Şimdi Ara

CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE || PS4-PS4PRO ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
2
Favori
16.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun tabi ki satacak youtube disslike ları bir nevi moda oldu şuan haberlere filan çıkıyor yani ama ne kadar özensiz, üzerine düşülmemiş ve kolaya kaçılan bir oyun olsa da (çöp demenin farklı yolları da var) Call of duty olduğu için satacak. Bf geçer cod ezer saçmalığına girmicem cod benim içim mw 2 den sonra sadece senaryosuna bi bakıp çıkarım dediğim oyun oldu , her zaman bf ve dice ın yaptığı oyunları tercih ederim multiplayer da. Üzüldüğüm tek şey o kadar mükemmel bir rakipti ki battlefield serisine gelecekle kafayı yemeden önce savaş, fps olayı tek ele düşüp xbox ps4 mevzusuna dönmesi. Yani x360 döneminde verilen plus oyunlarına bakın birde şimdi ki. Oyun cod olduğu için rekor kırmaya devam eder evet ama bf 1 in son trailerında görünen bu rekorların ömrü çok kısaldı. Sadece gelecek teması değil sorun, sorun bilinçli tüketicinin pek tınlanmaması kaldı ki cod satın almak için ailelerini ikna edip paralar döken ''bilinçsiz'' tüketiciler de büyümeye başladılar. Özetle üzülüyorum sadece rekabet olayına.

• Like dislike la web de, Türklerin anket tıklamayla olimpiyat kazanmasına benzer. Hiçbir anlamı yok.

Twitch e şimdi baktım cod bo3 izleyicileri bin beş yüz filan en üst yayıncıda, hardline yirmi kusürlarda. Bu sadece yaş kriteriyle açıklanmaz. Battlefield de çok detay var. Oynanış daha zor. Arkadaşlarınla aynı anda giricen konuşarak taktik oynuycan. Dediğim gibi detay çok. İnsanlar cod daki gibi az detay olsun iki üç maç yapıp çıkıyım olayındalar. Ondan cod oyuncuları her zaman daha fazladır.

Sadece oyun değil neye bakarsanız teknolojik ürünler vesaire hep basit ve insanların işini gören sistemler daha çok tercih edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 8 Mayıs 2016; 10:27:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni çıkarttıkları oyunlar genelde ortalama puanlar alıyor. Hikaye olarak vasatı geçemiyor. Satışlarda iyi gitsede oyun medyası ve eskiye özlem duyan oyuncular tarafından beğenilmiyor. Yapımcı firma eski serileri remastered olarak yeniden piyasaya çıkartıyor...Aklınıza başka bir oyun serisi geldi mi? Resident Evil desem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Act bence Battlefield in 1. Dünya savaşında geçmesinden ve bunca dislike tan sonra. Diğer yapacağı oyunda daha da geleceğe gidemeyecekleri için-Daha da ilerisi Star Citizen zaten- 1. Dünya savaşında veya bu zaman diliminde geçecek.

Oyuncuların geçmiş hasreti çektiğini görmeye başlamışlardır oradan pay alacaklardır. Düşünsene geçmişte geçen bir CoD olsa hepimiz şimdiden ön sipariş geçmez miydik?

• Ama sorun sadece oyunun geçmişte ya da günümüzde geçmesi değil ki.Artık CoD oyunlarında o kadar anlamsız bir oyuncu kitlesi var ki,iyi bir oyun çıksa bile oyunu oynayacak iyi oyuncu kalmadı, mal yapımcılar kötü oyuncuları,hilecileri,oyunu obj. oynamayanları ödüllendirerek küstürdüler.Bo3'de bir tdm oynuyorum Allah hak getire bitmek bilmiyor,sıkıntıdan ölüyorum.Haritalar çok sıkıcı,spawnlar oyunun akıcılığına arttıracak mantıkta değil.Operation Locker'ı açıyorum Bf4'de kaç senedir aynı harita aynı conquest large modu,öyle obj. ve takıma destek amaçlı oynayan oyuncular varki,5 maçtan 2 si mutlaka zevkli geçiyor.,CoD'a kıyasla anormal fark var.BF'da da tabiki oyunun içine etmeye çalışan çıkıyor ama 10 maçta bir belki,o da 64 kişi içinde sinir krizi geçirttirmiyor insana.CoD'da her maçta denk geliyor neredeyse,o tipler.

Artık Cod'un sürekli çıkma geleneğini bırakıp,seriye ara vermeleri lazım,gitmiyor çünkü.Her manada çok ciddi tıkanma var.Kötü oyuncu kitlesinden arınılması,oyun dinamikleri herşey ama herşeyi ile baştan dizayn edilmesi lazım.Ama şu yüzsüz ceo varken bu imkansız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Poison

Ama sorun sadece oyunun geçmişte ya da günümüzde geçmesi değil ki.Artık CoD oyunlarında o kadar anlamsız bir oyuncu kitlesi var ki,iyi bir oyun çıksa bile oyunu oynayacak iyi oyuncu kalmadı, mal yapımcılar kötü oyuncuları,hilecileri,oyunu obj. oynamayanları ödüllendirerek küstürdüler.Bo3'de bir tdm oynuyorum Allah hak getire bitmek bilmiyor,sıkıntıdan ölüyorum.Haritalar çok sıkıcı,spawnlar oyunun akıcılığına arttıracak mantıkta değil.Operation Locker'ı açıyorum Bf4'de kaç senedir aynı harita aynı conquest large modu,öyle obj. ve takıma destek amaçlı oynayan oyuncular varki,5 maçtan 2 si mutlaka zevkli geçiyor.,CoD'a kıyasla anormal fark var.BF'da da tabiki oyunun içine etmeye çalışan çıkıyor ama 10 maçta bir belki,o da 64 kişi içinde sinir krizi geçirttirmiyor insana.CoD'da her maçta denk geliyor neredeyse,o tipler.

Artık Cod'un sürekli çıkma geleneğini bırakıp,seriye ara vermeleri lazım,gitmiyor çünkü.Her manada çok ciddi tıkanma var.Kötü oyuncu kitlesinden arınılması,oyun dinamikleri herşey ama herşeyi ile baştan dizayn edilmesi lazım.Ama şu yüzsüz ceo varken bu imkansız.

Hepsi bu CEO yüzünden oluyor zaten.

Karaktersiz adam kendisi de biliyor yapımcılar bile gelecek istemiyorlar fakat herifler nasıl gözlerini kararttılarsa devam ediyorlar.

Bir ümit AC gibi oyunu 1 sene ertelerlerse iyi olacak.

• Yukarda paylaştığım Activision ceo sunun açıklamasına bakacak olursak pek eskiye döneceğe benzemiyorlar. Bundan sonraki oyun galaksiler arasında geçer yanında da Modern Warfare 2 remastered verirler. Ceo değişirse belki dediğin olur.
  • Hocam şirketler bir süre sonra kafalarına göre davranacağını sanmam. Şayet gelirlerde düşme,düşük müşteri memnuniyeti ileri dereceye gelirse. CEO istemese dahi dönüş olacaktır.

Hatta CEO değişikliğine kadar gidebilir fakat bence CEO bir süre değişmez.

Bence tepkimizi her anlamda gösterelim. Dislike konusunda gösterdiğimiz tepkide geri bir dönüş olduysa. Şayet gelirlerde ki olası bir düşüş nelere mal olur düşünün.

Ben AW'DEN sonra CoD almadım. Onu da çok zor oynadım bir yerlerden midem bulandı. Hiç uğraşılmamış bölümler dahi vardı. Hani araç üstü seyahat yemin ediyorum önceki CoD oyunlarından berbattı.

Black Ops mesela müthişti. 2. Normal. 3'u oynamadım bile çünkü başka bir evrende geçiyor. Bakmadım. Zombi modu bile iğrençti. Black Ops taki zombi modu halbuki mükemmeldi. Kıymetini bilmediler. Mahvettiler.

Ne kadar çok tepki göstermeye devam edersek o kadar iyi. Elimizden geleni yaparız ki almamak muhtemelen en basitidir. Almayın ölecek misiniz? Yazık değil mi paralara? İW yapmasa başka firma yapsa kimse yüzüne dahi bakmaz bu oyunların...

• Oha youtube da en çok dislike yiyen oyun bu

1. Liğe doğru gidiyor haberiniz olsun fakat ona kimse yetişemez(JB BABY)

CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE || PS4-PS4PRO ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 8 Mayıs 2016; 23:58:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Oha youtube da en çok dislike yiyen oyun bu

1. Liğe doğru gidiyor haberiniz olsun fakat ona kimse yetişemez(JB BABY)

CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE || PS4-PS4PRO ANA KONU

6 milyon dislike nedir ya oha

• Beyler bir el atın 1 milyon olmak üzere dislike
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Beyler bir el atın 1 milyon olmak üzere dislike

Geçmiş olsun

• 1.2 Milyon olmak üzere.
  • Bu dislike olayı bomba gibi oldu Videonun altındaki yorumlar felan komedi ya.Arada girip okuyorum BF1'de tersi yönde beğeni ve izlenme rekoru kırıyor.Adamlar youtube videosunu bile Türkçe açıklamayla koymuş,çok güzel Titanfall2'de son darbeyi bir ay sonra indirirse,Activison'a iyi bir ders olur.Tabi baştaki Ceo züppesi farklı yorumlayabilir olayları,enteresan bir adam ,tam Wallstreet züppesi havası var adamda.
  • Dislike larla hiçbirşey olmaz arkadaşlar, fuzuli zaman kaybı. Oyun yapımcılarıda kaale almıyorlardır. En iyi yaptırım oyunu almamak....
  • 1 milyonu geçmiş dislike

• Bakın bu dislike olayıda yaşanmışken almayın, yaptıkları adiliğin haddi hesabı yok cidden kabul edilemicek seviyelere geldiler. 2 gönül bir araya gelsede almayın. "Bu tarz başka fps yok" deyip yine almayın, bu sene farklılık yapın çoğunlukla tek oynayan biri Titanfall 2 alsın, takım oynayanlar Battlefield 1 alsın. Alan tabi kendi bilir zevk meseleside şu puştluklardan ve mikro ödemeler ile oyunun geldiği son halini gördükten sonra önce elini vicdanına koysun sonra da firmaya tepkisini. Mesela bu tip bir mesajı 7 senelik üyeliğim boyunca atmamıştım kimsenin işine karışmam, alın veya almayın demem ama birileri bu adamlara ve yaptıkları adiliklere dur demeli.
  • Bence yavaştan kaale alsınlar. Beğenmeyenler beğenenlerin 4 katının fazlası olur mu be

Şaka bir yana fena da reklam olmadı ama ha

• Oyunun adını değiştirsinler CALL OF DUTY: INFINITE DISLIKES daha uygun olur

• 1.2 m olmuş dislike
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.