Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sdcvn

Spealist varsa perklerde, bu devreye giriyor..normal perkleri es geçiyor....spealist pekini inaktif yapmanız gerek...

Tesekkür ederim dostum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ghostu kim yazdı ise agzıma geleni söyledim..Ya helikopter var, Stinger yok..Helikopter öyle bir seviyede uçuyor ki..Tüfekle nişan almak imkansız, vurulsa da düşmüyor..Sinir olmak içten değil yaaa..Ayrıca bıdı bıdı konuşan tipler var, ana menuden konuşmalar kapatılmıyor..ille oyun başlayıp MUTE yapmak gerek..neden oyun setupta konuşmalar kapatma yoktur ki???kıracagım bu oyunuuuuuu :) ya sabır...
  • Arkadaşlar elimde fazladan ghosts var (pc), aranızda almak isteyen varsa yeni cod: advanced warfare ile takas edebilirim.
    hem siz istediğiniz oyunu almış olursunuz hem de ben.
  • 3 Haziranda çıkacak olan invasion pack videosu.

Pack'de Modern Warfare 2'nin ünlü haritası Favelada yer alacak..

• Fevala dışındakiler çok küçük..Sıkış tepiş haritalar güzel olmuyor...Çok geniş olmayan ama taktik geliştirlecek haritalar olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

3 Haziranda çıkacak olan invasion pack videosu.

favela iyiymiş ama mw2 aç oyna daha iyi 3 Temmuz bu arada playstation için 1 ay geç geliyor ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 30 Mayıs 2014; 22:36:10 >

• Beyler bu cod ghosts'un bluray'i ps4e takınca blurayi okuma sesi hiç durmuyor diğer oyunlarda 1-2 dk sonra duruyor bunda sürekli mi okuyor anlamadım bi duruyor bi başlıyor?

• devastation dlc'sini aldım 2 harita önceki mw'lardan bari değişik bi harita yapsalarmış bu kadar olmaz dedim iyi güzel ama parasını hak etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

Beyler bu cod ghosts'un bluray'i ps4e takınca blurayi okuma sesi hiç durmuyor diğer oyunlarda 1-2 dk sonra duruyor bunda sürekli mi okuyor anlamadım bi duruyor bi başlıyor?

maalesef sürekli okuma sesi var (Ps3 kullanıyorum ama sessiz ortamda ses duyuluyor)
  • Oyunu gun gectikce sevmeye basladim.Ilk zamanlarda kanser ediyordu sabirla ve Vector ve Remington silahlarinida kullanmaya baslamamla iyi bi duruma geldim oyunda

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

3 Haziranda çıkacak olan invasion pack videosu.

favela iyiymiş ama mw2 aç oyna daha iyi 3 Temmuz bu arada playstation için 1 ay geç geliyor ya

Şu dlc haritalarına gördünmü oyunu sattıgıma bin pişman oluyorum. Btf oynuyoruz iyi güzelde bu cod havası başka zaman zaman bizi deli etsede aranıyor. 11. ayda çıkacak yeni cod asla satmayacagım ne olursa olsun sonrasında aranıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edward Blackbeard Teach

Arkadaşlar elimde fazladan ghosts var (pc), aranızda almak isteyen varsa yeni cod: advanced warfare ile takas edebilirim.

burası pc forumu mu arkadaşım konuya bir baksaydın,insanlar neyle ilgili konuşuyor diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

quote:

Orijinalden alıntı: Edward Blackbeard Teach

Arkadaşlar elimde fazladan ghosts var (pc), aranızda almak isteyen varsa yeni cod: advanced warfare ile takas edebilirim.

burası pc forumu mu arkadaşım konuya bir baksaydın,insanlar neyle ilgili konuşuyor diye

K3S.
  • arkadaşlar prestij açmanın rütbe amblemi dışında bir artısı var mı?

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relaxmovie -- 1 Haziran 2014; 23:54:06 >
  • Çok açık söylüyorum şuana kadar çıkmış tüm oyunları oynamış biri olarak iyi ki COD u sona saklamışım. PS4 de COD ile yarışabilecek bir oyun şuan için yok!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

COD Ghosts'un multisini dün ilk defa oynamaya çalıştıtım.Ama odalara giremiyorum.Botlarla savaşıyorum.Bana düşman ve kendi botlarını seç diyor ve onlarla oynuyorum.Normal multiye giremiyorum.Multiplayer kısmını seçiyorum ve karşıma odalar çıkmıyor.Oyunu kendim kuruyorum,botları seçiyorum ve ancak öyle sanal bir şekilde oynayabiliyorum.Gerçek oyuncularla oynayamıyorum.Oyunu GG'den yeni aldım ve problemi çözemedim.

Oyun DLC hediyeli,İncludes Free Fall Bonus map.Acaba problem bununla mı ilgili?

Yardımcı olursanız sevinirim.

hocam ben her akşam online oynuyorum. mutiplayer dedikten sonra orada oyun zorlugunu daha sonrada hangi tür oyunu oynayacağını seçiyorsun ben death match seçiyom oradan find game diyimce otomatik bulup ekliyor oyuna

• Muhtemel Squad veya başka yere girip ordan Multi oynuyorsunuz..Burada Botlar secip oynuyorsunuz..yapmanız gereken Normal moddan Onlineye gireceksiniz...oda secmek yok..oyun kendi atıyor rastgele..bazen loby den çıkma izni veriyor başka loby için
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Muhtemel Squad veya başka yere girip ordan Multi oynuyorsunuz..Burada Botlar secip oynuyorsunuz..yapmanız gereken Normal moddan Onlineye gireceksiniz...oda secmek yok..oyun kendi atıyor rastgele..bazen loby den çıkma izni veriyor başka loby için

Maalesef kardeşim multiplayere giriyorum ama olmuyor.Multiplayer giriş videolarını izledim ama bende multiplayer'e girdiğimde find game diye bir bölüm yok.

Nasıl yok ya :) bi foto çek koy şuraya bakalım
  • PS veya Ps4 değil mi?? PC den bahsetmiyorsunuz umarım...Bilgisayardan oynuyor olmayasınız????? Yukarda da bahsi geçti..Ne yaptığınızı aşama aşama yazarmısınız (resim varsa da ok..)

Zor ihtimal ama size DEMO tarzı bir oyun vermiş olmasınlar
    sizin ifade "Oyun DLC hediyeli,İncludes Free Fall Bonus map"
    Oyunun Cd sine,kapağanına bakıp yazarmısınız ne olduğunu? hatta resmini çekerseniz sorun anlaşılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 5 Haziran 2014; 9:55:14 >
  • PS3 Bende de var..Aynen yazıyorumi eğer bu menuleri görmez iseniz sizin oyun kısıtlı versiyon olabilir iade edin:
    1-Ghost oyun başlatılır (Benim multiplayere ayarlı oldugundan direk multiplayer menu geliyor)
    Oyunu single player oynuyorsanız, menudan online/Multiplayer secerseniz, Squad veya Extintci.. secmeyeceksiniz, Play online seçeceksiniz..
    Benim Oyun başlayınca Reklamları gecin ekrana gelen
    -Call Of Duty Ghost yazısı altta Press >
    -gelen menu (solda)
    1)Play Online--Bunu çalıştırıyorsunuz
    Local (Bu değil)
    LAN (Bu değil)
    Squad (bu değil)
    Extinc...(Bu değil)

2)Find Game
    Standart--Bunu çalıştırıyorsunuz
    Team Deathmart (bunlardan birini seçiyorsunuz)
    xxx
    xxxx
    xxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 5 Haziran 2014; 15:03:47 >
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.