Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Tamam vurmayın almıyorum COD.

Online savaş için COD..Single player oynamak için BF..
    Onlinede Killzone, Bf hepsi verimsiz..
    Ama Ghost biraz farklı, fazla kasıyor, çok hızlı oyun, hızı yüksek oyuncular ile oynamak sinir edici..Sakin kalmak lazım :)))
    Ama rakibi yok-tekrar söylüyorum Online yüzeyüz savaş oyununda--ama uçak binecem, jip kullanacam, hem savaş hem aşk yapar gibi geniş haritada düşman arıcam derseniz bu farklı kategori BF alın...Ama birebir adrenalin ve yüzyüze yakın savaş ise COD...
    iki oyunu karıştrımamak lazım..
    Single olarak iki oyun karşılaştırılabilir ona itirazım yok..Ama online farklı..Düşmanı 100 metreden görmek var, düşmanı dibinizde görmek bıcaklamak var-Cod ta da sniperle var ama genelde yakın mesafeli oyundur...

• Feridun hocamın tavsiyesi üzerine BF4 aldım. Gerçekten muazzam bir yapım olmuş. Buram buram kalite kokuyor. Hani iyiki bu oyunu sona bırakmışım dedim. Tüm oynadıklarım içinde beni en çok saran, en çok etkileyen yapım oldu. Yapay zeka, efektler, strateji kesinlikle sizi içine çekiyor. Single bittikten sonra multide görüşürüz artık.
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun oyununuz..Ama online kısmında dediklerime hak vereceksiniz ;))
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Hayırlı olsun oyununuz..Ama online kısmında dediklerime hak vereceksiniz ;))
    iyi geceler arkadaşlar
    Ps3'te multide bağlanma sorunu yaşıyorum. server is no available at this time diye uyarı aldım. Siz girebiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twixmars

iyi geceler arkadaşlar
    Ps3'te multide bağlanma sorunu yaşıyorum. server is no available at this time diye uyarı aldım. Siz girebiliyor musunuz?

Alıntıları Göster
    1800 mb güncelleme gelmiş ps4 ghost için içeriğini bilen varmı.. son 1,5 aydır neredeyse 5 gb oldu gelen güncelleme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAYAQ

1800 mb güncelleme gelmiş ps4 ghost için içeriğini bilen varmı.. son 1,5 aydır neredeyse 5 gb oldu gelen güncelleme..

Alıntıları Göster
    Ps3'de mi yoksa ps4'temi daha fazla oyuncu var acaba, akşam en kalabalık saatlerde. Bakan oldu mu hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

Ps3'de mi yoksa ps4'temi daha fazla oyuncu var acaba, akşam en kalabalık saatlerde. Bakan oldu mu hiç?

Alıntıları Göster
    ilk dlc mapleri nedne menüde göremiyorum?devasatition eklenmiş fakat onslaught göremedim
  • Arkadaslar acil yardima ihtiyacim var season pass aldim bunun bana getirilerini soyleyebilecek var mi ? Mesela en son squad point siz silah alma secenegi var bunu season passi aldigim icin ucretsi kullana biliyor olmam mi lazim ya da wolf paketini ucretsiz alabiliyormu olmam lazim tam olarak nedir bu season pass bosuna mi aldik anlamadim bu yuzden aldim cunku
    Tesekkurler 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ps4 cod ghost online a yeni basladim psn hesabim HalitCD ekleyin

• Merhaba arkadaşlar. Oyunun multiplayer kısmına yaklaşık 2 haftadır giremiyorum. "Play Online" diyorum, "Connecting to Online Services" uyarısı geliyor. 10-15 saniye sonra "....servers not available this time." hatası geliyor.

PS4 kullanıyorum, BF4'ümü ve KZ:SF'yi sıkıntısız bir şekilde oynayabiliyorum, ancak 2 haftadır Ghosts'un multiplayerını oynayamadım.

Modemde tüm gerekli portları açıp, DMZ'yi aktif hale getirmiştim. NAT durumunu Open veya Moderate yapmak için. Strict idi çünkü...

Yardımcı olabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Merhaba arkadaşlar. Oyunun multiplayer kısmına yaklaşık 2 haftadır giremiyorum. "Play Online" diyorum, "Connecting to Online Services" uyarısı geliyor. 10-15 saniye sonra "....servers not available this time." hatası geliyor.

PS4 kullanıyorum, BF4'ümü ve KZ:SF'yi sıkıntısız bir şekilde oynayabiliyorum, ancak 2 haftadır Ghosts'un multiplayerını oynayamadım.

Modemde tüm gerekli portları açıp, DMZ'yi aktif hale getirmiştim. NAT durumunu Open veya Moderate yapmak için. Strict idi çünkü...

airties modem mi kullanıyorsunuz ?
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Oyunun multiplayer kısmına yaklaşık 2 haftadır giremiyorum. "Play Online" diyorum, "Connecting to Online Services" uyarısı geliyor. 10-15 saniye sonra "....servers not available this time." hatası geliyor.

Upnp'yi devre dışı bırak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

quote:

Upnp'yi devre dışı bırak.

Alıntıları Göster
    Senaryo yine hoşuma gitti, aksiyon tatminkar düzeyde. Arşive attım artık. Umarım MW den itibaren güncel zaman savaşlarını tek bir bluray de toplarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

Senaryo yine hoşuma gitti, aksiyon tatminkar düzeyde. Arşive attım artık. Umarım MW den itibaren güncel zaman savaşlarını tek bir bluray de toplarlar.

Alıntıları Göster
    @Kuntiz07

Evet hocam. Markası Airties.

@ysn61

Cevabınız için teşekkür ederim, eve geçince deneyeceğim.
  • quote:

@Kuntiz07

Evet hocam. Markası Airties.

@ysn61

Cevabınız için teşekkür ederim, eve geçince deneyeceğim.
    Iyice b.kunu cikardilar artik bu "DLC" olayinin,bu adamlar yüzünden diger firmalarda sapitiyor..Su "Micro-DLC"ye bak akradas

http://www.charlieintel.com/2014/04/14/soap-legend-pack-6-personalization-packs-voice-over-packs-coming-to-ghosts-april-22nd-on-xbox/

• Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    cevabı burada

bende de aynı sıkıntı vardı bu çözümle hallettim

quote:

Orijinalden alıntı: fturk60

Buldum

Değerli Müşterimiz

Öncelikle AirTies ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Yaşamış olduğunuz soruna istinaden modem tarafında yapmanız gereken iki işlem bulunmaktadır. Bunlardan biri UPNP özelliğini modemde kapamak. İkincisi ise PS4'ün modemdem aldığı ip adresine modemde DMZ yapmak. Modemde DMZ'i nasıl yapacağınız ile ilgili bilgiye linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.airties.com/_supportdocs///__20120103005003.pdf

UPNP özelliğini yine modem arayüzünde soldaki UPNP menüsünden kapatabilirsiniz.

Bilginize

Saygılarımızla

AirTies Teknik Destek Ekibi / Global After Sales and Services Operations

AirTies

• @Kuntiz07

@ysn61

Yardımlarınız için teşekkür ederim, DMZ ve UPNP işlemlerini yaptım. Sonunda girebiliyorum oyuna.

• quote:

@Kuntiz07

@ysn61

Yardımlarınız için teşekkür ederim, DMZ ve UPNP işlemlerini yaptım. Sonunda girebiliyorum oyuna.
    Bu oyunu aslında çok keyifle oynuyorum, yeni eklentilerle oyun biraz daha renklenmiş.. ama malesef şu spawn olayı içler acısı, çözmesi bu kadar mı zor acaba, defalarca doğmamla ölmem bir oluyor ffa modda...
  • quote:

@Kuntiz07

@ysn61

Zamanında bu sorunu çok yaşadım cod'un hiçbir oyununu multi oynıyamıyordum meğer herşey upnp'den kaynaklanıyormuş düzelttiğinizize sevindim:)

• Arkadaşlar akşamları 8den sonra Cod oynayan varsa eklesin. Şimdilik 3 kişi oynyuoruz. Beraber aynı takımda squads veya multi atabiliriz.

psn: CanaryForce

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.