Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ondan sonra 1.sayfaya bakacaks1n,eksik bir sey varm1 diye,sonrada bize tak1lacaks1n ve Avrupay'1 hep beraber titretecegiz
  • Hay bu bağlantıların içine edem emi.Ulen ne güzel oynuyodum cod u nette.Ne edecem şimdi ben akşama kadar???
  • yanl1z yüklediim patch in uzantisinda uo yaziyoda benimki uo deil bi sorun olurmu
  • ilk sayfadaki cod 1.5 i en üsttekini yüklerken password istiyo bana uygun olan hangisi acaba
  • Eger sende cod uo yoksa bosuna yükleme ,cod 1.5yükleyeceksin 36mb civar1
    UO1.51 ise 100mb'den fazla
  • ondan sonra eye installer sonra devam1 dimi
  • aynen devam
  • ulan şansıma edeyim be kablolar kopmuş şunun surasında bir oyun zevkimiz var kardeşim nedir bu ya kaç gün bekleriz kimbilir 4 gün oynaya bildik kabloların kopması hakkında daha fazla bilgisi olan arkadaşlar varmı ne zaman düzelir gibisinden

şu an giriş yapmayı deneyen varmı

kabloları kopartana en içten sevgiler
  • Su an hiç bir servera girilmiyor en düsük ping 400'lerde,telekom çal1smalar1n devam ettiini söylüyor ama galiba uzun sürecek gibi
  • ulan ben bu turktelekomun varya ta ........ koım yaa nıye adam gıbı kablo cekmıolarkı ıtoluıtler
  • Olmuyo kardeşim sabahtan beri bağlanamadım.Pingi düşük olan bi server bulamadım anasını satiim
  • bende bulamadım pingi düşük server yaa ulan tamda zamanında koptu kablolar bee
  • evet çok kötü en aşağı 450 pingden başlıyor
  • arkadaşlar ping ne
  • Arkadaşlar biri bana adam gibi anlatsın lütfen..

COD da var elimde UO da..

Tek tek naapcağımı anlatırsanız mutlu olurum. PM de gönderebilirsiniz. Crack yapılcak mı yapılmıycak mı ne zaman yapcam. Hangi yamaları hangi sırayla yükliycem falan..

Lütfen yardım edin de beraber oynayalım..
  • elinizde sade iki oyun varsa ilk önce

Call of Duty 1.5 Patch'i yükleyin.
    United Offensive 1.51 Patch'i yükleyin.

buradan sonra oyunu oynayabilirsiniz ama serverlari bulmak için de şuraya bakın

CoD için All Seeing Eye Kurulumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 17 Ocak 2005, 19:35:27 >
  • sizi hangi server'larda daha çok görebilirim peki??
  • Ya bu All seing Eye bende v2.3.6....

Ama verdiğiniz sitede v2.3.5ê kadar olanların registerları var... Ne yapmam lazım... Şunu full yapmalıyım...
  • Çok kötü oldu bu iş oysaki sabaha kadar çarpışmayı düşünüyordum.Bayrama kadar düzelse bari....
  • ya düzelmez bu hıyarlar izne çıkacaklar çarşamba günü ondan sonra bekleki izin bitsin iş bitsin kablo bağlansın millet uyansın ya arıza durumunu soracağımız bir numara yokmu tel numarası arayalım bastıralım zorlayalım gına getittirelim tanıdıkları araya sokalım

böyle beklemekle olmaz 2 dakkalık zevkimiz vardı ulan
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.