Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sdcvn

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Orijinalden alıntı: C.E.O

quote:

quote:

Bf 4 satıp cod ghosts almayı düşünüyorum sizce yapmalı mıyım?-

Hayır.

Nedeni nedir?

Benim için bir çok sebebi var.

Yıllardır değiştirmeden kullandıkları çöp grafik motoru
    Yetersiz sayıda multiplayer oyuncu desteği ve buna bağlı küçük haritalar
    Saniselik ölümler ve mesafe farkından oluşan 100ms pingin oyunu büyük ölçüde etkilemesi

Şeklinde uzaaar gider..

Özür dileyerek konuya dahil olmak istiyorum ama, birkere BF iel Cod tamamen farklı kulvarda...
    iki oyunu aynı kulvarda karşılaştırmak hata..
    Single player olarak BF tamam güzeldir..Ama online oyunda Cod gibisi yoktur...Tercih meselesi ama biraz açıklamak gerek
    Araç,uçak,tank vs kullanmak istiyorsanız, devasa haritalarda yol alıp düşman aramak istiyorsanız BF alın..Düşmanı bulmak savaşmak, yakın çatışma güç BF de..Grafik herşey değil..Crysis oyunu Grafik süper ama yapay zeka sıfır..gerçeklik yok...
    Yüzyüze, sıcak çatışma, sadece silah ile savaşmak istiyorsanız Cod tektir bu konuda.. (Ghost ayrı bir hikaye oraya geleceğim)
    Kilzone gibi singlede süper oyunlar onlinede sıfırdır, o tadı vermez...
    ikisi de savaş oyunu diye aynı kulvara sokamazsınız...
    Call of duty de oyuncular kocaman, büyük ve yüzyüze savaş vardır..
    Ghost olayına gelirsek Ghostta maalesef düşman biraz küçük, sinmeler pusmalar, internet hızına bağlı sorunlar, erken ölme, serseri kurşun vs var..
    Kasım ayında Advanced War çıkıyor yeni Call of Duty...Ghost satılıp bu alınabilir..Ama cod sever birisi BF oynayamaz benim görüşüm
    Ama şuanda COD tarzı oyun için Ghosta elimiz mahkum..BF tamamen farklı, Cod oynayan biri BF oynayamaz..
    Kimisi Medal of Honor, Brothers gibi diğer savaş oyunlarını da sevebilir..Ama hepsi tamamen farklıdır, Online savaşta COD serisi tamamen farklı ve özeldir..SDingleden bahsetmiyorum..bunu hatırlatmak lazım..saygılar

ilk cümleyi okudum sadece ikisi nasıl ayrı kulvarda oluyor yahu ahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar online a yeni başladım sadece ripper silahını almak mümkün mü yoksa komple 115 tl ye season pass mi almamız gerekiyor ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bf 4 satıp cod ghosts almayı düşünüyorum sizce yapmalı mıyım?-

Hayır.

Nedeni nedir?

Benim için bir çok sebebi var.

Yıllardır değiştirmeden kullandıkları çöp grafik motoru
    Yetersiz sayıda multiplayer oyuncu desteği ve buna bağlı küçük haritalar
    Saniselik ölümler ve mesafe farkından oluşan 100ms pingin oyunu büyük ölçüde etkilemesi

Şeklinde uzaaar gider..

Özür dileyerek konuya dahil olmak istiyorum ama, birkere BF iel Cod tamamen farklı kulvarda...
    iki oyunu aynı kulvarda karşılaştırmak hata..
    Single player olarak BF tamam güzeldir..Ama online oyunda Cod gibisi yoktur...Tercih meselesi ama biraz açıklamak gerek
    Araç,uçak,tank vs kullanmak istiyorsanız, devasa haritalarda yol alıp düşman aramak istiyorsanız BF alın..Düşmanı bulmak savaşmak, yakın çatışma güç BF de..Grafik herşey değil..Crysis oyunu Grafik süper ama yapay zeka sıfır..gerçeklik yok...
    Yüzyüze, sıcak çatışma, sadece silah ile savaşmak istiyorsanız Cod tektir bu konuda.. (Ghost ayrı bir hikaye oraya geleceğim)
    Kilzone gibi singlede süper oyunlar onlinede sıfırdır, o tadı vermez...
    ikisi de savaş oyunu diye aynı kulvara sokamazsınız...
    Call of duty de oyuncular kocaman, büyük ve yüzyüze savaş vardır..
    Ghost olayına gelirsek Ghostta maalesef düşman biraz küçük, sinmeler pusmalar, internet hızına bağlı sorunlar, erken ölme, serseri kurşun vs var..
    Kasım ayında Advanced War çıkıyor yeni Call of Duty...Ghost satılıp bu alınabilir..Ama cod sever birisi BF oynayamaz benim görüşüm
    Ama şuanda COD tarzı oyun için Ghosta elimiz mahkum..BF tamamen farklı, Cod oynayan biri BF oynayamaz..
    Kimisi Medal of Honor, Brothers gibi diğer savaş oyunlarını da sevebilir..Ama hepsi tamamen farklıdır, Online savaşta COD serisi tamamen farklı ve özeldir..SDingleden bahsetmiyorum..bunu hatırlatmak lazım..saygılar

Farklı kulvardan sonrasını okumadım.İyi günler.

• Gorkem.IX kullanıcısına yanıt
    nasıl aynı kulvar oluyor, yapı ve oynanış olarak tamamen farklı, silahlar farklı, sistem farklı, haritalar araçlar farklı, oyun motoru farklı, ikisindede paraşüt,uçak,tank vs kullanıyorsunuz ben mi bilmiyorum,
    aynı kulvarda ben mi bilmiyorum izah ederseniz sevinirim....Zahmet edip yazımı sonuna kadar okusa idiniz ne demek istediğimi anlardınız....
    Diğer yorum yapan arkadaşa da saygılarımı iletiyorum, okumadığınız birşeye alay edercesine yorum yazmak nedir anlamadım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 15 Mayıs 2014; 18:56:19 >
  • sokar tabi kardeşim ikisi de modern fps oyunu titanfall gibi sci fic bi oyunla bile karşılaştırabilirsin fps ile tps oyunu aynı kulvarda karşılaştıramazsın öyle şey mi olur.

• Gorkem.IX kullanıcısına yanıt
    Son mesajımı dikkatle okur ve ona göre hatalı yerleri alıntı yaparak yazarsanız sevinirim..
    First Person Shooter olarak kategoriden bahsetmiyorum..Kategori olarak aynı kulvar olması farklı, oynama biçimi olarak tamamen ayrı
    Killzone, Vegas,medal of honor,Quake,Unreal, bunları aynı kulvara mı sokacaksınız oynama, online multiplayer olarak?
    Grand trusmo, Need for speed, Maclaren..bunları aynı kulvara mı sokacaksınız RAce olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 15 Mayıs 2014; 19:09:06 >
  • quote:

Son mesajımı dikkatle okur ve ona göre hatalı yerleri alıntı yaparak yazarsanız sevinirim..
    First Person Shooter olarak kategoriden bahsetmiyorum..Kategori olarak aynı kulvar olması farklı, oynama biçimi olarak tamamen ayrı
    Killzone, Vegas,medal of honor,Quake,Unreal, bunları aynı kulvara mı sokacaksınız oynama, online multiplayer olarak?
    Grand trusmo, Need for speed, Maclaren..bunları aynı kulvara mı sokacaksınız RAce olarak

Adam inatla anlamiyor sen hala kendini yipratiyorsun anlatmak icin. Bosa zaman harcama yani. Nasil olsa o bidigini savunacak. Fifa ile cod bile ayni diyebilir.

• xleonhart kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım konuya dahi olacaksan oku öyle konuş lütfen...Varsa kendi cümlelerin yaz veya sus..Nedir bu fanatiklik
    Burası Ghost formu..Begenmeyen oynamaz ama Ghosta çöp, iğrenç, şu bu deyip Ghost oynayan biri olarak bana söz hakkı düşüyor ise konuşurum..
    Okumadan nedir bu küçük düşürücü ifadeleriniz...
    Battlefield ile Ghostu kıyaslamayın diyorum oynama şekli olarak farklı diyorum..Aynı diyorsanız tamam Galilenin dediği gibi dünya hala dönüyor siz ne derseniz deyin..Saygılar ve Lütfen cavabınız varsa cümlelerimi tek tek alıntılayıp karşı görüşünüzü yazın..Bu benim görüşüm, kimseden alıntı da yapmıyorum..Ama lütfen seviyeli tartışma yapalım...
  • Bazen yazi uzun olunca ben de okumuyomama okumamayi saygislik olarak yapmiyom ve okumadigim icin o konuyla ilgili pek yorum yapmiyom ki hem ghost hem bf4 almaya degmez ve bu ikisi farkli oyunlar soyle bir 100 m kosusu bir de 10.000 m kosusu vardir ve kosanlara da kosucu denir

• 2 gb lik güncellemeyi gördüm, sonra oyunu sildim her ay 2 gb güncellememi yapcaz. Hayır sonuç bişi gelse yapalım, 2 gb yapıyoruz ortada bişi yok, sildim oyunu isteyen varsa takasa açığım.
  • Battlefield savaş oyunudur strateji ve takım oyunu ön plandadır dolayısı ile çoklu oyuncu ve savaş içeriği gerektiren yapıda olmak zorundadır. Call Of Duty savaş oyunu değildir dolayısı ile bu kulvarda ki çoklu oyuncu, mesleki görevler ve savaş araçları gibi detayların olması beklenemez. Grafiksel ve motor eleştirisi yapılabilir ama oyuncu sayısı - harita boyutu ve araç konusunda eksik denemez. Call Of Duty'yi Counter-Strike ile aynı kulvara sokabilirsiniz ama BF ile aynı kulvara sokulamaz. Yukarıda bir arkadaş BF'yi satıp Cod almak istediğini yazmış bunun cevabı bence forum yorumları ile bulunamaz bir şekilde oyunun Multiplayer'ını test etmesi gerekiyor. Call Of Duty fazla stratejik bir oyun değildir hızlı reflekse odaklı devamlı hareket ve 3-5 saniyede bir düşman ile yüz yüze geleceğin daha arcade yapıda action bir FPS oyundur. Klan ve takım oyunu zorunluluğu olmaksızın tek başına başarılı olabilceğin ve uzun saatler zaman öldürebilceğin bir yapıdadır. Geçtimi bilmiyorum ama yakın bir zamanda 2 günlüğüne multiplayer bedava olacaktı merak edenler için güzel bir fırsat indirip 2 gün oynayın size hitap edip etmediğini o şekilde anlayabilirsiniz.

• Oyuna gelen güncellemeler oyunun boyutunu geçti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu bende sildim.
  • takas etmek istiyorum BF4 veren yok ama. Bıktırdı bu oyun keşke ilk başta BF4 verip bunu almasaydım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

takas etmek istiyorum BF4 veren yok ama. Bıktırdı bu oyun keşke ilk başta BF4 verip bunu almasaydım

bf4 de deymez....
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

quote:

takas etmek istiyorum BF4 veren yok ama. Bıktırdı bu oyun keşke ilk başta BF4 verip bunu almasaydım

bf4 de deymez....

çok sinir bozucu oyun hocam ortalama diye bir şey yok.Bir maç 20ye 5 yapıyorum bir maç 5-20 çok dengesiz.Sinirlerim alt üst oldu Black Ops 2 nib gözünü seveyim.Bıktırdı bu wolfenstein online'ı iyi olmazsa BF4 alacağım.

• quote:

quote:

quote:

bf4 de deymez....

çok sinir bozucu oyun hocam ortalama diye bir şey yok.Bir maç 20ye 5 yapıyorum bir maç 5-20 çok dengesiz.Sinirlerim alt üst oldu Black Ops 2 nib gözünü seveyim.Bıktırdı bu wolfenstein online'ı iyi olmazsa BF4 alacağım.

valla ben de ghost u verdim bf4 aldım ama bence pek deymedi ama isterseniz sizde alıp bir deneyin olmadı onu da satarsınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

bf4 de deymez....

valla ben de ghost u verdim bf4 aldım ama bence pek deymedi ama isterseniz sizde alıp bir deneyin olmadı onu da satarsınız

Ps4u aldığımda almıştım zaten BF'yi,o aralar çok lag sorunu vs. var diye cod almıştım pişman oldum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bf4 de deymez....

Ps4u aldığımda almıştım zaten BF'yi,o aralar çok lag sorunu vs. var diye cod almıştım pişman oldum

Kusura bakmayin yanlis anlamisim o zaman ben ben de bir ara gow ascensionu satmistim ama sonradan ozledim yine aldim ama baktim onlin daki sorunlar daha kotu gene biraktim uzun lafin kisasibence bf4 de ghost da deymez.

• Battle Field Oyun Cd lerinde multiplayer oynamak için CD deki KOD, sadece bir oyun konsolu için, başka konsolda çalışmıyor diye biliyorum, eskiden bende merak edip BF oynadığımda multiplari tek kullanımlıktı,sattığım arkadaş multiplayer oynamayacagı için sorun olmamıştı.. başkasına sattığınız veya başkasından aldığınız zaman multiplayer için KOD almak ve ücret ödemek gerekli sanırım, emin değilim..(Şimdiki yeni versiyon nasıl bilmiyorum, dikkat etmek lazım ek ücret gerekebilir online için)
    Ghost (Multiplayer olarak) maalesef sinir bozucu, Cod serisinin en kafa yediren oyunu..Almayanların hiç bulaşmamasını tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 17 Mayıs 2014; 18:33:32 >
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.