Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu istiyorsan devastation dlc'sini alman lazım hocam onda o silah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam codun sitesinde tek tek satildigi soylendide onun icin sordum tek basina alinmiyormu ya fiyati da 3.99du

http://community.callofduty.com/community/call_of_duty/english/ghosts/blog/2014/07/01/new-call-of-duty-ghosts-customization-items-and-individual-dlc-weapons-now-available#comment-112339

Buda haber hocam insallah cikar ps3ede :) buda xboxa ozelse deliricem valla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rawrior -- 3 Temmuz 2014; 20:01:27 >

• Ya beyler 2 haftadır oynamıorumda sımdı bı actım oynıım dedım acaıp bı gecıkme war oyunda sebep nedır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sağlam extinction oyuncusu lazım. dlc olsun veya olmasın farketmez ama olursa daha iyi olur. psnim imzamda var fakat eklerken mesaja extinction için eklediğinizi belirtin.
  • 2 prestij yapıp iyi bile dayandım bu oyuna. Berbat haritalar, baştan savma silahlar, camperlar..
    Haftaya MW3 alacağım.

• Bir türlü adam akıllı extinction oynayan bulamıpyrum. oynayan varsa beni eklesin lütfen. PSN ıD: drilluzive
  • Ghost un thropy listesi varmı türkçe açıklamalı
  • Beyler oyunu büyük ekran yerine daha küçük monitörde oynamak bize bir avantaj sağlar mı sizce multiplayer da ? Daha hız tepki , büyük ekranda yaşanabilecek yavaşlama vs ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirizm_TR -- 11 Temmuz 2014; 9:13:11 >
  • Bende cod black ops2 var. Onun kadar güzelse alıcam . Bazıları diyor berbat . Bazılarıda süper diyor. Anlamadım gitti.

• Bu oyuna süper diyen mw1 mw2 gibi efsane multiplayer oyunlarını oynamamıştır
    şu oyunların verdiği zevkin yarısını vermiyor
    açık ara cod tarihinin en kötü multisi
    ps4te başka oyun olmadığı için mecbur oynuyoruz
    ps3üm olsa asla oynamam şu oyunu açıp
  • Senaryo güzel ama multi bayık, nerede mw2 nerede bu. Ps4'de şu an başka alternatif yok.

• Hocam bi sorunum var ps3 te oynuyorum ve uzun zaman sonra bugün bidaha oynamaya başladım bıraktığımda 50 lvldim ve 2 lvl atlayarak 52 lvl oldum ama ps3 U kapatıp oyuna tekrar girince 50 level olarak görünüyorum çözümü varmıdır şimdiden saolun

• Arkadaşlar ben ps4 de yeni başladım oyuna online oynamak için güncelleme yapmam lazım fakat dosyayı indirdikten sonra hep ce-30002-5 hatası veriyor ve güncellemeyi yüklemiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum

• season pass olmadanda online oynanıyomu
  • Arkadaşlar Cumartesi ve Pazar günü klan savaşları var saatler 21:00 - 01:00. Klanımız diamond division'da ve önce ki 2 savaşı kazandık. Bu hafta ki savaş için yardımda bulunabilcek kişiler arıyoruz zorlu bir savaş olacak. Minimum 5 kişi arıyorum K/D oranı 1.2 - 1.3'ün altında olmamak kaydı ile. Klan savaşları nedir nasıldır diye soracak olursanız kısaca şöyle diyim Klan vs Klan değil. Klan savaşlarında bölgeler var HCTDM core DOM vs... gibi bölgeler var bu modları oynayarak puan alıyoruz ve bölgeleri ele geçiriyoruz kim daha çok puan toplarsa kazanıyor. CORE ve HARDCORE karışık olmak üzere TDM-DOM-KC-SAR modları oynanacak. İlgilenenler pm atsın yeteri sayıda istek gelirse buradan bir grup yaparız.
  • Konuyu özetlersek oyunu artık sadeleştirmeleri lazım 88 tane perk kombinasyonu ile oyunun içine ettiler kardeşlerim artık yeter demekten bıktık hadi oyun motorunu yenilemıyosun dokunma kardeşim şu perklere!!
  • Cod almayı düşünüyorum. En azından single ını oynamak için ama ateş etme tuşunun R1 olması önemli benim için. Ateş etme tuşunu R1 yapabiliyor muyuz?

• Bu oyunun devamı ne zaman çıkacak la ? Advanced Warfare diye çakma halo çıkardılar karşımıza. Ben Ghosts'un devamını merak ediyorum
  • Hayatımda oynadığım en kötü cod oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Cod almayı düşünüyorum. En azından single ını oynamak için ama ateş etme tuşunun R1 olması önemli benim için. Ateş etme tuşunu R1 yapabiliyor muyuz?

Oyunu aldıgımda yaptıgım ılk ıs ateş etme tuşunu R1 yapmak oldu
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.