Şimdi Ara

CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE || PS4-PS4PRO ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
2
Favori
16.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bloo.

Activision'ın bu yılki planı

/>

Çooook iyi
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler neden bu kadar kötü görünüyor

•  CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE || PS4-PS4PRO ANA KONU
    Bu durumu hiçbir Infinity Ward yetkilileri açıklayamaz.
  • bu kadar dislike infinity warda yapilan saygısızlıktır kınıyoruz hevesleri düşecek adamların
  • Activision CEO'su Eric Hirshberg: "Topluluğumuzda; nostaljik, ayakların yere bastığı oynanış stilini seven bir çok kişinin olduğunu biliyoruz elbette, sırf bu yüzden Call of Duty: Modern Warfare'i remaster yaptık. Aynı zamanda topluluğumuzda, yeni dinamiklerle yeni deneyimler yaşamak isteyende milyonlarca insan var. Call of Duty Infinite Warfare bu sene bu deneyimi sunacak. Ve iyi haberse bu sene hazırladığımız bir paketle ikisini aynı anda sunacak olmamız."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Activision CEO'su Eric Hirshberg: "Topluluğumuzda; nostaljik, ayakların yere bastığı oynanış stilini seven bir çok kişinin olduğunu biliyoruz elbette, sırf bu yüzden Call of Duty: Modern Warfare'i remaster yaptık. Aynı zamanda topluluğumuzda, yeni dinamiklerle yeni deneyimler yaşamak isteyende milyonlarca insan var. Call of Duty Infinite Warfare bu sene bu deneyimi sunacak. Ve iyi haberse bu sene hazırladığımız bir paketle ikisini aynı anda sunacak olmamız."

Patlıcanı yediler... BF 1. dünya savaşı ve Türkçe olarak geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 7 Mayıs 2016; 0:16:45 >
  • Şu yukardaki gife epey güldüm cuk oturmuş. Dislike olayına gelince alternatifsiz bir oyun olduğu için satışları etkilemez.
  • Battlefield 1 bomba gibi geliyor. Infinity Ward bu oyun üzerinde fazla çalışmazsa bu sene BF satışları CoD'u katlar.

• bf3 vs cod mw3 ----> bf3 win
    bf4 vs cod ghost ----> bf4 win
    bf1 vs cod iw ---------> bf1 win olacaktir büyük ihtimalle fakat çıkmadan belli olmaz bana cok saglam gibi geldi cod iw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Yetenek

bf3 vs cod mw3 ----> bf3 win
    bf4 vs cod ghost ----> bf4 win
    bf1 vs cod iw ---------> bf1 win olacaktir büyük ihtimalle fakat çıkmadan belli olmaz bana cok saglam gibi geldi cod iw

Hahaha ...bu bilgileri nerden aldin?
    ver bakim google bu yazdin hangi oyunlar en cok satmis?
    Black Ops2 de zamaninda dislike aldi bukadar......oyun ciktinda tarihin en cok satilan oyunu oldu.
    Alintilayin......Infinitekalite olarak tartisilir, ama satiş olaral Battlefield cebine koyacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonsuzLaz kullanıcısına yanıt
    black ops serisiyle karşilaştirmadım yalnız infinity ward in yaptigi cod oyunlariyla karşilaştirdim ve oyunun puanlarına , çeşitli incelemelerede bakildigindada bu belli , her akli basinda oyuncu bunu söyler . satis rakamina gelirsek en çöp cod oyunuda yapilsa satışta isimden dolayi bf yi sollayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Yetenek

black ops serisiyle karşilaştirmadım yalnız infinity ward in yaptigi cod oyunlariyla karşilaştirdim ve oyunun puanlarına , çeşitli incelemelerede bakildigindada bu belli , her akli basinda oyuncu bunu söyler . satis rakamina gelirsek en çöp cod oyunuda yapilsa satışta isimden dolayi bf yi sollayacaktır

Black ops karsilastirdin demedim....onu misal olarak verdim. BF4 490saat oynamislim var.Hardline aldima halen yaniyorum.BF4 Oyun calişsa güzel, hep update hep update.
    Ben puanmis oymus buymus bakmam.Hangi oyunda daha cok multi oyuncu var, önemli olan bu.Benim icinde hangi oyun beni konsola baglar, o iyi. Isterse Atari 2400 grafigi olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'da rekor sayıda dislike alan Infinite Warfare videosundan sonra Activision CEO’su Eric Hirshberg konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmış.

"Öncelikle oyuncuların tutkusunu sevmelisiniz. Ne bunun gibi bir başka endüstri neden buna benzer bir hayran kitlesi var. Hayranlarımızın Call Of Duty markasını benimsemesini ve çok güçlü bakış açıları olmasını seviyoruz. Dünya’da Call Of Duty’nin yarattığı türden bir tutku yaratabilen çok fazla eğlence markası yok… ve bu iyi bir şey.

İkincisi, topluluğumuzda çizmelerin yere bastığı türden oynanışa özlem duyan kişiler olduğunu biliyoruz elbette; Modern Warfare Remastered’ı bu yüzden yapıyoruz. Ama topluluğumuzda her yıl yeni tecrübeler görmek isteyen milyonlarca insan da var ve Infinite Warfare de bunu yapacak.

İyi haber, bu yıl her ikisini de tek bir pakette sunmanın ve topluluğumuzu bir arada tutmanın bir yolunu bulduk. Tutkulu görüşleri
    (yapılan eleştirileri kastediyor) görüyoruz elbette ama başka ölçütleri de göz önünde bulunduruyoruz… gerçek şu ki, her ne kadar henüz çok erken olsa da, ön siparişler oldukça güçlü bir başlangıç yaptı. Oyunun videosunun izlenme oranı da yüksek, hatta Infinite Warfare fragmanı şimdiye dek en çok izlenen videomuz oldu.

Bunu daha önce de yaşamıştık. Seriyi ilk kez geleceğe götüren Black Ops 2’nin fragmanı o güne dek gördüğümüz en fazla olumsuz puanı almıştı. Ama kendisi en başarılı oyunumuz oldu.

Call Of duty markası hiç bu kadar güçlü olmamıştı. Güçlendirilmiş zıplamalar ve kurgusal silahlar içeren, gelecekte geçen bir oyun olan Black Ops 3, tarihimizde gelmiş geçmiş en çok oynanan oyunumuz oldu.

Emin olduğumuz bir şey varsa o da geçmişte işe yaradığını bildiğimiz bir şeyi yapmaya devam edip yaratıcı riskler almasaydık bugün bu markaya sahip olamazdık. Endişelenmemiz gereken gün, yeni şeyler denemeyi bıraktığımız gündür."

CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE || PS4-PS4PRO ANA KONU

• Bf1 trailer ından sonra işi cok zor bu sefer acti nin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bo2'nin her yönüyle klasik bir call of duty oyunu olduğu, yeni oyunların ise klasik bir call of duty olmadığı gerçeği var. Klasik bir cod olmamasının dışında supply drop,karakter skill'leri, tonlarca mikro ödeme içeriği gibi faktörlerde mevcut.Oyunun iyi yönde gelişmesi istenip, feed back'lerin karşılığı olarak getirilen şeyler, bana göre hiç biri gelişim değil tamamı ile para kazanma içerikleri oyun ve oyun gelişimi ile hiç bir alakalaları yok. Server durumuda var elbet oda eskisi gibi değil. Bence Activision Ceo'sunun yaptığı açıklama tamamen saçmalıklardan ibaret ve yaptığı örneklemede mantıklı değil. Adam herkesi salak yerine koymuş yaptığı açıklamada. Keşke insanoğlu bir kaç gram daha akıllı olsada almayıp tepki gösterse. Remasterd'ıda alıp münasip bir yerlerinde saklasınlar, daha sonra ayrı satışı çıkarsa onuda almayacağım.
  • Call of Duty'nin hayranı olarak oynamışımdır her zaman. Battlefield görsel olarak önündeydi ama senaryosu ve kurgusu hep Call of Duty oyununu merakla beklememe sebebim olmuştur. Ghosts bile senaryo olarak güzeldi o kadar teknolojik bir savaş yoktu şimdi iyice yamuldular, Uzay robotlar bilim kurgu. Call of Duty seven adam zaten senelerdir aynı görüntü kalitesine rağmen sevmiş oyunu sahiplenmiş ama siz oyunu mahvettiniz. Yani modern warfare 4 yapmak Captain Price geri getirmek bu kadar mı zor. Oyun bu yahu film çekmiyorsun sonuçta, oyuncu kontratı falan yok Captain Price bir oyun karakteri, ya da Ghosts'un devamını getir. Neyse kısacası artık Call of Duty oynamıyorum bile, yazık ediyor kendine bu robotik bilim kurgu işlerinden dolayı.
  • Muhtemelen yine BF daha iyi puanlar alirken, COD daha yuksek satis rakamlarina ulasacaktir. COD'un son oyunlarinin kullanici puanlari ortada. Sahsen MW3'ten beri oyun fiyatlari dip yapmadan almiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

Youtube'da rekor sayıda dislike alan Infinite Warfare videosundan sonra Activision CEO’su Eric Hirshberg konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmış.

"Öncelikle oyuncuların tutkusunu sevmelisiniz. Ne bunun gibi bir başka endüstri neden buna benzer bir hayran kitlesi var. Hayranlarımızın Call Of Duty markasını benimsemesini ve çok güçlü bakış açıları olmasını seviyoruz. Dünya’da Call Of Duty’nin yarattığı türden bir tutku yaratabilen çok fazla eğlence markası yok… ve bu iyi bir şey.

İkincisi, topluluğumuzda çizmelerin yere bastığı türden oynanışa özlem duyan kişiler olduğunu biliyoruz elbette; Modern Warfare Remastered’ı bu yüzden yapıyoruz. Ama topluluğumuzda her yıl yeni tecrübeler görmek isteyen milyonlarca insan da var ve Infinite Warfare de bunu yapacak.

İyi haber, bu yıl her ikisini de tek bir pakette sunmanın ve topluluğumuzu bir arada tutmanın bir yolunu bulduk. Tutkulu görüşleri
    (yapılan eleştirileri kastediyor) görüyoruz elbette ama başka ölçütleri de göz önünde bulunduruyoruz… gerçek şu ki, her ne kadar henüz çok erken olsa da, ön siparişler oldukça güçlü bir başlangıç yaptı. Oyunun videosunun izlenme oranı da yüksek, hatta Infinite Warfare fragmanı şimdiye dek en çok izlenen videomuz oldu.

Bunu daha önce de yaşamıştık. Seriyi ilk kez geleceğe götüren Black Ops 2’nin fragmanı o güne dek gördüğümüz en fazla olumsuz puanı almıştı. Ama kendisi en başarılı oyunumuz oldu.

Call Of duty markası hiç bu kadar güçlü olmamıştı. Güçlendirilmiş zıplamalar ve kurgusal silahlar içeren, gelecekte geçen bir oyun olan Black Ops 3, tarihimizde gelmiş geçmiş en çok oynanan oyunumuz oldu.

Emin olduğumuz bir şey varsa o da geçmişte işe yaradığını bildiğimiz bir şeyi yapmaya devam edip yaratıcı riskler almasaydık bugün bu markaya sahip olamazdık. Endişelenmemiz gereken gün, yeni şeyler denemeyi bıraktığımız gündür."

CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE || PS4-PS4PRO ANA KONU

Şu anda dislike 781.000'e ulaşmış durumda.Oyuncu kitlesi tarihi ayarı verdi.Şimdi satışlarda düşüşü yaşarlarsa akılları başlarına gelir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 8 Mayıs 2016; 6:59:32 >

• Dislikle butonunu kirmislar ama soyle bir gercek de var ki, yine de hayvan gibi satacaktir CoD.

Arcade yapisi ve bireysel oynanisiyla CoD un hitap ettigi yaş araligi battlefielda gore daha dusuk dolayisiyla daha fazla potansiyel satisa sahip. Adamlarin basari olarak kistas aldigi sey de satis rakami, o yuzden seriyi bu yonde ilerlettiler. Forumlarda vb. fikir belirten adam sayisi 10 olsa, oyunu anasina babasina tutturup aldiran 12 yasinda cocuk sayisi 100 dur, mevzunun ozeti bu aslinda..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.