Bildirim
CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (143. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ripper güzel silah..ama tek satılmıyor bildiğim DLC-haritalarla geliyor..maverickten de güzel etkili silah denk gelirseniz deneyin..Paralı olunca öldürme ve isabeti elbet daha iyi..anlaşılıyor -
hocam ben 3 senedir 46 ekran kullaniyorum, 40 da ufak geliyor ,mesafe 3 metre bence normal, bizim göz hücreleri artik yaslaniyor halbuki ISIK kontras gamme hepsi nerdeyse minumum da ,ghost u asus g750 de 1080p high detaylarda oynuyorum fps 60-80-90 gidip geliyor. hani ghost u eski makinada 15-20 fps oynasam gözü yorar denebilir sorun benim gözlerde ve gözlükde var 2.5 numara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 6 Ağustos 2014; 16:26:51 > -
-
-
Bu store/magaza fiyatı istanbulda 150 civarı olur..Varsa meraklısı ben istanbuldayım yardımcı olurum ..İstanbul yazıcıoğlu civarında birkaç yer var, bana izmire bile kargo yapmışlardı.. 2- 3 alınca indirim de yapıyor...Tel numarası yazarım..Ben Ghostu çok erken ve 140 TL ye 3 adet almıştım gecen sene...
Bilgilerinize -
ADVANTAGE hiç hoşuma gitmedi jetpack ler ordan oraya uçmalar falan :( MW3 e geri mi dönsek ne yapsak. Oyun tutulacagına daha çok oyuncu kaybettiriyor anlamıyorum ne yapmaya calısıyorlar.Her sezon bızım gıbı eskı oyuncularına guvenıyoralr tabı -
TR PSN'den ümidi kesin hocam iyice sallamasyon fiyatlar koymaya başladılar. 60 dolarlık oyun nasıl 180 TL olur? US PSN'den, spotçulardan, yurtdışından, kardeşlikle, nasıl alırsanız alın ancak şunlara paranızı kaptırmayın. Malum firmanın fiyatlarından aşağı yanı kalmadı TR PSN fiyatlarının.
Bu arada yeni oyundaki jetpack olayından bende hoşlanmadım. Artık millet zıplaya zıplaya gider multiplayer maçlarda. Ne oyun zevki kalır ne bir şey, neyse 11 Ağustos'ta göreceğiz, multiplayer lansmanı var. -
bf 4 ü 6-7 ay oynadim güzel oyundu lakin eglenceli degil onun icin ghost a döndüm ve oynuyorum eglencede ve arcade tavan yapiyor , kasimda cikacak yeni cod advance den süpheliyim cünkü titanfall gibi ziplamalari ve destiny gibi havada jetpet miydi neydi onlari kullanmak ve daha bilmedigimiz bir cok yeni unsurlar olacak pratikde nasil olacak oyun icinde hosumuza gidecekmi zaman gösterecek lakin elim mahkum ne sekilde olursa olsun alip oynucam
bende hem pc hemde ps4 icin ghost var bu gün yine geldi 2.5 gb güncelleme ps4 icin bu ne icin bilen var mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 7 Ağustos 2014; 13:47:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: uA_Kado
ADVANTAGE hiç hoşuma gitmedi jetpack ler ordan oraya uçmalar falan :( MW3 e geri mi dönsek ne yapsak. Oyun tutulacagına daha çok oyuncu kaybettiriyor anlamıyorum ne yapmaya calısıyorlar.Her sezon bızım gıbı eskı oyuncularına guvenıyoralr tabı
Multide olacağını sanmam , single de hertür olay yapıyorlar..Oyun gelmeden Game Player çıkarsa bakmak lazım....Ya da acele etmeyip birkaç kurbanın oyunu almasını beklemek ..Ama ben şahsen ilk geldiğinde alırım..beklemeyi sevmem :))
Bir dönemler, bizim Türk magazalar uyanmadan, download edince daha ucuzdu ama şimdi işin işine Sony Türkiye girdi mecburen onun üzerinden digital kopya bile aynı fiyat..
Avrupada ucuzdur ama dikkat, yutdışından alınanlarda DLC vs eklentileri kabul etmiyormuş..Yani Bölgesel 2nci Bölge almak gerekiyor..Şükür yinede eskisi gibi her cihaz için Kod isteme olayı kalktı, 2nci el bile oynanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 7 Ağustos 2014; 14:05:27 >
-
Uzun bir aradan sonra oyuna girdim .30 dk zor dayandim..
Tüm killstreaklarin bir işlevi yok,hepsi etkisiz,
Adam gibi 1 tane killstreak yok..
Silahlarda rezalet, assault disinda digerleri çöp
SMG silahlara uygun haritalar yok, haritalar cok buyuk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 7 Ağustos 2014; 16:45:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyle söyle bir sorunum var
normal olarak TR PSN Plus var cod ghost oynuyoruz online kardeşimle 2 kolla kendi hesabıma DLC paketi aldım açıldı 2. kol ile aktif olmaıd gitti 2. psn hesabı açtık oda girdi ordan aldık aynı paketi ama aktif olmadı sistemde kurulu gözküyor karakter paketi aktif değil ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 7 Ağustos 2014; 20:09:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: dimitradon
beyle söyle bir sorunum var
normal olarak TR PSN Plus var cod ghost oynuyoruz online kardeşimle 2 kolla kendi hesabıma DLC paketi aldım açıldı 2. kol ile aktif olmaıd gitti 2. psn hesabı açtık oda girdi ordan aldık aynı paketi ama aktif olmadı sistemde kurulu gözküyor karakter paketi aktif değil ?
bilgisi olan yokmu arkadaşlar ? -
-
arkadaslar cod ghost oynuyorum, perk lerin birisinde- oracle system - yaziyor bu ne anlama geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: konsoldede
arkadaslar cod ghost oynuyorum, perk lerin birisinde- oracle system - yaziyor bu ne anlama geliyor
Düşmanı turuncu olarak, dagların, tepelerin duvarların arkasında gösteriyor...Kızıl ötesi termal gibi düşmanı görüyorsunuz nerede olduklarını gecici bir süre -
sagol kardes , bu olay 14 kill den sonra kazanilirmis ben o kadar kill yapamam lakin hangi perk bu olayi aciyor ? yada durum
hocam birde iki perk arasinda kaldim ve genelde pusuyu severim kosmayi sevmem , bu iki perk den hangisini tavsiye edersiniz ? Stalker ve Qickdraw ? hangisi bana uygundur sizce yada olmasi gerekir ? ikisindede hizli nisan alma diyor ? ikisi arasinda nasil bir fark var ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 10 Ağustos 2014; 11:20:42 > -
-
-
CALL OF DUTY GHOSTS SEASON PASS PS3 TEK HAK 50 TL
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X