Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğdugumuz bolgede adamlar beklıyor hemen ındırıyorlar nasıl ıs bu ? Hangi zamandayız ya eskıden olurdu boyle.Gittik ps4 aldık vır cod sever olarak karsılastıgımız manzaraya bak
    Çok çok kötü malesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Bu oyunun devamı ne zaman çıkacak la ? Advanced Warfare diye çakma halo çıkardılar karşımıza. Ben Ghosts'un devamını merak ediyorum

Ben hala 2.Dünya savaşı bekliyorum ama olmayacak maalesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Cod almayı düşünüyorum. En azından single ını oynamak için ama ateş etme tuşunun R1 olması önemli benim için. Ateş etme tuşunu R1 yapabiliyor muyuz?

Oyunu aldıgımda yaptıgım ılk ıs ateş etme tuşunu R1 yapmak oldu

Eyvallah. Oyunun multisi pek beğenilmemiş anlaşılan ama alırsam zaten single için alıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Cod almayı düşünüyorum. En azından single ını oynamak için ama ateş etme tuşunun R1 olması önemli benim için. Ateş etme tuşunu R1 yapabiliyor muyuz?

Eyvallah. Oyunun multisi pek beğenilmemiş anlaşılan ama alırsam zaten single için alıcam.

Hocam bende tam tersine hiç single oynamam yanlızca multiplayer için alırım COD serisini ama olmamış bu.. Gelecek oyunca olmayacak gibi malesef :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bende tam tersine hiç single oynamam yanlızca multiplayer için alırım COD serisini ama olmamış bu.. Gelecek oyunca olmayacak gibi malesef :(

E tabii olay fps olunca ilk amaç multi oluyor. Bende multi severim zaten o açıdan bf4 multide tüm zamanımı alıyor. Denk düşürebilirsem infamous la takaslarsam en kotu singlini bitiririm. Buarada madem multi seversin bf4 denemeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 24 Temmuz 2014; 11:52:09 >

• Konu ile alakasız ama COD Serisindeki "Captain Price" karakterininin birebir Çeçen Mücahid Komutan Şamil Basayev'den ilham alınarak tasarlandığını düşünmekteyim.
     CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU)  ONLİNE OYUNCULAR
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

E tabii olay fps olunca ilk amaç multi oluyor. Bende multi severim zaten o açıdan bf4 multide tüm zamanımı alıyor. Denk düşürebilirsem infamous la takaslarsam en kotu singlini bitiririm. Buarada madem multi seversin bf4 denemeni tavsiye ederim.

valla hocam ps3 te denedimdi pek sarmamıştı MW3 ten sonra ama ps4 te durum nasıl bilmiyorum

• Ghosts klasik bir Call of duty oyunu ancak grafiklere diyecek yok oyunu ultra ayarlarda hemen hemen herşey en sonda Z5500 ile oynayıp da zevk alamazsanız fps sevmiyorsunuz demektir. Ama yine de üzerinde "Call of Duty" yazan BÜTÜN oyunları bitirmiş biri olarak söylüyorum en etkileyici olan Black Ops 2 idi bence... Raul Menendez Favorim
  • Hocam PS4 te 1920*1080p görüntü kalitesini ve geliştirilmiş grafik işlemciyi hesaba katarsak sağlam birşeyler çıkmıştır ortaya...
  • Beyler 2 tane silah alma perki hangisiydi ?
  • quote:

Beyler 2 tane silah alma perki hangisiydi ?

Overkill olması lazım eskiden oydu ghosts'ta ne olduğunu unuttum belki hala aynı isimdir.
  • Beyler PS3 için GHOSTS SEASON PASS var elimde tek hak. 50 TL
  • quote:

Beyler 2 tane silah alma perki hangisiydi ?

perklerin en altında çift tüfek şeklinde olan...İki Primary alıyorsunuz
  • Arkadaşlar selam.
    İnternetten araştırdım fakat pek bişey bulamadım. Youtube'da geveze player'ların kanallarını da talan ettim ama yinede istediğim bilgilere ulaşamadım.
    Bir arkadaşımla yeni başladık. ps4'de oynuyoruz. ben 24 level'ım. bu köpek konusu ile alakalı sorunumuz var. arka arkaya 5 player öldürürsek verileceğini biliyordum.
    lakin bunu yaptıktan sonra hep köpeğimiz olacak mı? yoksa her oyunda bir 5li seri mi yapmamız gerekecek. ayrıca birinci dediğim gibiyse, nerden çağırılıyor bu köpek?
    Perk konusunda epey bilgiye ulaşıp kendi oyun biçimimize göre bunları dizayn ettik. sürekli standart-team deathmatch yapıyoruz. daha iyi gelişebileceğimiz bir bölüm var mı acaba?
    zira multiplayer konusunda biraz cahiliz ve serinin eski oyunlarını da oynamadık.
    silah ve secondary konusunda tavsiyeleriniz var ise de tadından yenmez.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: be cool

Arkadaşlar selam.
    İnternetten araştırdım fakat pek bişey bulamadım. Youtube'da geveze player'ların kanallarını da talan ettim ama yinede istediğim bilgilere ulaşamadım.
    Bir arkadaşımla yeni başladık. ps4'de oynuyoruz. ben 24 level'ım. bu köpek konusu ile alakalı sorunumuz var. arka arkaya 5 player öldürürsek verileceğini biliyordum.
    lakin bunu yaptıktan sonra hep köpeğimiz olacak mı? yoksa her oyunda bir 5li seri mi yapmamız gerekecek. ayrıca birinci dediğim gibiyse, nerden çağırılıyor bu köpek?
    Perk konusunda epey bilgiye ulaşıp kendi oyun biçimimize göre bunları dizayn ettik. sürekli standart-team deathmatch yapıyoruz. daha iyi gelişebileceğimiz bir bölüm var mı acaba?
    zira multiplayer konusunda biraz cahiliz ve serinin eski oyunlarını da oynamadık.
    silah ve secondary konusunda tavsiyeleriniz var ise de tadından yenmez.
    teşekkürler.

4 adam öldürünce köpek veriyor..Çagırmak için kumanda sol tarafında ki sag-sol-üst-alt tuşlarından sola basıyorsunuz (ayarlar değşik olabilir, settingsten bakarsınız)
    4 adam öldrüdünüz ama köpek çagırmadınız öldürmeye devam ettiniz mesela 7 adam ölünce hem 4, hem 7 deki perki kullanabiliyorsunuz, sıra ile...Siz ölünce köpek devam ediyor ama köpek ölürse birdaha o perki kazanmanız, ölmeden 4 adam öldürmeniz gerek...

Sadece 1 silah alır, bomba, lethal veya 2nci silah almaz iseniz (none yaparsanız) birden fazla perk veriyor..Denemek lazım ama hepsini vermiyor en fazla 3-5 gibi perk veriyor

Multisilah taşıma var secondary primary (iki tüfek işareti) iki ana silah alabiliyorsunuz yani bir siniper bir assault...
    Tavsiyem assaulttan Honey ile MarksRifleden IA2 almanız, bunlara termal takarsanız hedefi beyaz görürsünüz..Size kalmış
    3 ana silah grubu var, farklı askere girmeyin..Buna göre bir tanesinde:
    1-Yakın çatışmalarda, RapidFire hızlı mermi atan bir silahınız olabilir..matrX, Vector seri atıyor
    2-Hem sniper tarzı hem yakın çatışma silahı secondary primary olabilir
    3- Kafanıza göre bir silah...Tavsiyem size uygun olanı secin onla devam edin

Ghost aslında serinin en zor ve Gıcık olanı..bu da bağlantı hızı ile alakalı..Hızınız yüksekse sorun yok ama düşük ise, oyun farklı hızları aynı lobiye atıyor, salise farkı olabiliyor

team death Match benimde oynadığım oyun 75 öldüren takım bitiriyor o sebeble 5 dakikada da bitebiliyor...Bayrak kapmaca vs var Kill sayısı 75 değil 200 sanırım ama bu sefer bayrak kaptığınızda bir getirisi yok yine adam öldürme sayısına baglı..

farklı modları deneyin...Eğer arkadaşınız ile teke tek savaşacaksanız LAN modunda harita secip, istediğiniz kadar BOT ekleyerek arkadaşınızla savaşabilirsiniz..Botların seviyesi ayarlanabiliyor, silahlar ayarlanabiliyor siz ve arkadaşınız bagımsız olarak ayarlıyor..

SQUAD modunda online 1 kişi ile savaşıyorsunuz ama sizin ve onun BOT askerleri var...

Oyunda 60 levele gelince oyunda puan vs kalmıyor extra zımbırtılar işte..Önemli olan yatıp pusmayan, yüzeyüz savaşanlarla Online oyun maksat oyundan keyif almak..

Oyunda çok iyi iseniz, Rationuz 1 - 2 arası ise KLAN savaşlarına katılabilrsiniz, yukarlarda klana davetler mevcut, sahıslar ekleyebilirsiniz..

Ama maalsesf Klan dışında oyuna arkadaş davetlerinde loby dolu olabiliyor veya siz arkadasını lobysine giremeyebilkiyorsunuz..Kapsamlı oyundur, zevklidir..GICIK ta eden yönü çok hızlı serveri olan insanlar ile, nerden geldiği belirsiz kurşunlar szi öldürebilri..Siz adama şarjhör boşaltıup öldüremez, o sizi tek kursunla öldürebilir..

Kasımda yeni seri gelecek o gelene kadar ghost ile oynuyoruz..
    Serinin en iyisi bir önceki Modern Warfare 3 idi bana göre, onu deneyebilirsiniz, ama kasımda yeni oyun gelecek..eskiler pek rağbet görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 29 Temmuz 2014; 17:12:29 >

• Ben de oyunu almayı düşünüyorum da millet çok yatıyor mu köşelere? Haritalar biraz büyük malum CoD oyununa göre, umarım camper çok değildir. Bilgi verebilir misiniz bu konu hakkında? Eğer çoksa bu tipler insanı oynarken sinir krizine sokarlar.
  • Hocam alakanız için teşekkürler.
    Peki eylülde gelecek oyunun multisini oynamak için o oyunu edinmemiz lazım sanırım. Ghost var diye bir indirim olması söz konusu değil ve burada geliştirdiğimiz asker yada silahlarımız oraya bir fayda etmeyecek sanırım.
    Hani bunun devamı olarak çıkmıyor zannımca? Demek istediğim Eylülde çıkıcak oyunda bu oyunu önceden oynamış ve level olarak yükselmiş kimseler, oradan sıfırdan mı başlayacak?
    Zira oyunun normal story'si çabucak bitiyor, asıl olay multide. Ayrıca Last of us bu gün itibarı ile inmeye başladı. onu oynayacağız, eylülde yeni oyunu alıp onun multisinden devam etmenin mantığını merak ediyorum. O zamana kadar da oyalanacak bir oyunumuz var ne de olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

Ben de oyunu almayı düşünüyorum da millet çok yatıyor mu köşelere? Haritalar biraz büyük malum CoD oyununa göre, umarım camper çok değildir. Bilgi verebilir misiniz bu konu hakkında? Eğer çoksa bu tipler insanı oynarken sinir krizine sokarlar.

@CPTleBron

Camper olayı, respawndaki hatalar, nerden geldiği belirsiz kurşunlar, hız farkından dolayı adama ateş etmeden ölmüş olmanız--Ghostun eleştirilen yönleri, maalesef oyunda dediğim şeyler oluyor, camperler de var, ama bu durumda oyundan çıkıp başka bir oyuna geçmek, sevdiğiniz haritada oynamak gerek...Oyunun kendi haritaları değil sizin sevdiklerinizi secin.. 3-4 güzel harita mevcut..

Bu maalesef kişilerden kaynaklanıyor..ben şahsen ilk dakikada fazla aşırı baskılı oyun hissedersem çıkıyor başka lobiye geciyorum..Ama bazen de silahı ile koşturan, yüzyüze çarpışan..savunma-saldırı yapan oyuncularla da çok zevkli geçiyor..

Ama genelde insan sinir olup kumandayı fırlatası da geliyor :))) Bence Modern Warfare 3 oynamadı iseniz , MW3 le başlayabilirsiniz..Oynadı iseniz Ghosta bulaşmayın zira Kasımda Advanced Warfare geliyor...Ghost kesinlikle çok farklı bir oyun, o sebeble eleştiriler çok..Ama oynayan oynuyor, hızınız yüksek, sabırlı ve rationuz yüksek ise oyun iyi ve harbiden zor, seviyeniz çok iyi değilse bu oyun sizi kahredebilir, ciddiyim..Ölmek çok kolay öldürmek o kadar zor..Ama yine de Şuan oynanacak en iyi oyun bana göre (multiplayer olarak/single oynamıyorum)

@becool

Her oyun sıfırdan başlar..Silahlar, perkler farklıdır..oynama genelde aynıdır, birkaç yeni mod ekleyebilirler..haritalar değişir ama oynayış aynı, face to face-yüzyüze savaş...
    Single player daha farklı, orda konu vardır..Araçlar vardır ama online/multiplayer de takım halinde 5-10 kişilik gruplarla savaş var..
    Her oyun farklı silahlar, haritalar, özelllikler getiriyor..bu oyun sizi uzun zaman idare eder ama işte insan olarak yeni oyun çıkınca alıyoruz, eskiyi rafa kaldırıyoruz zira haritalar bir süre sonra sıkıyor, yenilik istiyoruz..
    Fakat Ghost, bu seri içindeki en kasan, en zor oyun.O da ping değerlerini gizlemesi, bağlantı hızı eşit olmadan oyuna sokması vs vs...Zaten Ghost aldı iseniz oynayın ama sevdiğiniz haritalarda, belki Klan kurara kendi arkadaşlarınızla oynarsınız..

• Ghost'u PS4 e aldım ilk oyun olarak.O kadar eleştiriye rağmen..Çünkü bir Call of Duty,mw serisi oyuncusuyum.Haritalar AŞIRI büyük.. Oyun zaten hızlıydı şimdi daha da hızlı.. Strateji geliştirmeye vakit olmuyor.Ayrıca silahların da çok çok kötü oldugunu soylememe gerek yok ki zaten arkadaşlar yazmışlar yeterince :/
    El mecbur yine COD serisi çıkacak kasımda yıne alacağız.Hoş hiç iyi yorumlar gelmiyor Advantage ile ilgili ama bekleyip görelim multi game play'i..
    BF oynayamıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirizm_TR -- 31 Temmuz 2014; 11:16:02 >
  • quote:

Ghost'u PS4 e aldım ilk oyun olarak.O kadar eleştiriye rağmen..Çünkü bir Call of Duty,mw serisi oyuncusuyum.Haritalar AŞIRI büyük.. Oyun zaten hızlıydı şimdi daha da hızlı.. Strateji geliştirmeye vakit olmuyor.Ayrıca silahların da çok çok kötü oldugunu soylememe gerek yok ki zaten arkadaşlar yazmışlar yeterince :/
    El mecbur yine COD serisi çıkacak kasımda yıne alacağız.Hoş hiç iyi yorumlar gelmiyor Advantage ile ilgili ama bekleyip görelim multi game play'i..
    BF oynayamıyorum..

Tryarch in yaptii multiplayer daha iyi

Ghost REZALET haritalar asiri buyuk COD ruhuna aykiri

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.