Şimdi Ara

CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE || PS4-PS4PRO ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
2
Favori
16.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayfayı 3-4 defa tazeleyip baktım, ortalama saniyede 45 dislike yiyor
  • MrBeyaz kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Oyunun adını değiştirsinler CALL OF DUTY: INFINITE DISLIKES daha uygun olur

CALL OF DUTY: INFINITE WARFAIL
  • CoD serisi sevenleri için söylüyorum: Bu adamlar böyle oyun yapmaya devam ettiği sürece sabredip oyunları almasanız eninde sonunda bize güzel temalı bir oyun sunacaklar. Trailer her ne kadar rekor dislike almış olsa da serinin önceki iki oyununu almış kişiler bu oyunu da alacaklar,yine çok fazla satacak. İki sene boyunca alternatif FPS oyunlarını oynayalım. EA ve Dice insanların daha fazla gelecek temalı oyun istemediğini anlayıp geçmişe döndüler ve hazırladıkları trailer bile insanları Battlefield'a yöneltti. İki senecik sabır, ardından harika bir CoD oyunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beter olsun, son Ghost Buster film fragmanı şimdi de bu çok sağlam dislike yiyor ders olur umarım.
  • Acti nin ayağı yere basmıyor,dislike manyağı oldular adamlar hala yaptıkları çöpü oyun olarak adlandırıyor özgüven patlaması bu olsa gerek
  • İşin garip tarafı da dislike yapanların bazıları bu oyunu alacak olması.. herhalde tükürdüğünü yalamak diye buna denir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 17 Mayıs 2016; 1:54:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kit Harington (Jon Snow) oyunda kötü adam olarak yer alıyor.

CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE || PS4-PS4PRO ANA KONU

• Oyunu o kadar gömdüler ama senaryo modu son videodaki gibiyse harika bir oyun geliyor. Yine satış rekorları kıracak.

• Pre Order yapanlara MW2'nin Multi Map'i Terminal bonus olarak verilecekmiş. Bu map en çok tutulan ve çatışmanın hat safada olduğu bir map'ti Mw2'de. Görünüşe görede yeni hali gece, karlı ve puslu bir hal almış.

CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE || PS4-PS4PRO ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 22 Temmuz 2016; 4:52:08 >

• Şu videodan sonra singleplayer için şüphem kalmadı işin o kısmını kotaracaklar zaten Black Ops 3 kadar kötü olamayacağı için her türlü özlenen CoD singleplayerını sunacaktır ekipte eski Naughty Dog elemanlarının olduğu atmosferin baya gelişmesinden belli oluyor.

Bu yıl benim için FPS işi şöyle:

Modern Warfare Remastered her daim oynanacak ömürlük arşivlik oyun olacak bu yılda oynanır 3 yıl sonrada oynanır.

Vakit geçireceğim ana FPS Titanfall 2 olacak büyük ihtimalle PC'de de BF1'e vakit ayıracağım.

Tüm bu 3 oyundan vakit kalırsa ki zor Infinite Warfare'in multisine haftada 1-2 kez girerim diye düşünüyorum.

Hype listem: MWR , TF2 , BF1 , IW.

Ama her ne olursa olsun FPS sevenler için bayadır böyle bir yıl gelmedi üstelik yılın tamamına yayarsan buna DOOM'u falanda katıyorsunuz çılgın bir sene.

• Digital Deluxe Edition'u Pre Order yaptım Sezon Pass'lı olan. 99$ dokundu biraz :)

30 gün önceden Cod4'ün Single'ını açacaklar Pre Order yapanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 23 Temmuz 2016; 2:47:45 >
  • Bende yarın sırf cod4 Remastered için pre order yapacağım.

• Ben de ön siparişle alacağım sanırım bu oyunu.

E3'te ve sonrasında yayınlanan oynanış videolarından etkilenmeyen kişiler zaten bu oyunun müşterisi değil. Çok ta takılmamak lazım dislike olayına.
  • Evrekas kullanıcısına yanıt
    Dislike olayı birazda abartı oldu. Tamam beğenmeyen bastı dislike'i ama cod'la ilgisi olmayan adamlarda girdi bastı hatta haberi duyup videoyu izlemeden basanlarda bile oldu. Bo3'den kötü olacağını sanmıyorum ben iyi yönü olur kötü yönü olmaz.

• Black Ops 3 benim cod oyunları içinde oynadığım en kötü hikaye moduna sahip oyundu. Ondan daha kötü olması için ayrıca bir çaba sarfetmeleri lazım. Yinede resident evil oyunları gibi her seferinde bundan daha kötüsü olmaz diyoruz ama bir şekilde bunu yapmayı beceriyorlar.

• Oyunu alcak arkadaşların sebebi ne acaba her sene karşımıza aynı şey geliyor zaten

• Bir Witcher 3'e bakıyorum bir de şu çöplüğ... tövbe ya.

(türleri fağyklı amağ diyecek ilk kişiye sürpriz hediyeler)
  • Ya bu kadar troll yapan adamları okuyunca bunlarımı kaale alıyorum diyorum.Black ops3 çıkmadan önce de advance warfare çok kötü diyordunuz şimdi de infinite warfare çıkmadan önce black ops3 kötü diyip çıkacak oyunu alıyorsunuz.
    Yani hersene çıkacak oyunu alıcam çok güzel diyip öncekine çamur atan bu kişilerin yazılarını itibar etmiyorum.Size göre geride bıraktığımız oyunlar çok kötü çıkacak oyunlar süper.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.