Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kubilay41

Arkadaşlar merhaba ps3 kullanıcısıyım sizi de meşgul edeceğim ama ufak bir detay öğrenmem gerek Watch Dogs oyunum ile Ghost takaslamayı düşünüyorum teklif geldi fakat Ghost online kod sistemi ile mi çalışıyor yoksa Rockstar oyunlarındaki gibi tak ve her makine de online oyna mantığı ile mi ? Teşekkürler.

Online kod olayı yok hocam, tak çalıştır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWA@zaza

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay41

Arkadaşlar merhaba ps3 kullanıcısıyım sizi de meşgul edeceğim ama ufak bir detay öğrenmem gerek Watch Dogs oyunum ile Ghost takaslamayı düşünüyorum teklif geldi fakat Ghost online kod sistemi ile mi çalışıyor yoksa Rockstar oyunlarındaki gibi tak ve her makine de online oyna mantığı ile mi ? Teşekkürler.

Online kod olayı yok hocam, tak çalıştır...

Teşekkürler.

• eBRiHanceR kullanıcısına yanıt
    en güncel cod,ghosts şuan. Yıl olmuş 2014 diyorsun sanki ghoststan daha yeni bir cod var komik olmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu kötüleyen kötüleyenine ...
  • Nasıl hala berbat mı oyun ?

• Arkadaşlar oynamak isteyen eklesin ps3 de.
    Psn: egecan06

• Oyun suan alinabilir mi ? Not: bf4 mevcut

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan yine güncelleme gelmis 2,5 GB yüklüyor
  • Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Mesajimi duzgunce oku ondan sonra cevap ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: malkockose

Oyun suan alinabilir mi ? Not: bf4 mevcut

Bence ghost iyi. Tavsiye ederim. Bf4 teki kilitlenmeler beni delirtti. Oyun Bimeks'te 120 liraydı. Halen indirim devam ediyorsa bakmanın öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker1903 -- 1 Temmuz 2014; 23:42:59 >
  • Uzayli modu varmis single oynanabiliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghosts'un en büyük handikapı en çok oynanan mod olan HC SD nin olmaması oldu.Ağır cod'cular bile sadece bu nedenle ghosts'u hayatlarından sildi.

HC SR diye saçma sapan bir mod koymuşlar oyuna hangi akıl karıdır kimse anlamadı.

Şimdi eski mw maplerini dlc ile geri getiriyorlar ama nafile hc sd olmadıktan sonra hiçbir anlamları yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35dem -- 2 Temmuz 2014; 0:39:34 >
  • Merhabalar oyuna 2 gün once başladım yeni bir accountla oynamak isteyenler eklerse sevinirim

PSN'im KG10KG tek başına oynamak zevkli olmuyor birlikte oynarsak güzel olur

bu arada yeni packler çıkmış camo vs. Xbox için çıktı ancak playstation için niye çıkmadı onu anlamadım bilgisi olan varmı?
  • Arkadaşlar bu oyun multiplayer oynamak için kod istiyor mu? Bir de multiplayer'ı zevkli mi? MW 3 den çok farklı değilse almayacağım.
  • eBRiHanceR kullanıcısına yanıt
    kasımı bekleyin demişsin,5 ay az zaman mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: LDR.

Merhabalar oyuna 2 gün once başladım yeni bir accountla oynamak isteyenler eklerse sevinirim

bu arada yeni packler çıkmış camo vs. Xbox için çıktı ancak playstation için niye çıkmadı onu anlamadım bilgisi olan varmı?

1. ve 2. map packler şu an ps3 için de mevcut. ama son çıkan 3. map packi diyosan 3 temmuzda pc ve ps3 e gelicek yani yarın call of duty nin map packleri hep xbox a önce gelir microsoftla anlaşmalı olduğu için yıllardır böyleydi. ben ghosts için season pass almıştım. 3. map packi ben de bekliyorum multiplayer haritaları efsane güzel özellikle de mutiny ve departed. ayrıca mw2 haritası olan favela da tekrar geri dönüyor beni en çok heyecanlandıran da o. almadıysan direk map pack 3 ü al. 3 temmuz yani yarın çıkıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inkjecta -- 2 Temmuz 2014; 23:30:50 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GYAT

quote:

Merhabalar oyuna 2 gün once başladım yeni bir accountla oynamak isteyenler eklerse sevinirim

1. ve 2. map packler şu an ps3 için de mevcut. ama son çıkan 3. map packi diyosan 3 temmuzda pc ve ps3 e gelicek yani yarın call of duty nin map packleri hep xbox a önce gelir microsoftla anlaşmalı olduğu için yıllardır böyleydi. ben ghosts için season pass almıştım. 3. map packi ben de bekliyorum multiplayer haritaları efsane güzel özellikle de mutiny ve departed. ayrıca mw2 haritası olan favela da tekrar geri dönüyor beni en çok heyecanlandıran da o. almadıysan direk map pack 3 ü al. 3 temmuz yani yarın çıkıcak.

ben dayanamadım aldım favela için insin bakacam bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 3 Temmuz 2014; 18:17:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

Orijinalden alıntı: GYAT

quote:

ben dayanamadım aldım favela için insin bakacam bakalım

Tesekkurler hocam cikmis bugun :) peki yeni camolar ne zaman acilicak bilen varmi ? Ripperi almak istiyorum ancak galiba cikmadi ps3 icin :)

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.