dünya savasi oyunu yok :( cod 5'e devam
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.