Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sormak istedigimi yanlis yazdim kusura bakmayin, yani perk listesindeki sagdaki tabanca resminin altinda- faster Aiming- ve stalker arasindaki fark nedir ? ikiside birbirine cok benziyor birde oracle system perk de nasil aktiv ediliyor hani düsmanlarin turuncu sekilde bina ve diger yerlerden görünmesi bunu acan bir perk var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 11 Ağustos 2014; 7:11:42 >
  • Merhaba kardeşim.. Anladığım kadarıyla bizim merak ettiğimiz konu yani online game play yarın yayınlanıyor..Artık bakalım ne çıkarsa bahtımıza ben kızıp edıyorum ama oyun cıkınca hemen alıyorum dayanamayıp ilk gunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirizm_TR -- 11 Ağustos 2014; 15:04:58 >
  • Maalesef, ben de oynadığım tek oyun Cod serisi..ben de alacam ilk çıkınca gibi..Ghostu alınca biraz canım sıklıdı ama şuan idare eder, bazen çok güzel bazen sinir oyun..
    Advanced Warfaer multisi umarım iyidir..ben şu Sledgehammer Games geçmişina baktım sağlam projeler yapmışlar..Umarım bu seri güzel olur

single gercek oynayış video, görmeyenlere:

http://www.youtube.com/watch?v=kkDv4kus6eo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 11 Ağustos 2014; 18:30:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

ben sormak istedigimi yanlis yazdim kusura bakmayin, yani perk listesindeki sagdaki tabanca resminin altinda- faster Aiming- ve stalker arasindaki fark nedir ? ikiside birbirine cok benziyor birde oracle system perk de nasil aktiv ediliyor hani düsmanlarin turuncu sekilde bina ve diger yerlerden görünmesi bunu acan bir perk var mi ?

faster aim, hızlı nişan alma...
    stalker, koşarken nişan alma..
    normal dururken nişan alırsınız ama koşarken nişan alırsanız, koşma duruyor, yani koşma hızı kesiliyor bir anlamı kalmıyor
    Stalker, kurtun-Çakalın avına yaklaşması gibi nişan alarak hızlı koşuyorsunuz..fark bu

Oracle için kaç adam öldürürseniz kendiniz ölmeden, o sayıdan sonra sol taraftaki ok tuşlarından sağdakine basılce Perk aktif oluyor..Düşman turuncu gözüküyor dağ ve tepelerin ardından..

• PS4 için bu oyunu almak farz oldu. En azından, yenisi gelene kadar takılırız...
  • tskler hocam anlasilmistir az önce yeni cod aw ya baktim cok hizli unreal tourment gibi pek hizli oyunlari sevmem ama önemli degil nasil olsa bir köseye PISIP ziplayanlari indiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 11 Ağustos 2014; 22:58:03 >
  • quote:

tskler hocam anlasilmistir az önce yeni cod aw ya baktim cok hizli unreal tourment gibi pek hizli oyunlari sevmem ama önemli degil nasil olsa bir köseye PISIP ziplayanlari indiririm

Oyunda da imzandaki kedi gibi AK-47 mi kullanacaksın pusarkene
  • Advacde Warfare Multiplayer..Atlama zıplama Jetpack ler var :(((

Unreal tarzı oyun olmus gibi ama diğer oyun modlarını da görmek lazım

https://www.youtube.com/watch?v=bj3-RsyJKfA&index=12&list=PLZeek85Kuka1T-vZOg1S57FREml5BWF0a
  • quote:

tskler hocam anlasilmistir az önce yeni cod aw ya baktim cok hizli unreal tourment gibi pek hizli oyunlari sevmem ama önemli degil nasil olsa bir köseye PISIP ziplayanlari indiririm

Yeni oyun Advanced Warfare sanırım Unreal tarzı koş, zıpla, ateş et tarzı..Ben Ps3 için Unreal aldım oynayamadım, mouse ile oynansa da konsolda o kadar fazla hareket hem göz hem beyin yoruyor...Önüne geleni Vur tarzı oyunları ben de sevmem..Strateji yapmak, ateş eden adamı nasıl vururum planı yapıp, arkasından dolasıp öldürmek vs oyunalr güzel..

Ghost zaten Hızlı, etrafta kursun yagıyor..Black Ops oyununu zaten bu sebeble es gectim...Hareket eden herşeye ateş etmek mantığı saçma...

Yukarda ilk multiplayer görüntüsü yayınlanmış paylaştım ama..Bakalım diğer görüntülerle nasıl olur..Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

quote:

Oyunda da imzandaki kedi gibi AK-47 mi kullanacaksın pusarkene

hocam severim ak47 yi lakin yeni oyunda yok sanirim silahlarin cogu modern olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 12 Ağustos 2014; 10:48:47 >

• hocam oyun dan 10 dakika oynanis geldi lakin herhalde ghost u mumla arayacagiz bu daha da hizli ve ziplama oldugu icin hedef bulmakta zorluk cekeriz ve yine silah sesleri MISIR patlamasini andiriyor bende tabi yinede alir oynarim cod benim askim baska alternatifi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 12 Ağustos 2014; 10:53:55 >

• Desenize yandık...
  • arkadaşlar ps4 için türk clanı var mı?
  • ilk dakikada başım döndü...Olmamış bu seferki de..MW3 efsane oldu ya hayırlısı..Ben de her seferinde ilk alanlardanım ama bakalım..İstanbul Yazıcıoğluna düştüğü an burada yayınlarım...
  • Başımıza geleceği biliyordum yazdık ama dedin ki bekleyelım gameplay'i ama sende umudu kesmıssın hocam :D
  • buda single video yeni

asagidaki video da 1080p ve 60fps s/n ayarlar kismindan oyun hizini 2 ve 1080p seciniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 13 Ağustos 2014; 7:24:44 >

• Farklı haritalar...Eh biraz fikir veriyor, fazla geleceğe dönüş gibi olmuşş
    Oynayıs bana Unreal Torunamenti, Silahlar Killzoneyi hatırlattı..
    Yorumlar ise Titanfall'dan alıntı diyor..

***Yorumlar şimdiden iyi değil***** (https://www.youtube.com/watch?v=YNYnAx97L4Q)

Son video 18 dakikalıkta Oyuna girişi silah vs secimler, askerler anlatılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 13 Ağustos 2014; 10:46:24 >

• eyv kardesim eline saglik bolca bakariz, sdvcn, aklima gelmisken claymore var mi acaba bu yeni oyunda? ve yine ekranda pil resmi var azalip cogaliyor bu ne ? gökten siddetlice bir sey iniyor capturing yaziyor , sol kolunda acik mavi ekranli bir alet var ona basiyor ara sira bu ne ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 13 Ağustos 2014; 11:20:35 >
  • quote:

eyv kardesim eline saglik bolca bakariz, sdvcn, aklima gelmisken claymore var mi acaba bu yeni oyunda? ve yine ekranda pil resmi var azalip cogaliyor bu ne ? gökten bir sey iniyor uav midir nedir o ne ise yariyor ?

Hocam bana claymore/mayın deme, Ghostta sinir oluyorum şu bip bip bippppp patlayan şeylere:))

Son 18 dakikalık video yazan videoya ben hızlıca baktım, başlangıcında silahlar, bombalar, bir sürü ıvır zıvırı detaylı anlatıyor , yavaş izlemek lazım..
    Yeni oyun silah listeleri, perkler zamanla yayınlanır sanırım..Dikkat etmedim pil olayına...

Muhtemel, Zıplamayı saglayan Jet Motorunun doluluk-dolma seviyesi olabilir..need For Speeedte Nitro olayı gibi- Tahmin sadece, zira bu Jet Packler hava ile çalışmıyor olsa gerek..

yayınlanan videolar daha yeni, adam gibi Review/Inceleme tarzı birşeyler gelirse bakarız..Genelde geyik muhabbeti adam almış silahı ateş ediyor..Kardeşim yorum yap, tanıtım tap..

• Adam bu oyuna adam gibi bir değişiklik gelmeli. COD2 ve MW1'in yerini tutmuyor hiçbir seri...
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.