Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysn61

Oyuna girince çıldırıyorum yahu.Cod mp oynuyorum bunca yıldır bu oyunla kafayı yedim nasıl bi mp bu ulan doğduğum gibi ölüyorum sağa dön öl sola dön öl hateket et öl

Devastation DLC'sini al ruins hariç diğer haritalar çok iyi sıkıntı çekmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod degil bu ismi cod olan baska bir oyun

Bops serisinden sonra mw serisinden oyun cikardi

Sledgehammer bence yetistiremedi oyunu bunu ara oyun olarak acele birsekilde cikardilar ve boyle leş bir oyun ortaya cikti . Oyunda birde mode yok devamli oyuncularin oynadigi modelar kaldirilmis hardcore sd ,sabotage ctf vsvs

Umarim yeni oyun duzelir .Modelar gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi_41 -- 18 Haziran 2014; 12:40:24 >
  • Oyunu bitirdim gayet güzeldi fakat sonunu saçma buldum

• bende ps4 oynarken bir türlü adamı koşturma ve yerde kaydırma tuşunu bulamadım
  • Beyler PS3 için SEASON PASS i olanlar varmı? veya kardeşlik yapabilicekler? PAL hesaplar için.
  • MW3'de mevcut, Ghosts'da o yok öyle bir Perk!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 23 Haziran 2014; 18:36:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Merhaba,Ben yeni yeni Ghost multi oynamaya basladim ama perkleri bilmiyorum.Sizce yeni baslayan ve ilk kez PS kullanan biri hangi perkleri kullanmali.Bir de COD WAW'da bir perk vardi,adini tam hatirlayamiyorum ama Mytrom mu neydi.Oldugun here el bombasi birakiyordun.Bu perk ya da benzeri Ghost ve MW3'de mevcut mu?

yeni çıkan codlarda martyrdom yok. sadece mw3 de deathstreak olarak var. sayısını unuttum da atıyorum 3 kez üst üste öldün 3. ölüşünde yere bomba bırakıyosun. ama dediğim gibi deathstreak olarak var mw3te perk olarak kalktı o çok tepki aldı. yeni başlayan biri olarak perk tavsiyem de valla ghoststaki perk sistemi biraz değişik bi de çok perk var biraz unuttum bayadır oynamadım. ama steady aim perkini al napıp et konsolda yeni başladıysan işe yarar hedefi açmadan taradığında rahat adam vurursun mermiler tek bi noktada toplanır. çok fazla aim almana gerek kalmaz

• quote:

Zaten multide çok zorlanıyorum birini vurmak için.Steady Aim'in çok faydası olur bana o zaman.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Eve gidince bende deneyeceğim :) (Doktor değil asistan :D )
  • quote:

Sende mi çok zorlanıyorsun?

Aynı zamanda "Tıhtor oturdu mu?"

Evet uzun süre ara verince biliosun mevzuyu :) yoksa eski Hardcore :D S&D'culardanız..
  • arkadaşlar ilgilenen olursa imzamdaki kulaklığı satıyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_93696955/f_//tm.htm#93696955

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 25 Haziran 2014; 9:50:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

bende ps4 oynarken bir türlü adamı koşturma ve yerde kaydırma tuşunu bulamadım

Koşarken, (durmadan, iki tuşa birden) eğilme tuşuna basarsanız adam yerde kayıyor..Ayrı bir tuş yok...
  • Selam beyler foruma bayağı oldu giremedim 5-6 ay siteye ara vermistim istemeden, sitede 4. yılım olduğunu gördüm hem bir gireyim hem de bir iki tane soru sorayim sizlere diye.

PS3 hala Black Ops 2 oynuyorum arkadaşımla beraber de artık Ghosts geçişi yapsak mi diye düşündük ama sunucuların durumu bizi endişe etti. Black Ops 2 Online 200.000 kişiyi geçmiyor, TDM harici Domination ve S&D oynanıyor sadece.

Su an PS3 üzerinde aktif kaç kullanıcı var? Ben girdigim zaman Demolition oynayabilir miyim rahat o da buluyor mu sormak istediğim bu. Gidip te aynı adamlarla her gün oyun çevirmek istemiyorum.

Bunun yanında Online Split-Screen özelliği devam ediyor olmalı umarım arkadaşımla beraber aynı PS üzerinden oynamak için alacağız zaten bu da önemli, ilk aradığımız kıstas ilk paragrafta belirttiğim gibi oyuncu sayısı.

Bunun yanında harita, silah muhabbetine girmek istemedim onları bir araştırayım bakalım durumları neymiş. Cevap bekliyorum sizlerden teşekkür ederim. :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: KmKz_Lito

Selam beyler foruma bayağı oldu giremedim 5-6 ay siteye ara vermistim istemeden, sitede 4. yılım olduğunu gördüm hem bir gireyim hem de bir iki tane soru sorayim sizlere diye.

PS3 hala Black Ops 2 oynuyorum arkadaşımla beraber de artık Ghosts geçişi yapsak mi diye düşündük ama sunucuların durumu bizi endişe etti. Black Ops 2 Online 200.000 kişiyi geçmiyor, TDM harici Domination ve S&D oynanıyor sadece.

Su an PS3 üzerinde aktif kaç kullanıcı var? Ben girdigim zaman Demolition oynayabilir miyim rahat o da buluyor mu sormak istediğim bu. Gidip te aynı adamlarla her gün oyun çevirmek istemiyorum.

Bunun yanında Online Split-Screen özelliği devam ediyor olmalı umarım arkadaşımla beraber aynı PS üzerinden oynamak için alacağız zaten bu da önemli, ilk aradığımız kıstas ilk paragrafta belirttiğim gibi oyuncu sayısı.

Bunun yanında harita, silah muhabbetine girmek istemedim onları bir araştırayım bakalım durumları neymiş. Cevap bekliyorum sizlerden teşekkür ederim. :-)

valla ben de bayadır bo2 ye girmedim ama tecrübelerime dayanarak bi kaç şey söyliyim. başta belitmişsin zaten TDM-DOM-SD harici oyun tiplerinden çok fazla verim alacağını sanmıyorum adam olsa bile sürekli aynı kişilerle döner çok fazla lobi seçeneğin olduğunu düşünmüyorum ama tabi sen yine de bi yokla oyunu gir bişey kaybetmezsin. split screen olayına gelince de multiplayerda o özelliğin çok fazla verim sağladığından söz edemicem black ops1 den beri var o özellik biz ara ara oynamıştık yani benim kendi açımdan ben çok fazla performans alamadım. fpsyi düşürüyo bi kere o aşikar. en azından bana öle geldi. tek ekranda olduğu gibi rahat adam vurulmuyo 1-2 el sora bıkarsınız kanımca ama yine de deneyin tabi insanın kendi gözüyle görmesi farklı. diceklerim bu kadar hani kulağına küpe olsun ama sen yine de aklındakileri oyuna girerek kendin test et ve dene. ama benim tavsiyem farklı makinalardan arkadaş gruplarıyla oynamanız. özellikle zombie.

• KmKz_Lito K kullanıcısına yanıt
    Ghost için oyuncu sayısında sıkıntı yok sadece bölgesel saat dilimine göre farkıl dünya ülkelerinde yogunluk olabiliyor.Ama sorun serverlerin baglantı hızı gözetmeden herkesi (6+6 enfazla 12 kişilik lobiler) aynı lobiye atması..bu da çok hızlı baglantısı olan ile düşük baglantısı olanların aynı oyunda olması, saniye farkı ile çabuk ölme, adama ateş ederken adamın sizi vurması sorununa yol açıyor..Birde sinir birşey oyun içi konuşmalar oyun başlamadan kapatılmıyor, konuşan, şarkı söyleyen, çocuk yaşta oyuncuların muhabbetleri var ilk 1-2 dakika mecburen duyuyorsunuz..Ancak oyun başlayınca manuel kapatılıyor..Sistem açılınca aynı şey tekrar..Ana menuden bu özellik yok...
    Arkadaşlarınız ile oynayacak iseniz (LAN) sorun yok, oyun gayet güzel..Ama online oynamada, oyunculara bağlı sinir durumları var..Yatan pusan bidolu adam olabiliyor..Oyun fazla hızlı..nerden geldiği belli olmayan kurşunla ölüyorsunuz..
    Ama şu var ki..Önceki Cod serisine alışık ver rationuz yüksekse sizi etkilemez...
    Ghostun en büyük sorunu ping olayı yok..10 mbs baglantılı biri ile 100 mbs baglantılı aynı oyuna düşüyor bazen..bazen de güzel maç oluyor...
    Beklerim derseiniz Kasımda yeni modern warfare çıkıyor...
    Olan birinde test etmeniz gerek, zira Ghostu yerden yere vuran da var, öven de var..ben Ps3 te oynuyorum..Çok kasarsa oyun çıkıp başka lobiye geciyorum..Şimdilik oynanabilecek en iyi multiplayer ghost...Kasım ayına kadar bekliyoruz yenis WM için..

• quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Ghost için oyuncu sayısında sıkıntı yok sadece bölgesel saat dilimine göre farkıl dünya ülkelerinde yogunluk olabiliyor.Ama sorun serverlerin baglantı hızı gözetmeden herkesi (6+6 enfazla 12 kişilik lobiler) aynı lobiye atması..bu da çok hızlı baglantısı olan ile düşük baglantısı olanların aynı oyunda olması, saniye farkı ile çabuk ölme, adama ateş ederken adamın sizi vurması sorununa yol açıyor..Birde sinir birşey oyun içi konuşmalar oyun başlamadan kapatılmıyor, konuşan, şarkı söyleyen, çocuk yaşta oyuncuların muhabbetleri var ilk 1-2 dakika mecburen duyuyorsunuz..Ancak oyun başlayınca manuel kapatılıyor..Sistem açılınca aynı şey tekrar..Ana menuden bu özellik yok...
    Arkadaşlarınız ile oynayacak iseniz (LAN) sorun yok, oyun gayet güzel..Ama online oynamada, oyunculara bağlı sinir durumları var..Yatan pusan bidolu adam olabiliyor..Oyun fazla hızlı..nerden geldiği belli olmayan kurşunla ölüyorsunuz..
    Ama şu var ki..Önceki Cod serisine alışık ver rationuz yüksekse sizi etkilemez...
    Ghostun en büyük sorunu ping olayı yok..10 mbs baglantılı biri ile 100 mbs baglantılı aynı oyuna düşüyor bazen..bazen de güzel maç oluyor...
    Beklerim derseiniz Kasımda yeni modern warfare çıkıyor...
    Olan birinde test etmeniz gerek, zira Ghostu yerden yere vuran da var, öven de var..ben Ps3 te oynuyorum..Çok kasarsa oyun çıkıp başka lobiye geciyorum..Şimdilik oynanabilecek en iyi multiplayer ghost...Kasım ayına kadar bekliyoruz yenis WM için..

Teşekkürler hocam ilginiz için.

Bağlantı problemi üç çizginin altını görmediği sürece önemli değil MW2 oyunundan beri aynı taş aynı hamam alıştık artık, 1.70 K/D oranı var bana göre yeterli girdigim bir lobide oyunu taşıyacak performans koyuyorum ortaya bu da bana yetiyor.

Ben arkadaşım ile düşündüğüm zaman hem PS4 alanların hem de Ghosts almayanların durumunu düşünüp PS3 sunucularının durumunu sormak istedik, o yoğunluğu arıyoruz çünkü şu an. Kasım ayında çıkacak oyun ise hayal gibi.

Bu forumu takip edip üye olduğumda çocuktum bildiğin ama şimdi lise son sınıfa ayak basıyorum artık malum sınav tarihinin her dakika yaklaşması falan derken oyuna yönelmek istemiyorum, zaten dün daha ilk sahur sofrasında ailelerin ve öğrencilerin tadı kaçtı bunları düşündükçe geriliyorum.

Demolition yokmuş oyunda vay arkadaş dedim en sevdiğim oyun modu kalkmış, onun yerini ne aldı onu merak ediyorum? Buradaki diğer hocamın mesajı da aklımda fikir yarattı son bir mermi sıkabilirim PS3 için. :-)

Bu arada SplitScreen ben BO1 ile oyuna eklendiği günden beri oynuyorum alıştım artık büyük ekran yeri elbette ayrı ama arkadaşınla eğlenmek için gayet makul çevrim ici oyunda yanında niteliğine güvendiğin bir adamın olması gayet iyi.

Piyasayı takip edenler varsa makul fiyat aralığı için tavsiye alabilirim birde. :-)

• İlter Mw2 gibi değil lobby sistemi. Orada ping değerlerine göre sokuyordu o ayrımı yapan sistem düzgün ayırıyordu interneti bizim gibi boktan adamları bir araya getirince yine aşağı yukarı eşit oluyordu en fazla 0.5 - 0.7 saniye kadar lag vardı , uçuk farklar olmuyordu. Ghosts'ta 100 mbit kullanan amerikanların host olduğu server'lara sokuyor,fransa'ya ispanya'ya ingiltere'ye sokuyor. Bağlantı gösterge çubuklarıda gizlenmiş göremiyorsun. Ciddi anlamda lag sorunu var. Benim k/d oranım bo2'de 2.82 idi önce ki oyunlarda da minimum 2.5 di ghosts'ta 1.4'e düştü. Düşmanın silahını kaldırışını bile göremeden ölüyorum. Klan savaşlarında olmasak oyunu kırıp atardım. Yinede sen bilirsin tabi
  • Ekrem başkan diyorsa işler değişir o zaman ilginç şeyler yapmışlar ya ne gerek var her şey bitti değiştirilecek o kaldı sanki. Neyse bir ölçüp tartayım öyle karar vereyim.

• KmKz_Lito K kullanıcısına yanıt
    Yil olmus 2014 bo2 den ghostsa gecmeyi dusunuyonuz. Az daha bkleyin adamlar sizin icin yeni oyun cikaracak. Kasim 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

Yil olmus 2014 bo2 den ghostsa gecmeyi dusunuyonuz. Az daha bkleyin adamlar sizin icin yeni oyun cikaracak. Kasim 4

Öyle kolay değil işte o işler, bir iki mesaj önce zaten eğitim durumundan bahsettim bir de geride bıraktığımız nesile çok para harcamak istemiyorum.

Kelepir bir ücretle bulursam alırım, Amerika'da bir tanıdık ile görüştüm bedavaya getirdim mi Ghosts oynarım biraz. AW hem maddi olarak hem manevi olarak zor bu saatten sonra.

• Arkadaşlar merhaba ps3 kullanıcısıyım sizi de meşgul edeceğim ama ufak bir detay öğrenmem gerek Watch Dogs oyunum ile Ghost takaslamayı düşünüyorum teklif geldi fakat Ghost online kod sistemi ile mi çalışıyor yoksa Rockstar oyunlarındaki gibi tak ve her makine de online oyna mantığı ile mi ? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.