Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siper alark ateş etme özelliği açılıp kapatılıyormuş Ghostta..bazen yaptığım ama herzaman olmayan meğerse Optiondan açılıp kapatılan bir özellik-- Contextual lean özelliği..ayrıca kayarak gitme özelliği de açılıp kapatılıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 14 Ağustos 2014; 21:36:57 >
  • Su ziplama olayını sevmemedim gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da facebook sayfası, yeni haberler videolar oluyor...

Sayfayı beğenirseniz size haberler, paylaşımlar geliyor, sayfama gelmesin manuel bakacağım deresniz de aşagıdan takip edebilirisniz

https://www.facebook.com/CallofDuty?ref=stream

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 15 Ağustos 2014; 9:05:27 >

• Edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 15 Ağustos 2014; 9:03:45 >
  • Ben öyle yaptım valla aldım bütün dlc'leri bu sene pas geçicem fps'leri ikisi de bi işe yaramaz sadece senaryolarını oynayacam atlama zıplama istesem crysis oynarım.
  • Gorkem.IX kullanıcısına yanıt
    Tek sorun, DLClerin bir oyun parası tutması....Ayrıca Haritaları secerek almak daha mantıklı..Çok küçük, sevimsiz haritalar var...
    Dünden farkettim 7/24Strikezone diye bir mod eklemişler..Hep Strikezone oynanıyor gibi..
    Böyle sadece istenen haritada oynama modu olsa süper olur, mesela ben Kale olan haritayı seviyorum?? Başkası başka harita
  • Psn id: hoyratt . Ekleyin abiler beraber de oynarız.

• Saat 1 Black Ops 2 ve Ghost online oyuncu sayilari

Ghost'un ne kadar rezil
    Bir oyun oldugunu gosteriyor!! Black Ops 2 cikali 2 sene olacak

• Ghost kotu ama yeni gelen oyundan da, çok umutlu değilim. Yok mudur piyasada, adam gibi fps oyun yapacak olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: devcity

Saat 1 Black Ops 2 ve Ghost online oyuncu sayilari

Ghost'un ne kadar rezil
    Bir oyun oldugunu gosteriyor!! Black Ops 2 cikali 2 sene olacak

Hangisi Ghost hangisi BOPs??
    Ghostta online kişi sayısı yazıyor da ben mi görmüyorum??Ps3 için...
    Ayrıca bağlanılan serverler sanırım farklı işliyor, yani sizin ekran görüntüsündeki ONLINE rakamını anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 16 Ağustos 2014; 18:49:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Ghost kotu ama yeni gelen oyundan da, çok umutlu değilim. Yok mudur piyasada, adam gibi fps oyun yapacak olan?

Şuan oynanabilecek en iyi first person shooter Ghost (Online ve yakın çatışma, lütfen Battle Field ile karıştırmayın veya Crysis-killzone vs vs )
    Yeni oyun beklentiyi karşılamadı gibi ama, zamanla alışılır belki...
    Season Pass alayım dedim, 4 harita, ama 114 TL..yeni oyun parası..insan yeni oyunlara karşı daha istekli oluyor gibi..almıyacagız diyoruz ama kasım ayı gelince elimiz kaşınır yine....hayırlısı diyelim
  • Yeni oyunu kesin alacağım. Normalde, Amerika'dan hızlı kargoyla alıp oynardim, eski serileri ama ilk kez bu sene hala ghostu alıp oynamış değilim.

• Attachments on Killstreaks! Advanced Warfare Scorestreak Customization (Multiplayer Gameplay)

http://www.charlieintel.com/2014/08/16/all-the-known-scorestreaks-and-upgrades-in-advanced-warfare-mp/

• Alttaki incelemeye göre, oyun alınabilinir.
  • 1 aydır Ghost oynuyordum dün black ops 2 aldım. Bu nedir arkadaş. Ghost oynadığım her dakikaya üzüldüm.

• Bird Hunter (Kuş Avı) vs Advanced Warfare..
    Uçan nesneleri vurmaca...

• Call of Duty: Advanced Warfare "Create a Class Gameplay! Multiplayer Class Setups

Oyun öncesi silahları deneyebiliyoruz sanki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 19 Ağustos 2014; 9:58:41 >
  • İyi Extinction oynayan arkadaşlar arıyorum. Ben genelde diş kasıyorum. Her harita mevcut. 15 level prestige 15'im . Herşey açık. İyi oynamanız ve challangeleri yapmanız benim için önemli ve yeterli.
  • alpaslan303 eklersiniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.