Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    videolari seyrettikce aslinda ziplama ve titanin gökten inip oyuna dahil olmasi gibi degisik unsurlar oyuna ayri bir tad katmis oldugunu görüyoruz ve daha bir sürü olaylar örnegin yeni silahlar ,yeni grafik ,efektler ,hareketler, sesler vs bu yenilikler olmasa bu kezde yeni bir sey yok diyerek sikayet edecegiz bence oynanir ayrica ZERO olandan siparis verecem
  • Yani bu oyun için ayry zamanlarda 3 tane Xbox360 birisi almy? birisi olarak diyorum ki, bazen oyunu de?il, oyunun geçti?i mekanlary de?i?tirmek çok daha iyi olur. ?imdi her ?ey yeni olsun diye, niye 2054'e gidiyorsun. Geçmi?te ba?aryly olmu? konseptlerin var, onlary biraz daha geli?tir yeter. Nedir bu yenilikte yenilik anlayy?y...
  • Yani bu oyun için ayry zamanlarda 3 tane Xbox360 birisi almy? birisi olarak diyorum ki, bazen oyunu de?il, oyunun geçti?i mekanlary de?i?tirmek çok daha iyi olur. ?imdi her ?ey yeni olsun diye, niye 2054'e gidiyorsun. Geçmi?te ba?aryly olmu? konseptlerin var, onlary biraz daha geli?tir yeter. Nedir bu yenilikte yenilik anlayy?y...
  • dedigim gibi oyun ici multi videolarini seyrettikce oyuna ISINDIM benim gibi genelde PUSUCU biri icin oynanir, oyunun zaman dilimine gelince ilk önce galiba ikinci dunya savasi olarak baslamisti sonra modern savaslari konu aldi eeee birazda gelecekte gecsin , degisik bir tat olsun gelecegin savaslarinada merakli cok benim gibi ,ben mesala 1 yada 2 inci dunya savasli konulari oyunlari sevmiyorum konu iyi olabilir lakin silahlar ve teknik eski onun icin benden uzak dursun
  • COD, çizgisinden sapıyor..Unreal tarzı hızlı, atlamalı zıplamalı oyun da yapsın sorun değil ama Klasik çizgisini bozmasın..Örneğin MW3 te Barabones modunda hiç hava unsuru yoktu, direk silah ve el bombaları ile yüzyüze savaş vardı...isteyen bombaların düştüğü yerde aksiyon arayabilir ama benim için sinirden başka birşey değil...

Tarz değiştirmek yanlış..O zaman battlefield veya titanfall veya atıyorum Unreal alır oynarız..Yıllardır bildiğimiz, sevdiğimiz, dünyanın ençok satan oyunu COD serisinden oyun alıyoruz içinden başka şey çıkıyor bu da olmaz..Ne olacak oynayanların yaş seviyesi düşecek, zira stratejiden ziyade atlama zıplamalı bir oyun yapmışlar...

Madem yenilik yapıyorlar...O zaman bana demo verecek bir harita, oynayacagım begenirsem oyunu alacagım..madem kendine güvenip tarz, silah değiştiriyor bu Cod ekibi..Bunu yapmalı.. 150 TL verip sinir olmak bir işe yaramaz..

Şeytan diyor al Ghost 4 DLC, oyna, 2015 e kadar bekle :)))

• Arkadaslar hepimize gecmis olsun ben artik Kasım i beklemeyecegim.. hoplayanlara ziplayanlara ucanlara bol eglenceler.. saygilar.. :)
    El mecbur GHOST'a devam..
  • 9+9 TL, 18 TL ye Bir adet Ripper, Bir adet maverick satın alarak, Ghostu Update etmek daha mantıklı..Son cıkan DLC haritaları da fena değil..Ucuz yoldan yesyeni Cod oyunumuz olur, en azından Bu Ghost ile haşır neşiriz, sinirlensek te kanka olduk neticede :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 14 Ağustos 2014; 9:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

9+9 TL, 18 TL ye Bir adet Ripper, Bir adet maverick satın alarak, Ghostu Update etmek daha mantıklı..Son cıkan DLC haritaları da fena değil..Ucuz yoldan yesyeni Cod oyunumuz olur, en azından Bu Ghost ile haşır neşiriz, sinirlensek te kanka olduk neticede :))))

Hocam hatırlarsan sana yazmıstım ben aldım sılahları hatıralarıda alıcam dıye :) en ıyısı boyle hocam.. Bu arada Psn: karaburun34 ekleyelim hocam yaz sende gorusmek uzere saygılar..
  • ripper tavsiye ederim kisa ve orta mesafede affetmiyor, ayrica 2015 de treyach dan yine ziplamali bir oyun gelir diye düsünüyorum
  • 44 Dakikalık, aralarda anlatım tanıtımlı yeni video -ingilzce- ama silahlar, oyun modu vs anlatıyor..
    oyuna ya ısınacagız-ya soguyacagız..bakalım şuan bende %50 --%50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 14 Ağustos 2014; 10:19:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

ripper tavsiye ederim kisa ve orta mesafede affetmiyor, ayrica 2015 de treyach dan yine ziplamali bir oyun gelir diye düsünüyorum

Maverike takmıştım bir dönem, sonra Ripper çıkınca bu daha iyi dedim ama silahı doyasıya oynayamıyoruz ki, yerden bulursak bitane 1-2 dakika oynuyoruz..Demo modu olsa al test et, satın al..Düşünüyorumama termal takılmıyor ise açılıp kapanan o zımbırtıyı sevmedim..benim favorim termal..Uzakta küçük düşmanı gez-göz arpacık göremiyorum :))
  • Beyler şu anda Ghost oynayanlarınız online oyun performansı hakkında bilgi verebilirler mi? Lag yaşıyor musunuz, frame düşüşleri oluyor mu? Size en yakın sunucu nerede? Yanıtlarsanız sevinirim.

Bu yeni Advanced Warfare gerçekten Unreal gibi hızlı bir oyun tarzına sahip görünüyor. Ayrıca bu oyun ve Titanfall ortada yokken Killzone Shadow Fall'da vidyolarda görülen özellikler vardı. Fakat Killzone'nun oyun yapısı ağırdır ve takım oyunu ister.
  • ben ripper ve maverike aldim lakin en iyisi ripper bu ikisi icinde tabi zevk meselesi yada sana fad tavsiye ederim buda kisa ve orta mesafede affetmiyor hatta termal la uzakda bile etkili
  • delio kullanıcısına yanıt
    ben skandinavyada yasiyorum lag diye bir sey görmedim ghost online da su gibi akiyor
  • Hocam hepsini kullandım..işin kötüsü yeni bir silaha geçince eski silahlarım küsüyor sonra el alışkanlığı bozuluyor..Şuan Honey kullanıyorum termalli, bir de IA Marks rifle..Seri atıyor, tepmesi çok az..Ama yakın mesafede olmuyor Uzak için

Skandinavya mı??? Oralarda internet Hızı 100 Mbps filandır..Biz Türkiye istanbulda 10 ile bağlanıyoruz :))))
    Kotam dolmadı ise 20 Mbps en fazla... 1/5 oranında Hız farkı var aynı lobiye girersek bu da LAG demesek bile -bu konuda oldukça tartıştık input lag vs vs vs- gecikme dediğimiz snyc/konsol ile Tv farkı, internet hızından dolayı oyun içi gecikme süreleri yaşanıyor..yani adama ateş ediyorum ama o benden hızlı oldugundan ateş ettiğim anda zaten ölmüş oluyorum..öldüğümü geç farkediyorum :)))

ghostun en büyük eleştirisi zaten ping değerlerine bakmadan herkesi aynı lobiye atması..Adama ateş etmeden adam sizi vuruyor..Adamı görüyorsunuz ama aslında o belki 1 saniye öncesinin görüntüsü..Işık Hızı ile ses hızının arasındaki fark gibi...

Ghost bazen çok güzel oluyor, oyuncular bilinçli ise, sinmeden koşarak belirli alan savunması--alana saldırı tarzı çatışma güzel oluyor..Ama arada 5 dakika dolmadan oyunun bitmesi, aşırı hareket ve kurşun yağmuru benim o lobiden çıkmama sebep...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 14 Ağustos 2014; 13:32:55 >

• Arkadaşlar oyunun Single Player'i hakkında değerlendirmelerde bulunabilir misiniz? Ek olarak oyun hangi modları içeriyor, MW3 kadar zengin mi?
  • kopenhag dayim , bf 4 de lag sorunu yasadim lakin ghost da hic olmuyor ,Honey beni sarmadi etkisiz kaliyor yüzyüze carpismalarda . 46 ekran sony tv de oynuyorum sorun yok daha önce dedigim gibi 1 saat i gectimi göz agrisi yapiyor, gunde 2-3 saati gecemiyorum bazen hic ps4 ü acmiyorum
  • CoD AW'i beğendim ben. Genelde çatışma yerde dönüyor fazla uçan kaçan görmedim videolarda. Tek korkum Destiny'de ki kadar yükseğe zıplayabilme, havada asılı kalabilme olayının olmasıydı, neyse ki yokmuş.

TDM tarzını seviyorum ve BF4'ün TDM haritaları çok dandik doğal olarak. Conquest haritalarını kırpmışlar TDM diye oynuyoruz. O yüzden pek TDM dönmüyor ortada.

Bu yüzden tek adresim ve seçeneğim CoD.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

44 Dakikalık, aralarda anlatım tanıtımlı yeni video -ingilzce- ama silahlar, oyun modu vs anlatıyor..
    oyuna ya ısınacagız-ya soguyacagız..bakalım şuan bende %50 --%50

hocam eline saglik , seyredelim bakalim

• Üstteki World Premier de sistemi anlatmışlar..Dikkat ettiğim zıplamalarda yerçekimi dikkate alınmış yani uçmak yok..Sadece bildiğimiz Jump işini yükseğe ayarlamışlar ama zıplayan aynen yer çekimi ile düşüyor yer..Bu güzel..Doğal olmuş en azından..Oyuna tad katabilir..Skeletor denilwn bir zımpırtı yapıyor bu işi

Yeni bir kalkanı arkasından ateş edilebiliyor, eski sistemde kalkan oldugu sürece ateş edilmiyor du...

Yeni oyun modları getirmişler, basketbolcuların smaç hareketi tarzı topu yüksekteki hedefe smaçlamak gibi birşey var..

Sabırla 44 dakika izlerseniz oldukça bilgi sahibi olunuyor (ingilizce şart ama az çok anlaşılıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 14 Ağustos 2014; 15:37:51 >
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.