Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ya biz oyunu övmüyoruz ki, ben yerden yere de vuruyorum ama biraz oyuncu, beleşçi,pusan, yatan çoluk çocuk tipler oyunu bozuyor..yoksa zeki oyuncularla gayet iyi oyun..hakkını yememek gerek..
    ping sorunu, konuşanların sesini ana menuden kısmamak..küfrediyorum herseferinde ama muadil oyun yok..BF demeyin, o yüzyüze sıcak çatışma değil..cod tarzı başka online yok..single player başka killzone, battle field, vegas, singlede Ok+
    ben de şahsen farCry oyununa ısınamadım..Grafik süper ama adam vurma, gerçeklik sevmedim..medal of honor, aynen adam vurma gerçeklik yok..gibi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

ya biz oyunu övmüyoruz ki, ben yerden yere de vuruyorum ama biraz oyuncu, beleşçi,pusan, yatan çoluk çocuk tipler oyunu bozuyor..yoksa zeki oyuncularla gayet iyi oyun..hakkını yememek gerek..
    ping sorunu, konuşanların sesini ana menuden kısmamak..küfrediyorum herseferinde ama muadil oyun yok..BF demeyin, o yüzyüze sıcak çatışma değil..cod tarzı başka online yok..single player başka killzone, battle field, vegas, singlede Ok+
    ben de şahsen farCry oyununa ısınamadım..Grafik süper ama adam vurma, gerçeklik sevmedim..medal of honor, aynen adam vurma gerçeklik yok..gibi gibi

Cod oyununu başka yapan şeyi söyliyeyim search and destroy modu , tam takım oyunu ses dinlersin haritada kim nerey gitmiş kontrol edersin vsvs

Cod oyununu btf den ayıran bir diğer olayda arkadaşlarınlan tam bir uyum içersinde olman , iyi kötü komik olaylara daha çok şahit olman

Bu cod u cod yapan unsurlar , mw1 mw2 mw3 ü boşuna oynamadık günlerce

Ama bu oyunda hakikatten bir gariplik var. Isınamadım ve bir çok kişi çevremde ısınamadı

Ps3 açtımmı listemde her akşam mw3 oynayan kişilerle dolu olurdu

Şimdi bakıyorum 1 2 kişi var yada yok genelde

Senelerdir oynadıgımız bir clanımız var yaş ortalaması yüksek ve cod dan başka oyun oynamıyorlar , btf vsvs girdiler alışamadılar kısaca zor geldi onlara

Sırf onlarla olan muhabbetimiz kopmasın diye arada açıyoruz

Umarım yeni gelecek olan oyun iyi gelirde kavuşuruz şu sd moduna ve saatlerce süren keyifli oyunumuza

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ozi_41 kullanıcısına yanıt
    Wm3 gibi değildi bu Ghost maalesef...Kasımda çıkıyor yeni Advanced Warfare bakaılı umarım Mw4 olur...
    Ben bir de 2 arkadaşa Ghost aldım kendi cebimden, ama girmiyorlar maalesef girseler de ben arkadaşlar ile aynı haritada olamıyorum zira çok kasıyor, çok uçuk adamlar, sinir bozucu tipler var..o sebeble sevdiğim haritalarda, sevdiğim oyun oynuyorum..
    Biz birbirmizi bıçaklayıp ertesi gün seni nasıl şöyle patlattım, bıçakladım vs anlatıyorduk..ghostta ben şahsen kimi öldürdüm, kim beni vurdu anlamuyorum okuyamıyorum çok küçük yazıyor ekranda..Karambole koş ateş et işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 7 Mayıs 2014; 15:27:04 >
  • Ghostu da mw serisinin yapimcilari yapti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Wm3 gibi değildi bu Ghost maalesef...Kasımda çıkıyor yeni Advanced Warfare bakaılı umarım Mw4 olur...
    Ben bir de 2 arkadaşa Ghost aldım kendi cebimden, ama girmiyorlar maalesef girseler de ben arkadaşlar ile aynı haritada olamıyorum zira çok kasıyor, çok uçuk adamlar, sinir bozucu tipler var..o sebeble sevdiğim haritalarda, sevdiğim oyun oynuyorum..
    Biz birbirmizi bıçaklayıp ertesi gün seni nasıl şöyle patlattım, bıçakladım vs anlatıyorduk..ghostta ben şahsen kimi öldürdüm, kim beni vurdu anlamuyorum okuyamıyorum çok küçük yazıyor ekranda..Karambole koş ateş et işte

Bana da bir ghost alirsan beraber oynayabiliriz

• bu oyunu seviyorum her akşam onlıne takılıyorum ama çok iyi oynayamıyorum yav çok küfür ediyorum ben adamı tarıyorum ölmüyor adam beni bir tıkda deviriyor bu nasıl oluyor arkadaş ya.15 kişiyi geçemiyorum birde 40 kere vuruluyom adamlar 60,70 yapıyor.birkere gördüm adam 95 kere vurmuş 2 kere ölmüş adam görünmezmi.oynamanın iyi bir yöntemi varsa yazarsanız sevinirim saygılar
  • Sponsorluğu bıraktım..Arkadaşlar iyi ama bir de 20 TL den 6 taksit yaptım, onu bile zor ödüyorlar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface005

bu oyunu seviyorum her akşam onlıne takılıyorum ama çok iyi oynayamıyorum yav çok küfür ediyorum ben adamı tarıyorum ölmüyor adam beni bir tıkda deviriyor bu nasıl oluyor arkadaş ya.15 kişiyi geçemiyorum birde 40 kere vuruluyom adamlar 60,70 yapıyor.birkere gördüm adam 95 kere vurmuş 2 kere ölmüş adam görünmezmi.oynamanın iyi bir yöntemi varsa yazarsanız sevinirim saygılar

Öncelikle aynı durum bende de var, sebebler:
    1-Adamlar 100 mbs gibi hızla bağlanıyor, Ghost düşük hızı da yükseği de aynı servere atıyor..hız farkından adama ateş ediyorsunuz ama adam sizi 1 saniye önce zaten vurmuş oluyor
    2-Adamlar bir şey arkasına saklandıklarında vurmak zor ama onlar beni kapı arkasından, taş arkasından kolayca vuruyor..
    3-Ben adama bomba atıyorum ayagının dibine düşüyor ölmüyor, nerden geldiği belli olmayan bomba ile ölüyorum..ne kol var adam haritanın bir kçşesinden bomba atmış
    4- Harbi maniac oyuncular var..Adam 30-40 kill yapıyor..
    5 Bazı oyuncularda birkaç perk birden açık ( Maraton, Speed, Agresiv vs vs vs..tazı gibi koşuyor)
    6-Adam koşarken ateş ediyorum sabit bir yerden, adamı hem vuramıyorum hem koşarken adam dönüp beni tek mermide vuruyor
    7-Sanırım bazılarının refleksi çok iyi..ben şahsım adıma adamı görsem, gez göz arpacık yapsam bile herif kıprdamasa bile 3-5 merimide anca vuruyorum..Adamlar gez göz arpacık..nişan almadan hop vuruyor nasıl anlamış değilim...
    Bir hata var ama bulamadım :))) harbi sinir bozucu

• Valla her haritanin bazi noktalari var oralari bilmek gerekir ve duvarin arkasindan vurma ozelligi var ve team death match yapmayin domination felan oynayin en azindan milletin nerelere pusmus olabilecegeni tahmin edersiniz

• Satılık CAL OF DUTY : GHOST

• Uzunca bir aranin ardindan dlcleri alip oyuna tekrar donuyorum. Ps4 de aktif 20+ yasindaki oyuncular psnden ekleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xleonhart -- 9 Mayıs 2014; 13:35:45 >
  • quote:

quote:

bu oyunu seviyorum her akşam onlıne takılıyorum ama çok iyi oynayamıyorum yav çok küfür ediyorum ben adamı tarıyorum ölmüyor adam beni bir tıkda deviriyor bu nasıl oluyor arkadaş ya.15 kişiyi geçemiyorum birde 40 kere vuruluyom adamlar 60,70 yapıyor.birkere gördüm adam 95 kere vurmuş 2 kere ölmüş adam görünmezmi.oynamanın iyi bir yöntemi varsa yazarsanız sevinirim saygılar

1-Adamlar 100 mbs gibi hızla bağlanıyor, Ghost düşük hızı da yükseği de aynı servere atıyor..hız farkından adama ateş ediyorsunuz ama adam sizi 1 saniye önce zaten vurmuş oluyor
    2-Adamlar bir şey arkasına saklandıklarında vurmak zor ama onlar beni kapı arkasından, taş arkasından kolayca vuruyor..
    3-Ben adama bomba atıyorum ayagının dibine düşüyor ölmüyor, nerden geldiği belli olmayan bomba ile ölüyorum..ne kol var adam haritanın bir kçşesinden bomba atmış
    5 Bazı oyuncularda birkaç perk birden açık ( Maraton, Speed, Agresiv vs vs vs..tazı gibi koşuyor)
    6-Adam koşarken ateş ediyorum sabit bir yerden, adamı hem vuramıyorum hem koşarken adam dönüp beni tek mermide vuruyor
    7-Sanırım bazılarının refleksi çok iyi..ben şahsım adıma adamı görsem, gez göz arpacık yapsam bile herif kıprdamasa bile 3-5 merimide anca vuruyorum..Adamlar gez göz arpacık..nişan almadan hop vuruyor nasıl anlamış değilim...

"adama ateş ediyorsunuz ama adam sizi 1 saniye önce zaten vurmuş oluyor"

Yav he he,

Beceriksizliğinizi başka nedenlere yığarak kendinizi avutmayın, sen adamın karnına, ayağına 30 mermi atmak yerine kafasına 1 mermi atsan aynı etkiyi görür, bunu internet hızına vardırmak tamamen kuruntu

• quote:

Yeni Warfare geliyor, Ghost hala harita çıkartıyor

http://www.callofduty.com/ghosts/dlc/dlc2-devastation?utm_campaign=001494&utm_medium=Email&utm_source=ET&utm_content=bdycta2

iyi de bu hep boyleydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

quote:

Yav he he,

Beceriksizliğinizi başka nedenlere yığarak kendinizi avutmayın, sen adamın karnına, ayağına 30 mermi atmak yerine kafasına 1 mermi atsan aynı etkiyi görür, bunu internet hızına vardırmak tamamen kuruntu

Dostum bir yerde haklisin bir yerde haksizsin haksiz oldugun nokta bnmde basima geldi cogu kez killcamde gorunuyor bariz ates etmedigin yada adami gordugun yerde olmadi bunun terside oluyor ben cok gordum adam resmen yanimdaki bosluga ates ediyor daha once gectigim yerlere eskisine gore iylesme var dersem yalan olur ama gelecek oyunlarda mutlaka ilerleme olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

quote:

Yav he he,

Bosa sallama yigenim gec beceri islerini, cod tamamen net hizinla alakali bir oyun ins yenisinde duzeltirler.

• Yeni mapleri sadece şu yeni silah için almak istiyorum. Büyük ihtimalle de alacağım.
  • Ghost tamamen ping gözetmeden 100mbp ile 1 mbp hızı aynı servere atıyor, elbette etkjisi var, insanlar neden Ghost oyunu için sinirli, kafayı yiyor ...
  • Önce maverick silah vardı, şimdi bitane Mp4 tarzı silah gelmiş..Silahlar da para ile satılacak ise yandık..Hala Stinger gelmedi..Şu helikopterlere Gıcık oluyorum..Benim takım da alsa düşman da alsa nefret ediyorum..5 dakikada oyun mu biter..Adam ta ta ta ta 30-40 kill yapıyor zaten 75 te bitiyor..Zaman 10 dakika ise 10 olmalı nedir bu 75 mantığı anlamış değilim..
    Eski Mw3 barabones (uçan araçlar bombalar yok, erkekçe yüzyüze savaş..bu tercih olmalı isteyen bombardımanda oynasın ama isteyen sessiz sakin oynasın)

Kasım ayı gelsin de ben bu Ghostu ne yapacagımı biliyorum :)) sabrediyoruz şimdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_17

Satılık CAL OF DUTY : GHOST

Fiyat?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.