Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1:13 ten itibaren gameplay

http://www.youtube.com/watch?v=NUOq3AEAz2g
  • Advanced Warfare
    1:13 ten itibaren gameplay

http://www.youtube.com/watch?v=NUOq3AEAz2g
  • Ghost Nemesis Pack..

Küçük haritalar, capere izin vermicek gibi..

https://www.youtube.com/watch?v=rL_j_qK9jJQ

http://www.callofduty.com/ghosts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 1 Ağustos 2014; 8:29:28 >
  • 2015, treyarch planlıyormuş...
    Call of Duty: World at War II Might Be Shooting In 2015

http://attackofthefanboy.com/news/call-of-duty-world-at-war-ii-might-be-shooting-in-2015/
  • Arkadaşlar merhaba elimde 2.bölge oyunum var makınamı bimeksten aldım orj tr garantili ve yamayı TR psnden ındırdım.Fakat multide Maverick silahını ve kopek korumasını kullanamıyorum.Eklentılere bakıyorum ındırıldı kuruldu yazıyor ama sıalh sacme ekranında hala kılıt var.1 aydır sorunu bulamadım bolge farklılıgı falan dedim ama değil.Acaba rutbem 19 ondan mı ? kafayı sıyırcam..Lütfen yardım
  • Bende de birinci DLC var. Bu ghost gold seklinde aldim. Ama DLC felan yok ortada anlamadim bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

Arkadaşlar merhaba elimde 2.bölge oyunum var makınamı bimeksten aldım orj tr garantili ve yamayı TR psnden ındırdım.Fakat multide Maverick silahını ve kopek korumasını kullanamıyorum.Eklentılere bakıyorum ındırıldı kuruldu yazıyor ama sıalh sacme ekranında hala kılıt var.1 aydır sorunu bulamadım bolge farklılıgı falan dedim ama değil.Acaba rutbem 19 ondan mı ? kafayı sıyırcam..Lütfen yardım

Lütfen yardım beyler..
  • Oyun 1nci bölge/ veya sizin PSN 1nci bölge ise, Türkiyeden indirilen DLC ler çalışmıyor diye biliyorum...Eminmisiniz PSN yurtdışı olmadığına??
    banka hesabınızdan para çekildiğini gördünüz mü??
    Bunlarda sorun yoksa başka yerde sorun vardır..Sizin Bimeks oyunu suçlu olabilir..Başka bir arkadaşınızdaki Oyun cd si ile/ veya başka bir account ile deneyebilirsiniz..
    Bir çözüm yazmışlar...ingilizce Xbox için ama ps3/4 için olabilir ben anlamadım-Gold üyelik gerekiyormuş xbox için...Multiplayerde aktif oluyormuş..

Cache silin, tekrar download edin...

Hi all,

after so many tries, internet search, any many things trying to know how Maverick weapon can be selected in New DLC map
    I KNOW NOW HOW TO SOLVE THIS ISSUE
    first you you need to have Gold membership
    then, you need to go and select multiplayer, then xbox live (online) to play and not local
    after xbox live (online) is selected, you will be entered yo online lobby, there you can go to loadout and MAVERICK WEAPON is shown :-)

now you can go yo local play and then to Loadout and there you can see MAVERICK WEAPON
    But the question is, why I need to have gold membership to select this weapon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 1 Ağustos 2014; 21:31:32 >

• Cevap için tşkler kardeşim silip tekrar yuklemeyı deneyecegım.Yanlız oyunum 2.bölge ve TR PSN kullanarak indirdiğime eminim..
  • 3 ay sonra yeni oyun çıkacak ben daha kendime silah belirleyemedim ghost ta :S
    Ump falan nıye yo kı bu oyunda..
    Zaten advantage da hep gelışmıs ılerı teknolojı sılahlar olacak çok kötu :(
  • quote:

3 ay sonra yeni oyun çıkacak ben daha kendime silah belirleyemedim ghost ta :S

Ben de ileri teknoloji silahlardan hiç hoşlanmıyorum.Gerçekçiliği yok ediyor ve savaş hissini alamıyorum.COD 2'de alırdım Thompson'ı ne oyundu...COD, MW1 ve MW2'den sonra şu modern savaş arzusundan vazgeçemedi gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

quote:

Ben de ileri teknoloji silahlardan hiç hoşlanmıyorum.Gerçekçiliği yok ediyor ve savaş hissini alamıyorum.COD 2'de alırdım Thompson'ı ne oyundu...COD, MW1 ve MW2'den sonra şu modern savaş arzusundan vazgeçemedi gitti..

böyle olsa yine iyi yeni cod bildiğin crysis gibi olmuş mesela ghost'a şükür edecez ve ona devam edecez gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

quote:

böyle olsa yine iyi yeni cod bildiğin crysis gibi olmuş mesela ghost'a şükür edecez ve ona devam edecez gibime geliyor.

Ben zaten şu anda da Ghosts'u oynamıyorum senaryoyu oynayıp kaldırdım ki bence çok ucuzdu hikaye bu oyunda multiplayerı da yeterince kötü,BF4'ü tercih ediyorum şu an.Ben Black Ops çıktığında onu da çok iyi bulmamıştım ama her gelen oyun bir eskisini aratıyor.BO2 çıktığında herkes BO1 daha iyiydi dedi Ghosts çıktı nerede o BO2 muhabbeti döndü..COD her sene düşüyor bence.Titanfall ile Crysis'ı birbirine karıştırıp COD çıkarıyorlar dediğin gibi.

• Ben de şahsen Cod serisinde single player oynamıyorum..Asıl zevk ve gerceklik Multiplayer/Online...
    Single Player olarak diğer oyunlarla mukayese edilebilir belki ama multiplayer olarak Cod üzerine yok benim düşüncem..Yani geniş arazide, araba ile gezerek uçaklarla uçmak vs bahsetmiyorum..Yüzyüze çarpışma olarak Cod multisi benim sevdiğim tarz...

Oyunu bozan aslında camper dediğimiz oyuncular, bilinçsiz oyuncular..işi bilen oyuncular ile GHOS bile süper oluyor..Saklanmadan, sinmeden yüzyüze savaş olursa harika..Ama birkaç tip yatıp sindiğinde helikopter vs çagırdıgında küfrederek çıkıyorum oyundan..

WM^te Barabones vardı..Sıfır hava desteği..Sadece silah..Ghostta dakika 5, adamlar 75 kill yapıyor oyun bitiyor..Ne benim ne düşmanın Hava desteği çagırmasını sevmiyorum..10 dakika savaşalım kardeşim..Salak bir puanlama var

Yeni oyun advanced warfaer denildiği gibi fazla teknolojik olmaz umarım..Beni multiplayeri ilgilendiriyor nasılsa..
    2015 te yeni bir oyun daha gelecekmi sanırım word war 2

http://attackofthefanboy.com/news/call-of-duty-world-at-war-ii-might-be-shooting-in-2015/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 4 Ağustos 2014; 18:37:01 >

• slm ben bf 4 oynuyordum SIKILDIM dedim birazda multide ghost oynayim ilk defa ghost multi oynadim hosuma gitti diyebilirim lakin anlamadigim durumlar var ingilizce bilmedigim icin örnegin --your item freefall,aftermacth, deepcover vs yaziyor bunlar ne anlama geliyor ? birde claymore mayini nerde bulamadim
  • ingilizce şart hocam....elinize sözlük alıp zor da olsa çalışiın zira ingilizcesiz olmaz..Biraz sökünce zaten aynı şeyler..resimlerden anlatıyor gerci ama dil bilen adam bile anlamaz...Öyle bir İngilizce ki..tercüme edilmiyor :))) Deneme yanılma ile bulursunz

BF den sonra multi Ghost güzeldir..Bağlantı hızınıza göre veya oyuncuların Camping/yatma, sinme, pusu durumları can sıkıcı oluyor..Bu durumlarda ksamayın çıkıp başka oyuna geçin....Arkadaşınız varsa Ghosta sahip LAN seçeneginden kendi aranızda, Robot/Bot askerler oluşturarark, istediğiniz haritada oynayabilirsiniz...tecrübe kanazmak için
    claymore mayın, perklerden equipment olarak alınıyor...
    iki silah almaz iseniz tek bir silah, ikinci silah (NONE) boş secerseniz..
    Perklerden daha fazla özellik alabilirsiniz, ama hepsi değil..Her sıradan birtane gibi..o da tamamı değil..Çift bomba, çift duman/sis bombası..Hızlı koşma+maroton, hızlıharehet..düşman radarından gizlenme vs vs ..
    2 silah alınca çok fazla secenek vermiyor....

freefall--serbest düşüş??
    aftermatch--maç sonrası
    deepcover-derin korunma/örtü ????
    bunlar tekbaşına anlam ifade etmiyor tam cümle içinde veya nerede yazdığını söylerseniz yardımcı oluruz

Googleye şunu yazıp aratın
    "call of duty Ghost rehber"
    "call of duty Ghost anlatım"

türkçe anlatımlar çıkacak, ordan istifade edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 5 Ağustos 2014; 22:41:46 >

• tskler hocam elinize saglik ben genelde bf4 de support sinifi oynardim multide ghost dada ayni sinifda oynucam perkler falan daha ögrenmedim alismak lazim daha önceleri mw 2 vs oynadim da ghost u tanimiyorum , yasda ilerliyor 1 saat oynamadan gözlerimde agri oluyor 20 senelik oyunculugum bitecek herhalde
  • Beyler bu MAVERICK hiç fena değil yaw? Parayla aldıkondan mı bana oyle geldı yoksa artısı varmı o kadar sızce ?
  • Ekran büyükse göz agrısı yapıyor..Ghost çok hareketli devamlı koşmak lazım..Tavsiyem uzaktan oynayın veya küçük ekranda...Ben 32 ekranda oynarken 46 ya gectim..Gözler alışamadı yakın mesafede...

20 sene maşallah, Ghostta şimdi sesli konuşmalara bakıyorum 8-10 yaş yabancı veledler var..Insan garip hissediyor çoluk çocukla oynamak..Ama gençliğin verdiği refleks sanırım, etki ediyor..daha hızlılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 6 Ağustos 2014; 12:26:04 >
  • quote:

Beyler bu MAVERICK hiç fena değil yaw? Parayla aldıkondan mı bana oyle geldı yoksa artısı varmı o kadar sızce ?

Meverick süper...Parasız yerden topluyorum bazen ama güzel silah hastasıyım :)) hem seri atıyor hem isabetli..Sadece Dürbünlü versiyonu sevmedim...
    Fakatttt, ripper denilen yeni bir silah geldi, Mw3 teki Mp4 e beziyor, RIPPER..Bu daha seri ve daha kullanışlı..Zaten Bu çıkınca maverick kullanmıyor kimse..bana öyle geldi..Ama bu da paralı

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.