Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir hesabınızda Plus üyeliği varsa diğer hesaplarınızda da online oyunları oynayabiliyorsunuz. TR Psne geliceği yok gibi bence bi indirin olmadı US hesabınızda oynarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklınızda bulunsun us hesaptan alıp tr hesapta oynuyorsanız tr den dlc almayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaos123

Bir hesabınızda Plus üyeliği varsa diğer hesaplarınızda da online oyunları oynayabiliyorsunuz. TR Psne geliceği yok gibi bence bi indirin olmadı US hesabınızda oynarsınız.

Öyleyse usa psn den 49 dolara oyun alıp, tr psn (plus) a girip oyun oynayabilirim doğrumu?
    Bende sırf fiyatlar uygun olduğu için gereksiz yere birde usa plus alıcaktım oyun alıp oyun oynamak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

quote:

Bir hesabınızda Plus üyeliği varsa diğer hesaplarınızda da online oyunları oynayabiliyorsunuz. TR Psne geliceği yok gibi bence bi indirin olmadı US hesabınızda oynarsınız.

Öyleyse usa psn den 49 dolara oyun alıp, tr psn (plus) a girip oyun oynayabilirim doğrumu?
    Bende sırf fiyatlar uygun olduğu için gereksiz yere birde usa plus alıcaktım oyun alıp oyun oynamak için.

Evet hocam oynayabilirisiniz ama yukarda arkadaşında dediği gibi dlc almak istersen yine US Psnden alman gerekiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

quote:

Evet hocam oynayabilirisiniz ama yukarda arkadaşında dediği gibi dlc almak istersen yine US Psnden alman gerekiyor.

Çok teşekkürler,
    Psn in imzanda yok hocam, varsa yaz eklemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diavoloo -- 3 Mayıs 2014; 9:26:54 >

• İyi hatırlattın hocam ekliyeyim imzama.
    Psn:KillPointTR

• Hocam PS3 te mi PS4 te mi oynuyorsunuz, eğer PS4 te oynuyorsanız eklemek isterim veye benim PSN imzam da ekleyebilirsiniz, haftada bir kaç gün online olabiliyorum ama özellikle Cumartesi gecesi uzun süre takılabiliyorum...

İyi değilim ama seviyeli bir şekilde eğlence amaçlı oynayabiliriz, genelde TDM oynuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWA@zaza

Hocam PS3 te mi PS4 te mi oynuyorsunuz, eğer PS4 te oynuyorsanız eklemek isterim veye benim PSN imzam da ekleyebilirsiniz, haftada bir kaç gün online olabiliyorum ama özellikle Cumartesi gecesi uzun süre takılabiliyorum...

İyi değilim ama seviyeli bir şekilde eğlence amaçlı oynayabiliriz, genelde TDM oynuyorum...

İkinizide ekledim hocam pzrtesi alıcam oyunu, ps3 e göre çok güzel olmuş beğendim demoyu :)
    Buarada usa dan indirip tr psn e geçtim ve oyuna giremedim lisansa sahip değilsiniz dedi :( acaba ana hesapmı yapmam gerek usa hesabımı? Ana hesap usa yapıp secondry hesap tr yapıpmı tr den oynanır :/ bunu deniyim biara :)

• Evet denedim ve dediğim gibi,
    Oyunu tr hesaptan oynayabilmem için usa hesabı ana hesap yapmak gerekiyor ;)

• Competitive gamingle ilgilenen varsa youtube.com/Zoneegaming veya twitter.com/Zoneegaming adreslerinden bu konu hakkinda bilgi alip videolar sayesinde daha iyi ogrenebilirler.

• Cod 2 den bu yana araliksiz cod oyununu online oynarim ,psn den bilen bilir

Sadece cod oynayan abilerimizden dolayi bu oyuna giriyorum ,ama bugun cildirtti beni bu cod sa mw2 mw3 ne nasil bir ruhsuz oyun oldu cikti boyle

Oynadigimiz mode search and destroy niye hard core unu kalldirirsin . Baglanti oyuncusu dolu oyun yine

Yazik bu oyunu bu sekilde nasil cikartabiliyorlar , hicmi bu oyunu test eden kisiler gormedi bu ruhsuzlugu , test ekibinin bir onceki oynadiklari oyun neydi super mari bros 2 mi

Bir serinin coktugu oyun , yok yeni oyun soyle boyle olacak diyorlarda bakalim umut fakirin ekmegi

• ozi_41 kullanıcısına yanıt
    Cod'dan soğudum bu oyun yüzünden.Yüzüne dahi bakmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hem nefretini kusmuşsun hemde bırakamıyorsun bf oynayabilirsin yaptığına nankörlük denir

• Kasım ayında yeni Cod çıkıyor, Ghostu rafa kaldırmak isteyenlere müjde... Call of Duty Advanced Warfare

http://www.callofduty.com/advancedwarfare

• quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

Cod 2 den bu yana araliksiz cod oyununu online oynarim ,psn den bilen bilir

Sadece cod oynayan abilerimizden dolayi bu oyuna giriyorum ,ama bugun cildirtti beni bu cod sa mw2 mw3 ne nasil bir ruhsuz oyun oldu cikti boyle

Oynadigimiz mode search and destroy niye hard core unu kalldirirsin . Baglanti oyuncusu dolu oyun yine

Yazik bu oyunu bu sekilde nasil cikartabiliyorlar , hicmi bu oyunu test eden kisiler gormedi bu ruhsuzlugu , test ekibinin bir onceki oynadiklari oyun neydi super mari bros 2 mi

Bir serinin coktugu oyun , yok yeni oyun soyle boyle olacak diyorlarda bakalim umut fakirin ekmegi

Oyun Ruhsuz değil, oyuncular biraz........ vede .......
    Oyunun bozuyor bazı şahıslar..Ama yüzyüze çarpışanlar, taktik oynayanlarla çok zevkli oyun..Bazen nefret ediyorum küfrediyorum bazen çok heyecanlı ve güzel geçiyor..Oyuncular ile alakalı
    Tavsiyem ilk 2 dakika içinde oyunun temposuna bakın, çıkın veya kalın..

• orta halli oyuncular multi ekleyin akşamları takılırız psn:DenizLion
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

Hem nefretini kusmuşsun hemde bırakamıyorsun bf oynayabilirsin yaptığına nankörlük denir

Btf oynuyorum zaten devamlı , mw3 ü 35 gun mw2 yi 39 gün oynamışım eski oyunların kalitesi bunda olmadıgı için eleştirememmi

Ne nankörlüğü yapıyormuşum .Babamın firmasımı ne vermiş bedavaya bana

Season pass bile aldım bu oyuna blackopstan sonra mw3 mw2 ayarı bir oyun gelir umuduyla çıkmadan

Season pass alan oyuncularına bile hala 1 2 3 dolara skin packler yok extra custom class slot satmaya calışan para göz firmayı yaptıkları leş oyun için eleştirmemmi nankörlük .

Bütün aldığım cod oyunlarını bile satmadım arkadaşlarımla oynadıgım bir seri bir hatırası var diye , blackops serisine kızardım ama bu ap ayrı bişey çıktı Cod degil sadece ismi cod olan başka bir oyun bu

Aldığı puanlara bak anlarsın bugune kadar bukadar düşük puan alıp eleştirilen cod varmı .Fanatikliği bırak

• Adam almış riot c4 geziyor :D vsvs

"Adam almış riot c4 geziyor :D vsvs"
    yazmısısınız..Mesaj eleştirimi, övgü mü anlamadım??
    Ghost oyunu sinir bozucu olabiliyor bazen ama zevkle oynayanlara da saygı duymak lazım
    ne demiş atalarımız:
    Senin Battle Field'in sana benim Ghost'um bana :)))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 7 Mayıs 2014; 11:44:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

"Adam almış riot c4 geziyor :D vsvs"
    yazmısısınız..Mesaj eleştirimi, övgü mü anlamadım??
    Ghost oyunu sinir bozucu olabiliyor bazen ama zevkle oynayanlara da saygı duymak lazım
    ne demiş atalarımız:
    Senin Battle Field'in sana benim Ghost'um bana :)))))))

Ben oynayanlara nedemişimki ?

Riot alıpta c4 ü nerdeyse riot u önünden çekmeden atan oyunun açığından faydalanan oyunculara dediğimi diyorsan evet her oyundaki böyle açıkları kullanan oyuncular yüzünden işkence oluyor

Battlefield diyip duruyorsun , yazmışmıyım btf ile ilgili şöylede böyle diye

Burası forum değilmi :D komik ya herkes bir şeyleri sahipleniyor

Eleştiri geldimi ovvvvv nasıl laf dersin sadece burda değil dünyada çoğu forumda böyle

Ya eleştireceksinki adam önümüze kemik atar gibi oyun çıkarmasın

Bakın ghost dünyada bir çok forumda bir çok oyuncu tarafından eleştirildi

Yeni gelecek olan cod a bir bakın grafik motoru vsvs özellikle mw3 ü yapan studio yapıyor

Siz ne olursa olsun adı cod olsun tarzı oynarsanız , çok bekleriz eski kalitesinde oyunları

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.