Şimdi Ara

Call Of Duty Ghosts ve Black Ops 2 Alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef 10 dolarım eksik olduğu için sadece birini almak zorundayım.Öneri yapar mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvzdlr7 -- 29 Ağustos 2014; 20:06:53 >

• Bende tam bu konuyu açmak için gelmiştim bende ikisi arasında kaldım cod ghost gold edition 29.99 $ ve cod bo2 normal versiyon 29.99$ hangisini alsam kararsızım özellikle multi oynamak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Haddock

Her türlü BO2.

Multiplayer'i çok daha iyi + Zombies.

Campaign idare eder.

Bugün aldım hocam BO2'yi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byvzdlr7

quote:

Her türlü BO2.

Campaign idare eder.

Bugün aldım hocam BO2'yi

Bende mi alsam acaba bo2 yi cod ghost gold edition olduğundan onu canım istedide bo2 yi hiç oynamadım ghost u kürekli olarak bitirmiştim onunda multisini bilmiyorum nasıldır

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgabjk

quote:

quote:

quote:

Her türlü BO2.

Campaign idare eder.

Bugün aldım hocam BO2'yi

Bende mi alsam acaba bo2 yi cod ghost gold edition olduğundan onu canım istedide bo2 yi hiç oynamadım ghost u kürekli olarak bitirmiştim onunda multisini bilmiyorum nasıldır

valla ben bo2 nin singlesini daha önce oynayıp çok beğenmiştim.Ghosts'u çok merak ediyordum singleplayer açısından.O yüzden arada kalmıştım ancak Xbox'ta BO2 Zombie modunu oynadıktan sonra aklımda soru işareti kalmadı. Ne olur ne olmaz diye 7 arkadaşa sordum 7'si de Ghosts'a elini sürme dedi. Bence BO2 al :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Her türlü BO2.

Campaign idare eder.

Bugün aldım hocam BO2'yi

valla ben bo2 nin singlesini daha önce oynayıp çok beğenmiştim.Ghosts'u çok merak ediyordum singleplayer açısından.O yüzden arada kalmıştım ancak Xbox'ta BO2 Zombie modunu oynadıktan sonra aklımda soru işareti kalmadı. Ne olur ne olmaz diye 7 arkadaşa sordum 7'si de Ghosts'a elini sürme dedi. Bence BO2 al :)

Tamam hocam o zaman alayım ben bo2 yi dalayım multiye :)

• aldım hocam iniyo şuan teşekkür ederim cevap için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aldım hocam iniyo şuan teşekkür ederim cevap için

Benimkide iniyor şu an. Ben singleyi 1 kere daha bitirip multi oynayacağım. İsterseniz beraber oynarız
  • quote:

quote:

aldım hocam iniyo şuan teşekkür ederim cevap için

Benimkide iniyor şu an. Ben singleyi 1 kere daha bitirip multi oynayacağım. İsterseniz beraber oynarız

Olur hocam yarın oynayabiliriz steam id: tolgaucar
    Eklersiniz hocam oynarız

• hocam bugün pc yi açtım oyuna gireyim dedim resimdeki gibi siyah ekran geliyo biraz duruyo sonra aşağıya atıyo sarı sarı yanıp sönüyo tıklıyorum yine aynı şekilde yapıyor bi bilginiz var mı bu konuda? yönetici olarak çalıştırdım, nvidia ekran kartıyla açıyorum ama olmuyor bir türlü akşam single modda 2 bölüm bitirmiştim
     Call Of Duty Ghosts ve Black Ops 2 Alacağımundefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabjk -- 31 Ağustos 2014; 12:13:24 >

• Bilmiyorum hocam. Bende high ayarlara aldım oynarken sorun yok, ancak nişan alınca çok fazla kasma yapıyor
  • anladım hocam napıcam bilemedim ya kaldırıp yeniden mi indirip kursam ne yapsam bilemedim
  • deneyin hocam

• Cod serisi battı arkadaşlar. Çıkardıkları her oyunu aldık, zengin ettik, şımarttık ama artık yeter. Adviced warfare zaten black ops 2 ye dlc olabilcek seviyede. Artık cod oynarken aynı oyunu 10 kez oynamışimda tekrar oyuyomuşum gibi geliyo. Daha fazla yüz vermeyelim şunlara. Sanki oynamıyoruz oynanıyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

deneyin hocam

olmadı hocam sildim oyunu tekrar kurdum ama yine açılmıyor. hayır akam oynadım iki bölüm geçtim kapattım şimdi hiç biri açılmıyo ne multi ne single ne oldu çözemedim ya
  • bo2
  • quote:

quote:

deneyin hocam

olmadı hocam sildim oyunu tekrar kurdum ama yine açılmıyor. hayır akam oynadım iki bölüm geçtim kapattım şimdi hiç biri açılmıyo ne multi ne single ne oldu çözemedim ya

Bilgisayarınızın özelliklerini yazar mısınız ?
  • quote:

quote:

quote:

deneyin hocam

Bilgisayarınızın özelliklerini yazar mısınız ?

İ7 2.40 işlemci

6 gb ram

2 gb gt 645m ekran kartı

Windows 8 64 bit kullanıyorum. Sorun tam olarak şu hocam resim göstermiştim önceki mesajlarda görev çubuğunda sarı şekilde kalıyo ses geliyo tıklıyorum girsin oyuna diye tekrar masaüstüne atıyo anında anlamadım gitti

az önce resimdeki hata çıktı pcde kullandığım ekran çözünürlüğü 1366x768 değiştirip denedim ama yine aynı şeyler oldu.
     Call Of Duty Ghosts ve Black Ops 2 Alacağım

Sorun geçici olarak çözüldü entegre intel hd 4000 ekran kartıyla açınca oyun açılıyor nvidiada sıkıntı var belli ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabjk -- 31 Ağustos 2014; 19:53:37 >

• BLACK OPS2!!!!! Ay pardon kendime hakim olamadım :(
  • Hazır indirimdeyken önerdiğiniz dlc var mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.