Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4440375 i ADSL in numarası ilk önce arayın böyle bi şey varmı diye ayak yapın sonra coşun
  • sabırlı olun arkadaşlar
    siz denileni aynen yapın ve pingler düzeldiği zaman gereken ıp yi ve saati tarihi verip italyan ve fransızların canına okuruz
    ayrıca far cry online oyunuda çözdük
    far cry online oynamak isteyn bu oyun kısımnıdaki far cry bölümüne baksın ve gerekeni yapsın ve onlien olarak oynasın
    far cryın efekteleri ve mekan manyak bir şey
    düşüncemiz şudur
    bir gün cod bir gün far cryı online oynamak
    hatta server açabilen arkadaş varsa haber versin burdan herkese duyuralım be isteyen isster far cry ister cod oynasın ok

AYRICA BU COD TOPİĞİ SABİTLENSEDE MİLLET YÜKLEYİP OYNASA HA NE DERSİNİZ SEVGİLİ ADMİNLER
    OKUNMA REKORU KIRILDI HALA TIK YOK YAW.ONCA HİZMET EDİYOZ BARİ SABİTLERYİN YAW
    BU FORUM SAYEDİNDE MİLLET BELEŞ SERVER GÖRÜYOR.BİRİ SESİMİ DUYSUN ARTIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xulux -- 17 Ocak 2005, 23:32:31 >
  • Hakikaten niye üst konu yapm1lm1yor,herhalde 5-6 sayfa daha aç1lmas1 laz1m
  • arkadaşlar cod 1.51 i netten indirdim fakat kurarken hataveriyo neden acaba resimlere bakarsanız sewinirim

• Üst konu olsun lütfen.......
  • sober bak önce cod kuracaksın ve ASLA CRACKLEMİCEN
    sonra cod:uo 1. cd içindeki extars klasörü altındaki patch klasörü var aç onu içinde 1.4 patch var hemen onu yükle
    ondan sonra cod:uo yükle yine cracklemiceksin
    bu işlem bittikten sonra cod 1.5 ve cuo:uo 1.51 patch leri yükle
    ondan sonra 1.saydada anlattığım gibi bu 1.5 ve 1.51 in no-cd leri yani cracklerini call of duty e yerleştiricen bak oyun nasıl açılıyor
    sonrada all seeing yükleyip gereken ıp leri yazdıktan sontra bize katılacaksın
    kısaca
    cod+1.4+cod:uo+cod 1.5 yama+cod:uo 1.51+no-cd(crack)+all seeing+IP=bizim server
  • kesinlikle bu topiki üst konu yapmalar1 laz1mAyr1ca serdar21'e yard1mlar1 için çok tesekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK102 -- 18 Ocak 2005, 11:16:25 >
  • Peki elimizde sadece COD varsa
  • Elinde sadece cod varsa sadece 1.5 yamas1n1 yükleyeceksin
  • Musakka kardeş The All-Seeing Eye 2.3.6 yı ben 2.3.5 in crack iyle kırdım çalışıyo.Okkeymi canım??Bu arada bugün netten oyuna girebilen varmı??Pingler biraz düşmüş ama 300 ler civarında..
  • yAAAAAAAAAWW şu ping nedir?Hakkaten bugün oynayabilen oldumu?
  • Sevgili bart kardeş bu ping denen şey böle ibne gibin puşt gibin bişe
  • ping:iki bilgisayar aras1ndaki verinin gidip gelmesinin zaman1d1r ve de pingin ne kadar düsük olursa o kadar h1zl1 oynars1n
  • Yaşa serdar bende aynen onu demek istedim zaten
  • ping bir bilgisayardan diğer bilgisayara giden verinin milisn şeklinde gidip gelme hızıdır.mesele sen bir servere bağlandın diyelim.cod oynuyorsun rakibin karşında sen mouse basıp ateş ediyorsun ama senin tüfeğinden ateş 2 sn sonra çıkıyor ve tabi karşıdaki seni indiriyor.bu ne demektir?ping yüksek demektir çünkü sen oyundaki serverdiki elemanına mouse ile verdiğin süre(yani giden verinin karşılığı) gidip gelmesi uzun sürdüğü için vuruluyorsun.normalde 256 k ya bile 70-100 arası ping iyidir 512 lere 150-180 arası ii
    ama sen 400 lük ping oynarsan takılma ve oyundaki hamlen gecikir takılmalar yaşarsın umarım biraz anlatabilmişimdir.biri dahada açıklayıcı anlatabiliri tabi
    bu arada baktım cod pingleri en düşüğü saat itibariyle 12.00 de 400 civrında.yani kablo hala onarımda
  • Hey biri bana şu hatanın ne demek olduğunu anlatabilirmi??? "GLOBAL Punkbaster GUİD BAN gbb3e1cd" Nie banlandımki ben annamadım valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ???

Yaşa serdar bende aynen onu demek istedim zaten

sende güzel ve anlaşlır bir dilde anlatmışsın, tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknokratik -- 18 Ocak 2005, 12:12:28 >
  • Kesinlikle hiçbir server girilebilir durumda değil şu an. Kablo olmama rağmen ping'lerim UÇMUŞ durumda. ADSL'lilere yazık...
  • ARKADAŞLAR NE DİYİM GELİN BENİM NETWORK TEKİ İMZA TOPLAMA YERİME
  • xulux

far cry hakkında bilgi bulamıyorum tüm forumu gezdim şaşı olcam heralde ayrıntı verirsen sevinirim

kötü bir haber telekom arızası 1 ay sürebilirmiş
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.