Şimdi Ara

CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE || PS4-PS4PRO ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
2
Favori
16.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Campaign'in bir bölümü "boots on the ground" bir bölümü jet pilotluğu ve bir bölümü ise yer çekimsiz uzay savaşı olarak geçiyormuş. Daha önce multiplayer haritaları hakkında bilgi gelmişti gezegenlerin uzay istasyonunda oynanıcak haritalar olduğuna dair muhtemelen multiplayer'da da haritaya göre haraket olanakları değişebilir. Tamamı ile yerde oynanıcak haritalarda olabilir diye düşünüyorum

Campaign'de kullanılan geminin adı "Jackal" ve geliştirilebilir özelliklere sahipmiş.
  • Şu oyunun videosunu,bo3 ün ve advance warfare in videolarını ardı ardına izlesem ve bu oyunlar hakkında hiçbirşey bilmeyip,videoda da adlarını görmesem,aynı oyunun 3 farklı tanıtımı sanırsın.

Adamlar Zampella ve ekibinin üreteceği herşeyden öyle korkuyorlar,piyasayı sallayacaklarından ölesiye korkuyorlar ki 3 oyundur bire bir Titanfall'un taklidini yapmaya çalışıyorlar.Bu kadarına da pes,ne desek boş.İnsanlar 5 dolar verip taklidi edilen kusursuz altyapı ve oynanışa sahip,bence türünün en iyi oyunlarından biri Titanfall gibi bir oyunu almak yerine 3 oyundur taklitlerinin Titanfall seviyesine ulaşmasını bekliyor.

Birde adamlar öyle bir akıllıki hakkaten şapka çıkartmak lazım.Serinin bittiğini biliyorlar,Mw serisinin yeniden yapımıyla,yeni Cod oyunlarını insanlara kaktıracaklar.O efsane oyunlarıda var eden yine Zampella ve eski Iw.

Cod4Remaster dan da zerre umutlu değilim.Elinde muşta ile obj oynamadan 0.03 k/d ile dolanan yeni nesil cod oyuncu kitlesi oyunu rahat oynasın diye %99 batıracaklar.Activision'ın elinde doğru dürüst lag comp ve netcode yazacak zeka seviyesinde kimse kalmadığı için,Cod4 ilk çıktığı efsane lagsız oynanışındanda eser barındırmayacaktır.

Titanfall 2 ve BF5 fazla fazla yeter bu yıl.Zaten dice saçmalama hakkını bf4 çıkış döneminde kullandı,titanfall 2 de tüm içeriği ve mw serilerine imza atmış yazarın oyunun senaryosun dahil olmasıyla çok sağlam geliyorlar.Yalancı Activision'ı beslemekten bıkanlar bu serileri takipte kalsın kesinlikle pişman olmayacaklar

• Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Oynarken keyif almayacaksam platinum için hiç uğraşmıyorum ki, hele böyle bir seri için kılımı kıpırdatmam =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Ekstra olarak oyunda zombi modu bulunacak. Yani klasik black ops oyunlarındaki gibi.

Dua edelim de Multiplayer mekanikleri iyi olsun. Yıllardır bu tarz oyunlara açım yeter gari .

Multiplayer FPS oyunu yok ula adam akıllı.

• Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Titanfall daki parkur sistemi olacak. Bence işlenir ise güzel olabilir. Haritalar diğer oyunlara orantılı biraz daha büyük olacaktır.

• İşi artık iyice paraya döktüler tabi onlarda haklı, çoğunluk gelecek teması istiyor demekki. Coddan her sene bir umut iyi bir oyun bekliyorum her sene daha çok nefret ettiriyor kendinden. İnşallah bf5 doğru düzgün bişey çıkar.
  • 10 yıl önce çıkan grafik teknolojisini ısıtıp niye koyarlar anlamıyorum.Kütük gibi masalar donuk yerleşimler vs. Bunların cilalanmasından bıktım yeter artık sömürdünüz teknolojiyi.Uzay çağı yerine artık günümüz savaş sistemine dönülse iyi olur.Yani bunda mı potansiyel buldular anlamıyorum 4 oyun olacak.Oyun balon olacaksa teselli mw remastered la sakinleştireceklerini sanıyolar ama bekleyip göreceğiz.

• Adamlar eski Iw ekibinin çok çok iyi bir fps yapacağını biliyor. Bunun korkusundan, satışlar bitecek diye uzay da geçen fps yapıyorlar habire. İşin gülünç tarafı 3 oyundur Titanfall kalitesinin zerre yanına gelememiş cod oyunları çıkmasına rağmen hala tfall u bedavaya yakın fiyattan alıp denemek yerine çöplük netcode lu cod oyunlarını alıp duruyor insanlar.Ben artık insanların tüketim noktasındaki psikolojisini çözemiyorum . Al dene kardeşim bi Titanfall u, ya da 2. Yi bekle. Nedir bu isimler üzerindeki saplantı. İnsanlar kendilerine her alanda güvenli bir alan belliyor, oyunlarda dahi farklı birşey denemeyi düşünmüyor. Sürekli yalan söyleyen firmaları daha da zengin etmeye yemin etmiş bir güruh var. Ne desek boş.

• Dark Poison D kullanıcısına yanıt
    Titanfall kalitesi de bence mükemmel değildi.
    Kendini tekrar eden bir yapısı ve çoğu yenilik yoktu. Devamlı oynanacak türden bir oyun değildi bence.

• Titanfall daki en büyük sorun içeriğin kısıtlı olmasıydı. Onunda nedeni sadece 70 kişilik bir yapım ekibiyle oyunun yapılmasıydı. İçerik kısırlığı haricinde lag, silah dengesi, titan dengesi, atmosfer,işlenmeye açık arka plan, oyunla bütünleşmiş netcode vs hepsi gerçekten tertemizdi. Cod serisinde illallah dedirten lag, kötü hit detection, mantıksız hit box, dengesiz silahlar, rezil spawn sistemi, akılda kalmayan haritalar var artık.

İnsanlar CoD4 remasterı neden bekliyor, Titanfall da da saydığım bu özellikler CoD 4 de de vardı. Titanfall 2 de dediğim gibi zaten Mw senaryosunu yazmış yazar ve bi dolu içerikle gelicek.Yapım ekibi bunun sözünü verdi ve laf olsun diye vaadde bulunacak adamlar değillerdir. Adamlar Activision daki kuklalar gibi taklit iş yapıp, kendilerine oyun yapımcısı demiyorlar. İnfinite warfare de bile insanların heyecalandığı nokta Cptn. Price ın çıktığı sahne. Eski Iw nin gücü bu. Yarattıklarının gölgesinden nemalanmaya çalışıyor Activision.

İlk oyunlara nazaran söylediğiniz doğru. Katılıyorum.

Ümit ediyorum da İW aklı başına gelmiştir de denge oluştururlar.

Black Ops 3'te o dengeyi görmedim almaktan da vazgeçtim o yüzden.

MP'SİNİ oynadığım en son oyun BO3 beta idi. Advanced Warfare in MP'SİNİ açmaya tenezzül bile etmedim. Black Ops 2 MP'Sİ fena değildi. Black ops müthişti.

İnşallah o denge senaryo dediğiniz gibi İnfinite Warfare de de olur. Olmazsa da olmasın param cebimde kalır mutlu olurum. Para veremedim diye ağlayacak halimiz yok ya

• Bende bu yılki Cod u almayacam die seviniyorum Aynen dediğinize katılıyorum. Activision gibi palavracı firmayı bu yıl olsun sevindirmeyeceğim.

Bo3 ilk çıktığında güzeldi aslında, yamalar ve supply droplarla batırdılar. Yine de arada bir iki el oynanıyor keyifle.

Titanfall 2 konusunda çok umutluyum. Hala x360 (ki en dandik versiyonu ) da ilk oyunu eğlenerek oynuyorum. 2. Oyunla daha çok kitleye ulaşırlar inşallah. Zampella ustaya inancım sonsuz.

• 2 tane aynı konu mu var yoksa iki oyunda ayrı mi

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Ayri ayri oyunlar ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam şuda var titanfall ps3 ve ps4e cikmadi keske ciksaydi ben kesin alirdim

Oyunu pcde deneme surumu olarak indirip denedim cok begendim ama pcim kötü almadim umarim ayni hatayi titanfall 2de de yapmazlar

Hatta titanfalla ozenip cod aw aldim singleı bitirdim o kadar kötü değildi ama multide sinir krizi gecirten bir oyundu hevesimi aldiktan (hevesimi kirdiktan desem daha dogru olur) sonra direk takaslayip kurtuldum 😂

• gamestop'dan pre order yapıp rezervasyon kartı alanlara beta kod dağıtılmaya başlanmış. bu senede multiplayer beta oynayacağız.

CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE || PS4-PS4PRO ANA KONU
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Merak etme hamza,Titanfall 2 xboxone,ps4 ve pc için gelecek.Sunumu 12 haziranda olacak.

O noktada tabiki haklısın,ben oynama fırsatı olup da denemeyenler için konuştum.AW'nin senaryosu gerçekten güzeldi. Ama multisi serinin en kötülerinden biriydi bence.BO3'den geçip deneyeyim dedim geçende,hareketlenme mekanizması hakkaten çok kötü geldi.Bo3'de yine bir akıcılık var,Tfall kadar olmasa da.Tfall hepsinin zirvesi zaten.Hakkaten eski Iw ve Dice'ı multi fps yapma konusunda tek geçerim.Bu yılda iki firma birden yeni oyunlarını çıkaracak,her düşündüğümde heyecanım bir kat daha artıyor. Üstüne CoD4 Remaster var. Gerçi CoD4 multiyi aynı kalitede çıkaracakları konusunda ciddi tereddütlerim var.Umarım yanılırım.Güzel bir yıl olacak inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Poison -- 4 Mayıs 2016; 13:22:39 >

İşte bu güzel bir haber hocam ama size bir tavsiyem var bence sirf cod4 icin şu yeni saçma oyunu almayin biraz bekleyin eminim cod4ü ayrıda satacaklar

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Yok yok kesinlike ayrı çıkmadıkça almayacam CoD4'ü.Adamlar bir olta atıyor takılan takılsın umurlarında değil.Zaten bende insanları uyarıyorum ki boşuna para saçmasınlar soyguncu bir firmayı beslemesinler.%99 ayrı çıkacaktır remaster cod 4,çıkmazsa da almam dert değil.Dediğim gibi olta atıyorlar,takılan kaç kişi varsa kardır deyip, fazladan paralarını söğüşlemeyi hedefliyorlar.Sıkıyorsa,güveniyorsan Infinite Warfare'e o kadar,çıkart tek başına dursun Bf5,titanfall 2 karşısında.Ama onu da yapacak cesaret yok adamlarda.
    Aynen hocam kesinlikle katılıyorum bu arada cod4ü çok seviyorsaniz ps3ten oynayabilirsiniz multiplayer hala canlı arada girip oynuyorum tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.