Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasım'dan önce kırarsın bence Ben kolu kırmaya ramak kala bıraktım, dayanamaz tekrar açarım diyede sildim rahatladım,digital olmasa cd'yi kırıp tepki olarak youtube'a koymak isterdim. Merkez server'ın yanında 100 mbit net kullanan adamlarla ülke geneli 1 mbit upload kullananları aynı server'a sokan bir sistemde neyin nesi Bağlantı çubuklarıda gizlenmiş. Bo2'ye döndüm gözünü yiyim local search sisteminin 240.000 aktif online oyuncu var bilginiz olsun ilk gün ki gibi canlı hala bo2.
  • Yeni haritaları çok beğendim. Bir de şu bölge seçme olsaydı ama yok işte. Yeni smg Ripper acayip bir silah, oyun şeklimi yüzde yüz değiştirdi iyi yönde. Smg kullanmayı sevenler için müthiş bir silah. Season pass ile gelmişti önceden, almamıştım. Şimdi sadece bu dlc ile aldım.
    Haritalar da bir tane MW3 haritası var (Dome), şimdi unearthed olmuş, tasarımı da güzel bence. Diğer haritalar da küçük, direk yüz yüze çatışma için hazırlanmış, CoD konseptine uygun. Bir önceki Onslaught ve bu Devastation ile biraz toplamış bence.

Ama yetenek metenek bir yere kadar, üstte @ekostros'da bahsetmiş, böyle bir sistemle adama kolu kırdırır bu oyun. Bir maçta efsane oluyorsunuz bir maçta rezil rüsva. Bir anda yetenek kaybına mı uğruyorsunuz? Hayır. Sadece oyunun sizi atadığı lobi de sizden iyi bağlantısı olan servera yakın adamlar var, çocuk oyuncağı gibi avlıyorlar herkesi. Canınızı sıkmayıp eğlence için oynacaksınız, başka çaresi yok. CoD:AW'de bu durum olmaz umarım.

• ekostros kullanıcısına yanıt
    ilk zamanlar sinir krizi giriyordum bir de joystik arızalıymış ikide bir silahların dürbünü açıp kapanıyordu öyle oynadım bir süre..Değiştirdim Joystic..Şimdi arada oynuyorum, ilk 1 dakikada kimse öldüremezsem diyorum bı oyun gitmez ve gitmiyor..Oyuncular çok kasar sa da çıkıyorum o lobiden..Ama bazen nadir de olsa çok güzel karşılıklı savaş oluyor..mesela Adamlar kaleye hucum ediyor, sinme pusma yok geldiklerini görüyorsun, sen kaleyi savunuyorsun vs vs heyecan..Bazen de o.yun haritanın alışılmış yerleri dışınde geçiyor, ölsen de koşarak savaş alanına gidiyorsun..Yoksa salak gibi adam ara, pat bi mermi vursun olmuyor..

Ghost gidici geri sayım başladı...şimdilik dayı diyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Yeni mapleri sadece şu yeni silah için almak istiyorum. Büyük ihtimalle de alacağım.

bende aynı yeni silah için alacağım mapleri bakalım nasıl olacak
  • Bende Ghost var.
    İsteyen varsa takaslayabilirim.
    özelden konuşabiliriz
  • arkadaşlar bende secondry hesap var örn ben harita paketi aldım arkadaşta cdli oynuyor ps3 te ki gibi 2 kişi bölüşebiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drago -- 12 Mayıs 2014; 19:12:49 >
  • Slm arkadaslar ps4'de ghosts oynayan oyunculari clanimiza bekleriz.
    Clanimiz 25. Seviyede yani maksimumda. KD si 1 ve üzer olan oyuncular beni ekleyebilirler
    Psn: bocex
  • Kasım ayında yeni warfare çıktığında, toplu Ghost Cd kırma töreni yapmayı teklif ediyorum :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Kasım ayında yeni warfare çıktığında, toplu Ghost Cd kırma töreni yapmayı teklif ediyorum :))))

ben şimdiden kırıp mw2'ye döndüm ps4 hikaye oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne ya yine 2324 mb guncelleme gelmiş.Oyunu baştan yapıyorlar herhalde her ay 2 gb guncelleme geliyor.Kazandıkları para haram olsun

• evet ya her ayda değil artık 2-3 haftada bir 2 gb lık güncelleme nedir ya oyundan büyük güncelleme oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

Kasım ayında yeni warfare çıktığında, toplu Ghost Cd kırma töreni yapmayı teklif ediyorum :))))

Geçen gün Mw3 taktım ama Ghosttan sonra oynamak istemedim..ELim mahkum Ghost, günde bikaç kez atıştırmalık..
    Ps4 konsolda biraz sorunlar, LAG problemi var diye okuyorum..Ghostu zor kaldırıyorum bir de Ps4 ile uğraşamama Ps3 devam
  • May 13, 2014

Title Update: Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 and PC.

Spawns
    Improved FFA spawn logic.
    Improved TDM/KC/Cranked spawning logic.
    Updated Blitz spawn logic for online matches.

Weapon Balance
    Bizon
    Reduced headshot multiplier: No longer allow for 1 body, 1 head shot kills.
    Max and Min damage range reduced.
    Slight increase to kick.
    Vepr
    Aim down sight time faster. Now in line with other SMGs.
    CBJMS
    Max and Min damage range reduced.
    IED
    Damage reduction always applied when the player is jumping, crouched or prone. Removed IED position check relative to player.
    Thermobaric Grenades
    Now do 1/2 max health in hardcore modes.

Killstreak Balance
    Squad Mate - Reduced Accuracy & Fire Rate. Swapped Weapon to mp443.

eSports
    Update to DOM to allow 2, 5 minute rounds for eSports playlist, and with eSports mode in Private Match and System Link.

Anti-Cheat
    Overall anti-cheat improvements.
    Fixed elite clan tag spoofing issue.

Additional Fixes
    Fixed an issue where the Tracked Operations and Progressed Operations loadout builder would not properly select items.
    Added popup message if a user tries to join on a blocked user from the recently met player list.
    Fixed an issue where the New Icons for heads/uniforms/etc would appear in private match.
    Fixed new icon to only appear on the "Heads" button when you have new heads of the gender you're using.
    Improvements to map voting.
    Fix In Game Store Image Stuttering when moving between images.
    Fixes hardcore audio alias for kill confirmed.
    Adds proper friendly alias for blitz friendly scoring.

New Features
    New Game Mode - Reinforce:
    Reinforce is a competitive round based game mode. When a player is killed that player will stay out of the game until someone on his team captures a control point. There are multiple ways to win. Capture and hold 2 control points, wipe out the enemy team, or capture all 3 flags for an instant victory.
    Gun Game
    Final kill now requires a throwing knife kill.
    Players can scavenge throwing knives.

Extinction
    Reduced the usability window of other items when deploying the Riot Shield.
    Drill logic improvements.
    Grenade Turret adjustments.

Xbox One Specific Update
    In addition to the Title Update.

Fixed issue that allowed access to friends list in offline menus.

PlayStation 4 Specific Update
    In addition to the Title Update.

Fixed the Out of Memory 12 issue.
    Fixed issue with 2nd controller being unable to join a different Clan after accepting a Clan invitation.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

Geçen gün Mw3 taktım ama Ghosttan sonra oynamak istemedim..ELim mahkum Ghost, günde bikaç kez atıştırmalık..
    Ps4 konsolda biraz sorunlar, LAG problemi var diye okuyorum..Ghostu zor kaldırıyorum bir de Ps4 ile uğraşamama Ps3 devam

hiç dlc'leri almıyom bu sene nasıl dlc'ler? gerek yok bence ben de atıştırmalık 2 3 günde 1 saat oynuyorum genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 13 Mayıs 2014; 22:31:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

bu ne ya yine 2324 mb guncelleme gelmiş.Oyunu baştan yapıyorlar herhalde her ay 2 gb guncelleme geliyor.Kazandıkları para haram olsun

Bu güncellemeler PS4 için mi???
    Ps3 kullanıcısı olarak 20 Mb civarında..Ps4 büyük boyutlara büyük yama ama 2Gb biraz fazla değil mi? 10 güncelleme olsa 100 GB, kaçlık ki konsolunuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 13 Mayıs 2014; 23:12:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

bu ne ya yine 2324 mb guncelleme gelmiş.Oyunu baştan yapıyorlar herhalde her ay 2 gb guncelleme geliyor.Kazandıkları para haram olsun

Bu güncellemeler PS4 için mi???
    Ps3 kullanıcısı olarak 20 Mb civarında..Ps4 büyük boyutlara büyük yama ama 2Gb biraz fazla değil mi? 10 güncelleme olsa 100 GB, kaçlık ki konsolunuz??

evet ps4 için. Bu 3 ya da 4 güncelleme. 500 mb'ın altında guncelleme gelmiyor en son nisanda geldi yine 2 gb,1 ay içinde 4 gb güncelleme ayıp ya. 500 gb konsol

• bır kac sorum olacak cevaplarsanız sevınırım ...

oyun baslarında laser sılahı var helıkopter var ateş edıyorum ama sılah ateş almıyor ekranda guıde laser whıt falan bırsey yazıyor ..bu bolum nasıl gecılır

bır e elımde joıstık var saıtek evo force bununla oynanırmı .. denedım ayarlardan sectım joıstıkı ama yıne klavyeden oynadı oyunu... bu konular ayrıntı verecek arkadaşlara tsk ler
  • fx500 F kullanıcısına yanıt
    Büyük kapının orda roket olması gerek onunla indircen

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Orijinalden alıntı: C.E.O

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Orijinalden alıntı: C.E.O

Bf 4 satıp cod ghosts almayı düşünüyorum sizce yapmalı mıyım?-

Hayır.

Nedeni nedir?

Benim için bir çok sebebi var.

Yıllardır değiştirmeden kullandıkları çöp grafik motoru
    Yetersiz sayıda multiplayer oyuncu desteği ve buna bağlı küçük haritalar
    Saniselik ölümler ve mesafe farkından oluşan 100ms pingin oyunu büyük ölçüde etkilemesi

Şeklinde uzaaar gider..

Özür dileyerek konuya dahil olmak istiyorum ama, birkere BF iel Cod tamamen farklı kulvarda...
    iki oyunu aynı kulvarda karşılaştırmak hata..
    Single player olarak BF tamam güzeldir..Ama online oyunda Cod gibisi yoktur...Tercih meselesi ama biraz açıklamak gerek
    Araç,uçak,tank vs kullanmak istiyorsanız, devasa haritalarda yol alıp düşman aramak istiyorsanız BF alın..Düşmanı bulmak savaşmak, yakın çatışma güç BF de..Grafik herşey değil..Crysis oyunu Grafik süper ama yapay zeka sıfır..gerçeklik yok...
    Yüzyüze, sıcak çatışma, sadece silah ile savaşmak istiyorsanız Cod tektir bu konuda.. (Ghost ayrı bir hikaye oraya geleceğim)
    Kilzone gibi singlede süper oyunlar onlinede sıfırdır, o tadı vermez...
    ikisi de savaş oyunu diye aynı kulvara sokamazsınız...
    Call of duty de oyuncular kocaman, büyük ve yüzyüze savaş vardır..
    Ghost olayına gelirsek Ghostta maalesef düşman biraz küçük, sinmeler pusmalar, internet hızına bağlı sorunlar, erken ölme, serseri kurşun vs var..
    Kasım ayında Advanced War çıkıyor yeni Call of Duty...Ghost satılıp bu alınabilir..Ama cod sever birisi BF oynayamaz benim görüşüm
    Ama şuanda COD tarzı oyun için Ghosta elimiz mahkum..BF tamamen farklı, Cod oynayan biri BF oynayamaz..
    Kimisi Medal of Honor, Brothers gibi diğer savaş oyunlarını da sevebilir..Ama hepsi tamamen farklıdır, Online savaşta COD serisi tamamen farklı ve özeldir..SDingleden bahsetmiyorum..bunu hatırlatmak lazım..saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 15 Mayıs 2014; 18:11:58 >

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.